Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

νταξει ρε σπεκτ κωλο δεν εχω δει αλλα κοιλια ποσο ακομη να κανει , μονο φλεβες που δεν εχει πεταξει, σουπερ ειναι ..

δεν το ειπα με την εννοια φτιαξτα γιατι και κωλο μπορει να εχει τουμπανο!! το ειπα στη φαση οτι αυτα πρεπει να ειναι τα λογκο της και οχι οι μπλουζες !! :)

καλο αυτο μαργαριτα! ειδικα για εδω μεσα γιατι μερικες φορες ο γραπτος λογος παρεξειγητε ευκολα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μ' αρέσεις!!! 

Ευχαριστω - και 'συ :)

σπεκτ το ξερω οτι δε το ειπες για κακο

εγω απ την αλλη για ολους καλα λογια λεω , δε θα πω για την δημητρα και την  μαργαριτα που τα αξιζουν κι ολας ?

2-3 κοπελιες εχουμε ολες κι ολες εδω ,  αν τις χασουμε  θα γινουμε gay bar -  δε λεει :)

• Moderators

χα δεν ειμαι τετοιος!!! πιο πολυ κραζω ωστε να τους αντιδρασουν και να γινουν καλυτεροι! θα παω και καλη κουβεντα αλλα μονο αν την αξιζει καποιος !!

παιδια μπορειτε να προτεινετε λιγες τροφες πλουσιες σε πρωτεινη που θα φτιαχνεται σχετικα γρηγορα ωστε να προσθεσω ενα γευμα αναμεσα στο απογευματινο και στο βραδινο

μια ακομα ερωτηση το βραδινο ποσες ωρες πριν τον υπνο ειναι καλυτερα να το περνουμε.. 2-3πριν;;

παιδια μπορειτε να προτεινετε λιγες τροφες πλουσιες σε πρωτεινη που θα φτιαχνεται σχετικα γρηγορα ωστε να προσθεσω ενα γευμα αναμεσα στο απογευματινο και στο βραδινο

μια ακομα ερωτηση το βραδινο ποσες ωρες πριν τον υπνο ειναι καλυτερα να το περνουμε.. 2-3πριν;;

αυγά σε αυγουλίερα και τρως το ασπράδι. 

εγώ τρώω γιαούρτι προ ύπνου

εξαρτατε τι θα φας !

αν φας σαν βοδι θελεις ενα τριωρο γεματο για να χωνεψεις ! αν φας ελαφρια η νορμαλ , μετα απο 1.5 - 2 ωριτσες εισαι οκ για υπνο ..

εξαρτατε τι θα φας !

αν φας σαν βοδι θελεις ενα τριωρο γεματο για να χωνεψεις ! αν φας ελαφρια η νορμαλ , μετα απο 1.5 - 2 ωριτσες εισαι οκ για υπνο ..

την σαλατα που μου προτεινες στα προηγουμενα ποστ οποτε κανενα 2ωρο πριν τον υπνο και ειμαστε οκ

• Like 1

Θελω ενα απλο μιξερακι για να ανακατευω υγρα, πχ γιαουρτι με σκοοπ πρωτεινης, ή να φτιαχνω σως για σαλατες. Εχω μπλεντερ με κοπτηρες, αλλα για τετοια απλη χρηση δεν θελω να καθομαι να καθαριζω ολα του τα μερη για ενα ψιλο ανακατεμμα.

Αν παρω αυτο το απλο και φτηνο που ανακατευει φραπεδες θα κανω δουλεια

sku_logo_ee617b.jpg.jpg

Η θα χρειαστω κατι σαν αυτο (ή το αντιστοιχο και με καδο)?

MIXER-HEIROS-Sayona-SJ-Y506.jpg

τα μιξερ τα δυνατά (οπως αυτό που πρότεινε ο σπεκτ θα σου κάνουν το γαλα με το σκουπ σαν μαρέγκα φάση. Παγιδεύεται ΠΟΛΥΣ αέρας μέσα και δεν ειναι ευκολο/ευχάριστο να το πίνεις. Ισως με καλαμάκι. (Ειναι κατι ανάμεσα σε μιλκσέικ και μους).

• Like 2

μ' αρέσεις!!! 

Ευχαριστω - και 'συ :)

Aχου μωρές γλύκες  :wub:  Ολοκληρώσατε ή θα χρειαστείτε δωμάτιο; :P

--------------------------------------

Στο πρωινό Pull up είχα πάλι τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο. Όχι τπτ φοβερό, αλλά ούτε κι ανύπαρκτο. Τεσπα, όπως έγραψα και σ' άλλο μήνυμα, πονάν ωρέ τα παλικάρια;  :ph34r:

Ζυγίστηκα σήμερα, ανέβηκα λίγο ακόμα. Πίνω γαλατάκι χωρίς λακτόζη, με αυτό δεν έχω θέμα -με το κανονικό είχα. Μαους, μια που θέλω να παχύνω, να παίρνω το κανονικό; Ή να μείνω στο ελαφρύ;

Βακαλαος ποση ωρα θελει ψησιμο και τι μπαχαρικα να ριξω? Δοκιμασα προχτες πιπερι σκορδο ριγανη. Ενταξει σχετικα καλος ηταν. Εψησα 10 λεπτα απο την μια και 5 απο την αλλη και συρρικνωθηκε. Μηπως θελει πιο λιγο ψησιμο και περισσοτερες αλλαγες? Να σαι απο πανω και να το γυρνας συνεχεια δλδ?

Πήγα σήμερα σε 3 μαγαζία να κοιτάξω για τα παπούτσια και πήρα τα τέτοια μου. Κανένα δεν τα είχε (αναμενόμενο) αλλά δεν μπορούν καν να τα φέρουν με παραγγελία.

Οπότε μένει να τα πάρω από κανά amazon και να κάνω τον σταυρό μου μπας και μου κάτσουν καλά.

• Like 1

ελαφρυ γιαννη , μονο λιγα λιπαρα θα γλυτωσεις σε σχεση με το πληρες , ολα τα αλλα ειναι τα ιδια !

ειπαμε να παχυνουμε χωρις να κανουμε κοιλιτσα ομως και το γαλα φουσκωνει λιγακι ..

• Like 1

Πήγα σήμερα σε 3 μαγαζία να κοιτάξω για τα παπούτσια και πήρα τα τέτοια μου. Κανένα δεν τα είχε (αναμενόμενο) αλλά δεν μπορούν καν να τα φέρουν με παραγγελία.

Οπότε μένει να τα πάρω από κανά amazon και να κάνω τον σταυρό μου μπας και μου κάτσουν καλά.

Μάπα τα reebok bos?

Bosei, σε διάφορα site με παπούτσια σου βρίσκουν ανάλογα το νούμερο παπούτσι φοράς, το αντίστοιχο στο μοντέλο που θες.

2 φορές το έχω δοκιμάσει και έχει πέσει μέσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...