Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω ενα απλο μιξερακι για να ανακατευω υγρα, πχ γιαουρτι με σκοοπ πρωτεινης, ή να φτιαχνω σως για σαλατες. Εχω μπλεντερ με κοπτηρες, αλλα για τετοια απλη χρηση δεν θελω να καθομαι να καθαριζω ολα του τα μερη για ενα ψιλο ανακατεμμα.

Αν παρω αυτο το απλο και φτηνο που ανακατευει φραπεδες θα κανω δουλεια

sku_logo_ee617b.jpg.jpg

Η θα χρειαστω κατι σαν αυτο (ή το αντιστοιχο και με καδο)?

MIXER-HEIROS-Sayona-SJ-Y506.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

Ραβδομπλεντερ>Μιξερακι? Τα χεις δοκιμασει και τα 2?

Εγω διαλυω τη πρωτεινη και τη βρωμη μ ενα μιξερακι χειρος που χα παρει απο τα jumbo και μια χαρα κανει τη δουλεια του.

Πως ειναι αυτο που εχεις? Σαν αυτο που εχει στην πρωτη εικονα η στη δευτερη?

Σαν αυτο στη πρωτη.

Καλα αυτο στην πρωτη για γιαουρτι στανταρ δε κανει. Αυτο το σταματας και με το χερι. Αντε να ανακατεψει αραια υγρα, και ξηρα μεταξυ τους. Μαλλον η συγκριση ειναι αναμεσα σε μιξερ και ραβδομπλεντερ...

Ξεκούραση υποτίθεται σήμερα. Κλαιν, έκανα τη μετάβαση από τα καλοκαιρινά ζαρζαβατικά στα χειμερινά, από τις 7 το πρωι μέχρι τη 1 το μεσημέρι ήμουν έξω στο χωράφι/κήπο. Ζόρισα αρκετά τα χέρια με τη φρέζα, ελπίζω να μην έχω θέμα αύριο στην προπόνηση.

Εν τω μεταξύ, ήρθε ένα φιλαράκι κατά τις 11.00, με βλέπει να δουλεύω γυμνόστηθος: "Θα κολάσεις τις γειτόνισσες" με λεει... :P

Φεύγω σε λίγο για το γήπεδο. Τελευταία φορά που πήγα ήταν σε ευρωπαικό ματς, σήμερα πρεμιέρα στην Γ' εθνική. Γουστάρουμε ανωμαλιάρα Αρειανάρα! :)

• Like 2

Παιδιά όποιος ξέρει (βασικά στον Dakon ελπίζω) θέλω κάπου στην Αθήνα να βρω είτε τα Link.png Site: Adidas adipower είτε τα Link.png Site: Nike romaleos να τα δοκιμάσω, γιατί δεν θέλω να παραγγέλνω απ' έξω χωρίς να τα χω φορέσει πριν.

Πραγματικά σώθηκες. Στην Ελλάδα δεν βρήκα ποτέ όμως. 

Τα Romaleos έχουν πιο true νούμερο. Δοκίμασε στη Nike, βρες το νούμερο , παρήγγειλέ τα. Τα Adidas είναι στενά για αρκετούς. Έχουν μεγαλύτερη συχνότητα επιστροφής.

Επειδή έχουν βγει και Romaleos 2.0 , τα 1.0 έχουν μεγάλη πιθανότητα να είναι και φτηνότερα αλλά με κορυφαία ποιότητα. Ήταν άλλωστε παπούτσι των 200

ΔΟυλειά κάνεις βέβαια και με τα Admiral στα 60 euro και βρίσκονται Ελλάδα.

Παιδιά όποιος ξέρει (βασικά στον Dakon ελπίζω) θέλω κάπου στην Αθήνα να βρω είτε τα Link.png Site: Adidas adipower είτε τα Link.png Site: Nike romaleos να τα δοκιμάσω, γιατί δεν θέλω να παραγγέλνω απ' έξω χωρίς να τα χω φορέσει πριν.

Εγώ που πήρα τα adidas power perfect ΙΙ απο amazon 4c614b8753114_Adidas_weightlifting_shoe.τα πήρα στο νούμερο που φοράω τα αθλητικά μου και μου είναι τέλεια στο πόδι.Αν διαβάσεις κριτικές amazon,forum κλπ θα σε βοηθήσουν για το νούμερο.Γενικά που έψαχνα Ελλάδα και Κύπρο να βρω παπούτσια άρσης βαρών δεν παίζουν πουθενά σε μαγαζιά.

Πραγματικά σώθηκες. Στην Ελλάδα δεν βρήκα ποτέ όμως. 

Τα Romaleos έχουν πιο true νούμερο. Δοκίμασε στη Nike, βρες το νούμερο , παρήγγειλέ τα. Τα Adidas είναι στενά για αρκετούς. Έχουν μεγαλύτερη συχνότητα επιστροφής.

Επειδή έχουν βγει και Romaleos 2.0 , τα 1.0 έχουν μεγάλη πιθανότητα να είναι και φτηνότερα αλλά με κορυφαία ποιότητα. Ήταν άλλωστε παπούτσι των 200

ΔΟυλειά κάνεις βέβαια και με τα Admiral στα 60 euro και βρίσκονται Ελλάδα.

Γι αυτό είπα να ρωτήσω κι εδώ...ούτε ιντερνετ δεν τα βρίσκω.

Κι εγώ στα Romaleos τείνω για τον λόγο που λες για τα adidas...αρκεί να τα βρω. Θα αρχίσω άμα είναι σιγά σιγά να παίρνω σβάρνα τις Nike μπας και μπορέσουν να παραγγείλουν κανένα να δοκιμάσω..

Τα admiral αυτά με τον ξύλινο τακούνι δεν λες ? Δεν βλέπονται ρε γαμώτο και ψήνομαι να πάω κατευθείαν σε top...θα μου μείνουν που θα μου μείνουν.

Εγώ που πήρα τα adidas power perfect ΙΙ απο amazon 4c614b8753114_Adidas_weightlifting_shoe.τα πήρα στο νούμερο που φοράω τα αθλητικά μου και μου είναι τέλεια στο πόδι.γενικά αν διαβάσεις κριτικές amazon,forum κλπ θα σε βοηθήσουν για το νούμερο.Γενικά που έψαχνα Ελλάδα και Κύπρο να βρω παπούτσια άρσης βαρών δεν παίζουν πουθενά σε μαγαζιά.

Εγώ δεν φοράω καν αθλητικά...έχω 5-6 σταράκια και μόνο αυτά φοράω οπότε δεν ξέρω με τα νούμερα τι θα παίζεται. Αν δεν βρω κάποιο από τα δύο που θέλω να δοκιμάσω θα κοιτάξω αν είναι για πιό κάτω σε τιμή.

Α νομίζω γι αυτά που έχεις έβλεπα κάτι review ότι δεν είναι και το πιό σκληρό τακούνι αυτό που έχουν. Ισχύει ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...