Star_Light Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 δε θα την ανακατεψει ωμη ρε συ σταρ την σκονη μαζι με την βρωμη και θα την φαει ! θα την χτυπησει κανονικα με νερο η σε λιγο γαλα αν θελει και θα την ριξει στην βρωμη ! μαρταρετ δεν αρχισουμε ειμαστε φρονιμα αγορακια την γνωμη μου λεω και οποιος θελει την ακουει .. Ναι ρε έχω δει. Απλα άκουσα οτι κάποιοι έχουν πάθει προβληματα καρδιακα απο τις πρωτεινες ως συμπληρώματα ισχυει ή ειναι φιδιά? 1) τι εννοείς χύμα? αν εννοείς τις πρωτεΐνες ως συμπληρώματα , όχι , δεν έχουν τίποτα επικυνδινο. 2) εσυ έλεγες καθόλου υδατάνθρακα το βράδυ...αυτο ειναι λάθος που μπορει να σου κανει κακό οταν γυμνάζεσαι. Τα παιδιά είπαν για μείωση και όχι τόσο όσο φαντάζεσαι... Ρε μα τη παναγια βλέπω συναδέλφους να ειναι γυμνασμένοι και κομμάτια και το πρωι να τρωνε κερασοπιτες στεργιου - κεικ κανονικο μεσημεριανο καμια φορά και γλυκο μετα καπάκι και λεω καλα τι παιζει εδω. Ο ενας μου ειπε οτι μπορεις να τρως οτι θές αλλα σε μικρές ποσοτητες. Ο άλλος πάλι τρωει οσες ποσοτητες θέλει και γυμναζεται βεβαια και μου ειπε οτι ετσι ηταν το σκαρί του πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω πιο πολλα πιστευω θα παθω απο την δουλεια που κανω, παρα απο την πρωτεινη που την παιρνω σε σκονη.... Οπως και απο το καπνισμα.... Ολα ειναι θεμα μετρου, τροπος ζωης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω το έχω κοψει εδω και 4 χρονια. Μεγάλη βρώμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω δεν το αρχισα-δοκιμασα ποτε.... ουτε ναργιλε....τιποτα... Μονο επινα πολυ πριν αρχισω να γυμναζομαι...τωρα ποια ενα με δυο ποτα και αυτα κατι ελαφρυ ή μπυρα μαυρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Σκέφτομαι να πάρω ένα βραχιολάκι ή ρολόι για καταγραφή των θερμίδων που καταναλώνω,όχι τόσο κατα την άσκηση αλλά μέσα στη μέρα.. Ξέρετε κατα πόσο αξιόπιστα ειναι; http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2404445,00.asp πχ αυτό εδώ http://www.amazon.co.uk/Fitbit-Wireless-Activity-Tracker-Wristband/dp/B00CIV6990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 τζον πεταμενα λεφτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά από μια καλή προπόνηση χθες για τα 5K ( 3χλμ@5'/χλμ + 5x1' ), πήρα και 15 κιλά σήμερα για τους αλτήρες. Εννοείται τα έβαλα όλα πάνω και φυσικά έκλ@σα μέντες (ούτε... μισό curl στα 17.5Kg / αλτήρα ), αλλά τα squat παραδόξως τα κατάφερα (3x12). Για τα υπόλοιπα περιορίστηκα στα 12.5Kg / αλτήρα (από 10 πριν) και μου ξεράθηκαν τα χέρια, αλλά χαλάλι για το feeling του level up. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ρε έχω δει. Απλα άκουσα οτι κάποιοι έχουν πάθει προβληματα καρδιακα απο τις πρωτεινες ως συμπληρώματα ισχυει ή ειναι φιδιά? Ρε μα τη παναγια βλέπω συναδέλφους να ειναι γυμνασμένοι και κομμάτια και το πρωι να τρωνε κερασοπιτες στεργιου - κεικ κανονικο μεσημεριανο καμια φορά και γλυκο μετα καπάκι και λεω καλα τι παιζει εδω. Ο ενας μου ειπε οτι μπορεις να τρως οτι θές αλλα σε μικρές ποσοτητες. Ο άλλος πάλι τρωει οσες ποσοτητες θέλει και γυμναζεται βεβαια και μου ειπε οτι ετσι ηταν το σκαρί του πάντα. Φίδια , απο τις πρωτεΐνες σίγουρα φίδια. Και γενικα πολλά μπορείς να κανεις ακόμα και να τρως σουβλογυρα και να εισαι κομμάτια , το θεμα ειναι τι θες να βάλεις μέσα σου. Το σκαρί ειναι ο μυϊκός τόνος που εχει ένας άνθρωπος που οκ εκεί υπάρχουν διάφορες , αλλά σαβούρα διατροφή και κομμάτια δεν πανε μαζί , τουλάχιστον αν δεν μπεις στο φάρμακο. (Και όχι απαραίτητα το παράνομο φάρμακο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερες! Χτες ηταν η πρωτη υπαιθρια προπονηση χωρις ζεστη Αν δεν ανεβασω σημερα πυρετο θα ειμαι ευχαριστημενη! Σημερα εχει Αγιο Κοσμα, ξυπνησα στις 7:30. Μου λεει ο μπαμπας μου τι λοξα ειναι αυτη που επαθες δε καταλαβαινω, για διαβασμα ποτε δε ξυπνας τεροια ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μαργαριτα θα δεις οτι οσο πιο πολυ κανεις προπονηση στο κρυο τοσο πιο ανθεκτικη θα εισαι δεν παθαινεις τιποτα!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 σαββατο μαθημα μεχρι μεσημερι.Αλλα μεσα σε ενα σ/κ τι να κανεις και ποσο δουλεια θα κανει? Επισης δυστηχως δεν μπορω να κανω καμψεις,ελξεις λογο καποιον θεματων μονο ασκησεις με μπαρα οι οποιες νομιζω οτι γυμναζουν μικροτερη ομαδα μυων?η δεν ειναι το ιδιο αποδοτικες? Θα κάνεις το 5*5 του Ντάκον (ψάξε κανα μήνυμα του και δες την υπογραφή του), κάθε Σ/Κ ως συντήρηση. Έχει μέρα Α και μέρα Β, θα κάνεις την Α το Σαββάτο και τη Β την Κυριακή. Θα κάνει δουλειά. Όσο για τη διατροφή, μπορείς να ετοιμάζεις την Κυριακή διάφορα υγιεινά κεικ και μπισκότα με βρώμη, ταχίνι, κτλ για να τρως το απόγευμα ανάμεσα στη δουλειά και το μάθημα. Καλό πρωινό και φρούτα/λαχανικά ενδιάμεσα μέχρι να γυρισεις βράδι σπίτι και να φας σωστά. Δε θα είναι εύκολο με τέτοιο ωράριο, Θέλει πείσμα και προσήλωση στον στόχο. Άμα τα χεις, θα τα καταφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μαργαριτα θα δεις οτι οσο πιο πολυ κανεις προπονηση στο κρυο τοσο πιο ανθεκτικη θα εισαι δεν παθαινεις τιποτα!! Ναι ρε ... επειδη πηγα και εγω χθες για προπονηση τους ειδα κάποιους με τα μακρυμάνικα. Ελεος? αφου δεν εκανε κρυο :/ chrisxkar οι κάμψεις κάνουν πολυ καλη δουλειά πάντως. Καλημερες! Χτες ηταν η πρωτη υπαιθρια προπονηση χωρις ζεστη Αν δεν ανεβασω σημερα πυρετο θα ειμαι ευχαριστημενη! Σημερα εχει Αγιο Κοσμα, ξυπνησα στις 7:30. Μου λεει ο μπαμπας μου τι λοξα ειναι αυτη που επαθες δε καταλαβαινω, για διαβασμα ποτε δε ξυπνας τεροια ωρα Υπάρχουν συγκεκριμένοι λογοι που ανεβάζει κάποιος πυρετό πχ σε περιπτωση γενικευμένης μικροβιακής μολυνσης ο οργανισμος έχει τον μηχανισμο αυτον ωστε να δυσκολέψει τις συνθήκες αναπαραγωγής των μικροβίων. Πυρετο δεν παθαινεις επειδη έκανε κρυο απεξω ας πουμε εκεινο που μπορεις να πάθεις απο την διαφορά θερμοκρασιας εξωτερικού περιβάλλοντος και σώματος ειναι η υποθερμια. Αλλα το τελευταιο ειναι αμα πέσεις σε παγωμένη θάλασσα. Να βγεις με κοντομάνικο στους 20 βαθμους δεν ειναι θέμα θα συνηθισεις και μετα θα βγεις και στους 15 κ.ο.κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 εγω αυριο εχω αγωνα στο βουνο 8.30 το πρωι! θα τρεξω με σορτσακι και κοντομανικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Κλασσικη περιπτωση βλαβης...... :p (Πλακα κανω ε!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις