Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 γουιζι για την ωρα ειμαστε 1-0 υπερ μου! κερδιζω σε ευκολια και χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ και η πίτα μου θα επιστρέψουμε δριμύτεροι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε συ σπεκτ, στα λινκ που δινεις απο endomondo πως σου υπολογιζει τις θερμιδες απο weight training? Εσυ τις βγαζεις, ή χοντρικα τις δινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 χοντρικα τις βγαζει μονο του! εκει απλα τις βαζω για να ξερω τι εχω κανει και ποτε οχι για να βλεπω θερμιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δε λέτε καμία καλή συνταγούλα με μανιταρια? τπτ με κανά μακαρόνι η κατι... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από kuzko21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εγω πεταω μανιταρια σε τηγανι (χωρις λαδια κτλ) και τους βαζω μπαχαρικα (το γεμιζω στο καρυ) και τα σκεπαζω με ενα καπακι απο κατσαρολα και τα αφηνω να μαγειρευτουν με τα νερα τους! τα σβηνω με λιγο λεμονι και ειναι ετοιμα! μετα ειτε τα τρωω με ρυζι ειτε σκετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.argiro.gr/Recipe/%CE%92%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82 με φιλαδελφεια λαϊτ , βραστη γαλοπουλα αντι ζαμπον. Μαζι με το κρεμμυδι μπορεις να σωταρεις και μανιταρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εγω πεταω μανιταρια σε τηγανι (χωρις λαδια κτλ) και τους βαζω μπαχαρικα (το γεμιζω στο καρυ) και τα σκεπαζω με ενα καπακι απο κατσαρολα και τα αφηνω να μαγειρευτουν με τα νερα τους! τα σβηνω με λιγο λεμονι και ειναι ετοιμα! μετα ειτε τα τρωω με ρυζι ειτε σκετα Κονσέρβα η φρέσκα Σπέκτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 φρεσκα πλευρωτους ή πορτομπελο ή μιξ κατεψυγμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Amber alert! Χαθηκε η δημητρα Sent from my iPhone5 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχαχαχα ΘΕΟΣ ! Ποτε ησουν στην Πατρα ρε ?Ημουν αυτο το σαββατοκυριακο ,ειχα παει στους διεθνεις αγωνες καρτ που γινονται μεσα στους δρομους της πολη γιατι ετρεχε η ομαδα ενος φιλου μου . ακόμα εδώ είμαι. Τους είδα τους αγώνες , δεν φανταζόμουνα οτι τα καρτ πάνε τόσο γρήγορα παρόλο που ήξερα ότι από τα καρτ ξεκινάνε οι οδηγοί στην Φ1. ----- Είμαι 86 - 86.5 τώρα και παραπάχυνα. Πάω πίσω στα 84 και μετά πάλι όγκος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εγω ηθελα να παω να τρεξω στο Παρανεστι ενα αγωνα αλλα ειναι κλειστες οι εγγραφες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) χαχαχαχαχα ΘΕΟΣ ! Ποτε ησουν στην Πατρα ρε ?Ημουν αυτο το σαββατοκυριακο ,ειχα παει στους διεθνεις αγωνες καρτ που γινονται μεσα στους δρομους της πολη γιατι ετρεχε η ομαδα ενος φιλου μου . ακόμα εδώ είμαι. Τους είδα τους αγώνες , δεν φανταζόμουνα οτι τα καρτ πάνε τόσο γρήγορα παρόλο που ήξερα ότι από τα καρτ ξεκινάνε οι οδηγοί στην Φ1. ----- Είμαι 86 - 86.5 τώρα και παραπάχυνα. Πάω πίσω στα 84 και μετά πάλι όγκος. οχι ρε μλκ , απο τις λιγες φορες που δεν γραφω αν θα φυγω σουκου και εγινε ατσαλο . Κριμα θα πιναμε μπυρες το βραδυ στο beer bar q . Ειδες τι γινοταν ...πες μου ποσο ξενερωσες αν ειχες κατεβει με την γυναικα Τα καρτ ειναι η βαση της αγωνιστικης οδηγησης και το διαφορετικο στον αγωνα ειναι οτι ετρεχαν στους δρομους της πολης με μηδενικο grip . Παρε και μια απο backstage να γουσταρεις Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2014 από Fotis13 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 το τραγικο θα ηταν να ησασταν και οι δυο στο μπαρακι διπλα - διπλα χωρις να το ξερετε , να τα πινατε και να στελνατε και κανα μηνυμα εδω απο το κινητο χαχαχαχααχ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 16ος στους 65! για προπονητος καλα ηταν!! και δεν πιεστικα καθολου πηγα πολυ χαλαρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις