Star_Light Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 @mathrules μήκος κάνε και 1000αρι το 100αρι δεν ειναι δυσκολο η σφαιρα το ιδιο και τέλος ουτε το αλμα σε υψος. Πάρε εναν γυμναστη απλα να σου δειξει να μην τραυματιστείς. Να σου κανει μερικά μαθήματα. Θα πάς σε ενα γηπεδο θα κάνεις διατάσεις κανα 10λεπτο πριν. Μετα θα ξεκινησεις 3 γύρους χαλαρο τρεξιμο. Θα σταματήσεις και θα κάνεις κοιλιακους και μερικές κάμψεις ισα ισα να ανεβασεις λιγο παλμούς και να ζεσταθείς ωστε να ξεμπλοκάρει το συστημα. Στη συνέχεια 4-5 λεπτά διατάσεις και θα φυγεις να χρονομετρήσεις το 1000αρι. Ξεκινα λιγο δυνατα οχι τζοκιν αλλα ουτε και σπριντ. Σταθερο ρυθμό και στο αριστεροτερο διάδρομο. Χρονομετρησε και πες μας που βρισκεσαι για να σου πω και τι προπονηση να κάνεις. Προσεξε στις διατάσεις να μην πονάς. Ένα ηπιο τέντωμα θα νιώθεις και εκει ειναι εντάξει. Και στατικές δεν θα κουνιέσαι. Φάε 2 ωρες πριν πάς ειτε πρωινο ή μεσημεριανο και μην πιεις νερο πανω απο μια γουλιά γιατι θα σε κοψει η σπλήνα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ποτε διατασεις σε κρυο μυ! πρωτα χαλαρω ζεσταμα και μετα διατασεις 1
Star_Light Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ποτε διατασεις σε κρυο μυ! πρωτα χαλαρω ζεσταμα και μετα διατασεις Γιατι? τι πειραζει? εγω εκανα και στο σπιτι μου διατάσεις. Και μετα έβαζα πάγο. Μετα εννοώ καμια ωριτσα κανα μισάωρο
Mau-Maus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 φωτη εσυ?? ρε φιλε μονο που το βλεπω αγχωνομαι http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/vinteo_anarrixhsh_poy_kovei_thn_anasa_sto_thryliko_matterhorn_twn_alpewn.3023577.html 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι? τι πειραζει? εγω εκανα και στο σπιτι μου διατάσεις. Και μετα έβαζα πάγο. Μετα εννοώ καμια ωριτσα κανα μισάωρο για τον ιδιο λογο που πριν πας να τρεξεις με φουλ ενταση τρεχεις χαλαρα!! γιατι ο μυς ειναι κρυος και δεν εχει την ευλιγισια που χρειαζεται!
Star_Light Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχουν κάποιες διατάσεις που κάνεις πριν το τρέξιμο? για να ζεσταθεις?
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 κανεις λιγο ζεσταμα μετα διατασεις και μετα μπαινεις στο γρηγορο κομματι και μετα αποθεραπεια και παλι διατασεις
Star_Light Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 κανεις λιγο ζεσταμα μετα διατασεις και μετα μπαινεις στο γρηγορο κομματι και μετα αποθεραπεια και παλι διατασεις Ναι εντάξει με το τελευταιο κομμάτι αλλα με το πρώτο δεν καταλαβαινω τι προβλημα υπάρχει δηλάδη πάς περπατόντας ως το γηπεδάκι ή λιγο σαν τζοκιν ξερω γω 400-500 μέτρα οποτε μετα τι προβλημα έχεις να κάνεις διατάσεις?
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 κανεις κανα δεκαλεπτο τεταρτι χαλαρο τρεξιμο και μετα διατασεις!
Star_Light Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 κανεις κανα δεκαλεπτο τεταρτι χαλαρο τρεξιμο και μετα διατασεις! Και ομως δεν το έχω κάνει αυτο , στην αρχη κάναμε διατάσεις. Μετα τρέξιμο και τέλος διατάσεις πάλι και προσεξε αυτο δεν μας το έκανε κάποιος που δεν ήξερε. Για αυτο μου κανει εντυπωση αυτο που λες.
mathsrule Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 @mathrules μήκος κάνε και 1000αρι το 100αρι δεν ειναι δυσκολο η σφαιρα το ιδιο και τέλος ουτε το αλμα σε υψος. Πάρε εναν γυμναστη απλα να σου δειξει να μην τραυματιστείς. Να σου κανει μερικά μαθήματα. Θα πάς σε ενα γηπεδο θα κάνεις διατάσεις κανα 10λεπτο πριν. Μετα θα ξεκινησεις 3 γύρους χαλαρο τρεξιμο. Θα σταματήσεις και θα κάνεις κοιλιακους και μερικές κάμψεις ισα ισα να ανεβασεις λιγο παλμούς και να ζεσταθείς ωστε να ξεμπλοκάρει το συστημα. Στη συνέχεια 4-5 λεπτά διατάσεις και θα φυγεις να χρονομετρήσεις το 1000αρι. Ξεκινα λιγο δυνατα οχι τζοκιν αλλα ουτε και σπριντ. Σταθερο ρυθμό και στο αριστεροτερο διάδρομο. Χρονομετρησε και πες μας που βρισκεσαι για να σου πω και τι προπονηση να κάνεις. Προσεξε στις διατάσεις να μην πονάς. Ένα ηπιο τέντωμα θα νιώθεις και εκει ειναι εντάξει. Και στατικές δεν θα κουνιέσαι. Φάε 2 ωρες πριν πάς ειτε πρωινο ή μεσημεριανο και μην πιεις νερο πανω απο μια γουλιά γιατι θα σε κοψει η σπλήνα. Ευχαριστώ μεγάλε! Κοίτα, όλα τα αθλήματα τα έχω άνετα, στο χιλιάρι μόνο πρέπει να βελτιώσω ολίγον τι την αντοχή μου, γιατί γενικά δεν είχα καλές σχέσεις με αυτήν.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 http://running.about.com/od/howtorun/ht/warmup.htm
Star_Light Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ μεγάλε! Κοίτα, όλα τα αθλήματα τα έχω άνετα, στο χιλιάρι μόνο πρέπει να βελτιώσω ολίγον τι την αντοχή μου, γιατί γενικά δεν είχα καλές σχέσεις με αυτήν. Εντάξει ρε συ ουτως ή αλλως το 1000αρι δυσκολευε πάντοτε τους υποψηφιους και ειχε δυσκολέψει και εμένα στις αρχές γιατι εγω παλια δεν έκανα τρέξιμο. Έκανα πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα. 1
mathsrule Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει ρε συ ουτως ή αλλως το 1000αρι δυσκολευε πάντοτε τους υποψηφιους και ειχε δυσκολέψει και εμένα στις αρχές γιατι εγω παλια δεν έκανα τρέξιμο. Έκανα πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα. Εγώ θέλω, όμως, να μην με δυσκολεύει. Κι εγώ είμαι των πολεμικών τεχνών (πρωτάθλημα K1 στο Kick Boxing).
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πρέπει να βγάλουν αριθμό προτεραιότητας για τα rack, δεν παλεύεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις