therock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Σαλτσα ντοματας μαρεσει πολυ, αλλα δεν αλλαζει την συσταση? Γιαυτο ρωταγα αν κανει για μας διατροφικα. Χαμηλη φωτια γιατι? Ας πουμε εμενα η εστια μου εχει επιπεδα 1-9. Ποιο ειναι αυτο της χαμηλης φωτιας? 3-4?
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Θενκς θα το κανω και θα γραψω εντυπωσεις!! @rock εκει 4-5 αναλογως και την κουζινα σου. Να χει βρασει το νερο, αλλα να μην ειναι στο φουλ Γιατι αρπαζουν ευκολα κι οταν τις κανεις πρωτη φορα, μπορει να τη πατησεις να σου βγουν μαυρες Αν σου αρεσει η δαφνη προσθεσε 2-3 φυλλα, δινουν ωραιο αρωμα.
Zaknafein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μπλιαχ με τις φακές σας Πείραμα 2ο σήμερα για το Spect_pie, αυτή τη φορά πρόσθεσα 20ml γάλα, μέλι και κανέλλα, μια χαρά βγήκε τελικά. 1
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Οποτε εχουμε σπεκτ pie vs wizzy pie 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Γιαννη το ζεσταμα επιβαλεται... Αλλιως κρυο παιζεις με πολλους τραυματισμους... παρε δυο αλτηρες και κανε δυο σετ των εικοσι επαναληψεων, κατι να τους ξυπνησεις. Εγω χωρις ζεσταμα αν πηγαινα να κανω τα κιλα που κανω τωρα θα μουν μονο τραυματισμους, που θα με.πηγαιναν πισω. Μην βαριεσαι, το πολυ πολυ να σε παρει ενα πενταλεπτο αν κανεις ζεσταμα με αυξηση κιλων. Χωρις διαλειμμα μεταξυ τους. Σπεκτ μπραβο ρε συ. Αυτο με το πρωινο ξυπνημα και γω, καθε φορα που ειναι να παω στην δουλεια λεω, αν γυρισω πλευρο ουτε το μεσιμερι δεν σηκωνομαι.. Μαργαριτα η φετα ειναι τουμπανο, μισο κιλο ηταν; Καλα τραχανας, σουπες επιβαλεται να βαλεις φετα μεσα.. wizzy, μερικες φορες οταν προγραμματιζουμε κατι δεν μας βγαινει, θα σου προτεινα την αλλη κυριακη να μην το χεις στο μυαλο σου, απλα ξυπνα φαε και ξεκινα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Λιβε προπονήσεις τέτοιων αποστάσεων δεν είναι ξύπνησα με όρεξη και πάω θέλουν προγραμματισμό για πολλούς λόγους. Όπως για παράδειγμα για να έχεις φάει σωστά και να έχεις κοιμηθεί σωστά
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι δεν αντιλεγω αλλα πολλες φορες μας βγαινει εκει που δεν το περιμενουμε.. καλημερα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Στα βάρη ναι σε τρέξιμο και ποδήλατο μεγάλων αποστάσεων δεν ισχύει. Ο ώμος μου είναι οφφ νομίζω
wizzy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα. Ευχαριστώ όλους σας για το ψυχολογικό boost. Η διαδρομή της επόμενης Κυριακής θα γίνει Σάββατο, γιατί μία κοινωνική υποχρέωση την Κυριακή λειτουργεί αποτρεπτικά από πλευράς διαθέσιμου χρόνου. @Liverpool89: Ο Spect~ έχει δίκιο για τις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων (είτε τρέξιμο είτε ποδήλατο), δεν "βγαίνουν" μόνο με την καλή διάθεση ή/και το πείσμα. Θέλουν προετοιμασία και πρόγραμμα. 1
yannis27gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ΤΙς θυμάται ΓιΑτί ήταν καλα τα φασολάκια ή Επειδή δεν ήταν; Ήταν εξαιρετικά. Πολλά φαγητά που τα σνομπάρει ο πολύς κόσμος, άμα μαγειρευτούν σωστά είναι απόλαυση. Πάω για πρωινή προπόνηση. Αρχίζουν τα μαθήματα από σήμερα, χειμερινή σεζόν ον μέχρι τις 15/6/2015. Έκανα κάτι δουλίτσες στον κήπο πρωί πρωί με τη δροσούλα, θα το θεωρήσω ζέσταμα 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εσυ και γυμνος να τρεξεις με 0 βαθμους , με τοση τριχα που παιζει δε παιρνεις χαμπαρι φιλος χαχαχαχαχα ΘΕΟΣ ! Αν δεν κανεις ζεσταμα να κανεις τουλαχιστον 3 σετ πολλων επαναληψεων με πολυ λιγο βαρος στην πρωτη ασκηση της ημερας (με πολυ μικρα διαλειματα). Αν η πρωτη ασκηση της ημερας εινα pull ups βγαλτη και βαλε κατι αλλο ------ Πουθενα δεν χαθηκα το διαβαζω το thread καθε μερα. Τωρα ειμαι στην Πατρα Ποτε ησουν στην Πατρα ρε ?Ημουν αυτο το σαββατοκυριακο ,ειχα παει στους διεθνεις αγωνες καρτ που γινονται μεσα στους δρομους της πολη γιατι ετρεχε η ομαδα ενος φιλου μου . 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 γιαννη μην το λες σε μενα! εγω τρωω τα παντα οσο για την "πιτα" που λεω δεν εχει καποια ιδαιτερη γευση αλλα ειανι οτι πρεπει για να της βαλεις πραγματα μεσα και να την κανεις ενα υγιεινο πρωτεινουχο και τουμπανο ενδιαμεσο γευμα για να σε κρατησει!
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα! Μιας που βαριομουνα να βαλω φουρνο αρχισα με spect pie Εχει βρωμη, γαλα, 1 αυγο, πρωτεινη. Μελακι και κρανμπερις για το συμπληρωμα Sent from my iPhone using Insomnia 2
wizzy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμένουμε τα αποτελέσματα όμως, της κόντρας Spect pie Vs wizzy pie! 1
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοειται! Απλα σημερα επειδη εχω διαβασμα ηθελα κατι πιο γρηγορο
Προτεινόμενες αναρτήσεις