Dakonblackblade Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Επειδή μετά το γυμν πάω που και που για καφέ, το μεταπροπονητικό μου αποτελείται από μισό κιλό βερίκοκα από το μπακάλικο απέναντι, πλύσιμο στην καφετέρια και άμεση κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Νενυα τι μπορείς να πάρεις μαζί σου στη δουλειά και που υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης; Για σνακ εγώ τρώω αρκετά λαχανικά, μιξ ξηρών καρπών, φρούτα κυρίως. Λόγω δουλειάς δεν έχω πρόβλημα διατροφης Στις 3 βδομάδες που αποφάσισα να πάρω κιλά και να πάω γυμναστήριο πήρα σχεδόν 4 κιλά πάντως. Είμαι ο κλασσικός εκτομορφικός πιστεύω αλλά ήμουν αδύνατος γιατί αντί να φάω φάρμαρα heroix στο WoW ξερωγώ και ξεχνούσα ακόμη κ νερό να πιω.. Τι να πεις. Όταν κατορθώσω να κοιμάμαι και κατά τις 12 θα είμαι χαρούμενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Επειδή μετά το γυμν πάω που και που για καφέ, το μεταπροπονητικό μου αποτελείται από μισό κιλό βερίκοκα από το μπακάλικο απέναντι, πλύσιμο στην καφετέρια και άμεση κατανάλωση. Πρωτεινη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 άστα να πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Σημερα πηρα την βρωμη γαλα.. Κατα της 6:40 βαζω μεσα στο σεικερ την βρωμη περιμενω λιγο και παω να την φαω.. Εκατσε κανω.. Επινα γαλα με λιγο βρωμη... Τελικα ηθελε κουταλι για να την φαω... Το πειραμα πετυχε εν μερει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλά...για ταπεράκια έχω τόσα να συζητήσω...τι κουβέντες έχω ρίξει και πόσο έχω τσακωθεί για αυτά τα γαμωταπεράκια δεν λέγεται... γιατι εχεις τσακωθει? εγω οσο καιρο δουλευα επαιρνα μαρουλοσαλατα με μπολικο λεμονι.αλλα δεν ειχα καθολου χρονο για γυμναστικη ετσι οτι ετρωγα απο το απογεμα και μετα με επιανε κατευθειαν.ηθελα να παιρνω κανονικα φαγητο αλλα το φουρνακι εκει ηταν μεσα στη μπιχλα και σιχαινομουν.γενικα η κουζινα ηταν μπλιαχ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 γιατι εχεις τσακωθει? εγω οσο καιρο δουλευα επαιρνα μαρουλοσαλατα με μπολικο λεμονι.αλλα δεν ειχα καθολου χρονο για γυμναστικη ετσι οτι ετρωγα απο το απογεμα και μετα με επιανε κατευθειαν.ηθελα να παιρνω κανονικα φαγητο αλλα το φουρνακι εκει ηταν μεσα στη μπιχλα και σιχαινομουν.γενικα η κουζινα ηταν μπλιαχ.. Ε όταν πηγαίνω στην σχολή (πηγαίνω σε κολέγιο) και θέλω να βάλω τα ταπεράκια στο ψυγείο κάθε φορά η γραμματέας αρχίζει να μου λέει "και τι το πέρασες εδώ μέσα, σιγά μην το κάνουμε κυλικείο...και ήδη μας φορτώνεις το ποδήλατό σου στην είσοδο"" και άλλα ωραία κομπλεξικά. Μετά από 2-3 φορές που την άφηνα να κάνει τον μονόλογό της της έριξα ένα ωραίο βρισίδι και κιχ δεν βγάζει πιά. Την κορυφαία ατάκα όμως την έχω ακούσει από συμφοιτητή μου που την ώρα που βάζω τα ταπεράκια στο ψυγείο μου λέει "μαλάκα...με ταπεράκι δεν γαμάς ποτε...ποτέ όμως." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 αα στη σχολη επαιρνα σαντουιτσακια(σαν αυτα τα petit που εχει ο γρηγορης νομιζω).μια φορα ειχα φτιαξει καμια δεκαρια και για τη παρεα και ειχαμε κατσει σε μια καφετερια με καφεδακια και ειχαμε σπασει πολυ πλακα.μας κοιταζε η σερβιτορα σε alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 αα στη σχολη επαιρνα σαντουιτσακια(σαν αυτα τα petit που εχει ο γρηγορης νομιζω).μια φορα ειχα φτιαξει καμια δεκαρια και για τη παρεα και ειχαμε κατσει σε μια καφετερια με καφεδακια και ειχαμε σπασει πολυ πλακα.μας κοιταζε η σερβιτορα σε alien Καλά τα τοστάκια είναι δεδομένα...από το λύκειο έπαιρνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Καλά ναι...δεν πρόκειται να φαγωθεί ολόκληρο απλά δεν είναι και οι καλύτερες επιλογές...ειδικά το μέλι που είναι σκέτη ζάχαρη. Υ,Γ. ρε παιδιά πως το τρώτε το ταχίνι...σήμερα πήρα ένα βαζάκι να δοκιμάσω και μόνο από την μυρωδιά πήγα να το πετάξω. Υ.Γ. 2 το ταχίνι το φυλάμαι στο ψυγείο για να γίνει πυχτό ή έξω και μένει κάπως νερουλό ? Το ταχίνι δεν τρώγεται σκέτο, αηδία είναι. Σε συνταγές όμως αλλάζει τα δεδομένα . Άλλοι το βάζουν στο ψυγείο, άλλοι το αφήνουν όξω. Ό,τι αρέσκεται ο καθείς. Εγώ το έχω έξω και δεν παθαίνει τίποτα. Να θυμάσαι μονάχα να το ανακατέψεις καλά πριν το χρησιμοποιήσεις γιατί τα έλαια ανεβαίνουν στην επιφάνεια. Τα έχεις βάλει αδίκως με το μέλι. Ναι μεν έχει σάκχαρα αλλά ζάχαρη δεν είναι. Η ζάχαρη είναι κενές θερμίδες ενώ το μέλι έχει χίλια μύρια θρεπτικά συστατικά. Αυτή την ιστορία με τα παχυντικά φαγητά, την ακούω βερεσέ. Το ζήτημα είναι να δίνουμε θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό μας κι όχι να μετράμε θερμίδες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Το ταχίνι δεν τρώγεται σκέτο, αηδία είναι. Σε συνταγές όμως αλλάζει τα δεδομένα . Άλλοι το βάζουν στο ψυγείο, άλλοι το αφήνουν όξω. Ό,τι αρέσκεται ο καθείς. Εγώ το έχω έξω και δεν παθαίνει τίποτα. Να θυμάσαι μονάχα να το ανακατέψεις καλά πριν το χρησιμοποιήσεις γιατί τα έλαια ανεβαίνουν στην επιφάνεια. Τα έχεις βάλει αδίκως με το μέλι. Ναι μεν έχει σάκχαρα αλλά ζάχαρη δεν είναι. Η ζάχαρη είναι κενές θερμίδες ενώ το μέλι έχει χίλια μύρια θρεπτικά συστατικά. Αυτή την ιστορία με τα παχυντικά φαγητά, την ακούω βερεσέ. Το ζήτημα είναι να δίνουμε θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό μας κι όχι να μετράμε θερμίδες. Με τέτοια μυρωδιά δεν νομίζω να το βάλω πουθενά το ταχίνι. Μωρέ δεν έχω θέμα με το μέλι...άλλωστε κι εγώ βάζω από 5 γραμμάρια σε κάθε γιαούρτι που τρώω πρωί και βράδυ. Αλλά πιστεύω πως όπου μπορεί να αποφεύγεται καλό είναι...δεν μπορώ να βλέπω διατροφές που έχουν πριν και μετά την προπόνηση μία μεγάλη κουταλιά μέλι ξέρω γω. Για την τελευταία πρόταση πιστεύω πως σε ανθρώπους που δεν έχουν μέτρο είναι μία τέλεια πρόφαση για να σαβουριάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Το ταχίνι δεν τρώγεται σκέτο, αηδία είναι. Σε συνταγές όμως αλλάζει τα δεδομένα . Άλλοι το βάζουν στο ψυγείο, άλλοι το αφήνουν όξω. Ό,τι αρέσκεται ο καθείς. Εγώ το έχω έξω και δεν παθαίνει τίποτα. Να θυμάσαι μονάχα να το ανακατέψεις καλά πριν το χρησιμοποιήσεις γιατί τα έλαια ανεβαίνουν στην επιφάνεια. Τα έχεις βάλει αδίκως με το μέλι. Ναι μεν έχει σάκχαρα αλλά ζάχαρη δεν είναι. Η ζάχαρη είναι κενές θερμίδες ενώ το μέλι έχει χίλια μύρια θρεπτικά συστατικά. Αυτή την ιστορία με τα παχυντικά φαγητά, την ακούω βερεσέ. Το ζήτημα είναι να δίνουμε θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό μας κι όχι να μετράμε θερμίδες. φέρε ενα κουτάλι και ένα βάζο ταχίνι και βλέπουμε αμα τρώγεται έτσι το ταχίνι ειναι κυρίως λιπαρά και υπάρχουν αρκετά , μπορείς να βρεις με πολύ λίγα σάκχαρα το μέλι ειναι υδατάνθρακας (οπότε άσχετη η σύγκριση , ειναι δυο διαφορετικά πράγματα ) και δεν είναι τόσο θρεπτικό όσο νομίζεις, 82% ζάχαρη είναι με το 40% της ζάχαρης απο φρουκτόζη .Περιέχει και κάποια θρεπτικά συστατικά αλλα όχι σε καλά ποσοστά. Η υπερβολική του κατανάλωση μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με τριγλικερίδια κλπ Το μέλι δεν ειναι η θαυματουργή τροφή που έλεγαν οι παππούδες/γιαγιάδες προφανώς και δεν τους ένοιαζε κάτι παραπάνω απ το να φάνε κάτι να μην πέσουν κάτω απο τις βαριές δουλειές σε χωράφια κλπ (που ο υδατάνθρακας, δηλαδή το μέλι τους χρησίμευε στο full). δεν μπορώ να βλέπω διατροφές που έχουν πριν και μετά την προπόνηση μία μεγάλη κουταλιά μέλι ξέρω γω. μετά την προπόνηση καλύτερα δεξτρόζη, ειναι και φθηνή (οχι για όλους , αν έχει στην διατροφή του κάποιος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 μετά την προπόνηση καλύτερα δεξτρόζη, ειναι και φθηνή (οχι για όλους , αν έχει στην διατροφή του κάποιος). Εγώ μένω στα κλασικά μπανάνη ή πράσινο μήλο. Τις προάλες διάβαζα ένα άρθρο όπου έλεγε ότι η κατανάλωση υδατάνθρακα στα καπάκια μετά την προπόνηση μειώνει την έκριση αυξητικής ορμόνης. Θα δοκιμάσω από Σεπτέμβρη και μετά για κανά μήνα να κόψω τον μετα-προπονητικό υδατάνθρακα και να τον χώσω στο στερεό γεύμα μετά την προπόνηση...να δω αν θα έχω καλύτερα αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Πρόσφατα διαγνώστικα με υπνική άπνοια (στα 19 μου) λόγο κάποιων γενετικών θεμάτων για τα οποία δεν μπορούμε προφανώς να κάνουμε κάτι και γενετικό πρόβλημα στο συκώτι ταυτόχρονα . Επειδή λοιπόν κάθε μία ώρα ύπνου εγώ κοιμάμαι 22 λεπτά ουσιαστικά , δεν μπορώ να ξεκουρασθώ , έχω συνεχώς κακή διάθεση , υπερκόπωση, έλλειψη συγκέντρωσης και ότι άλλο θέλετε . Θέλω λοιπόν να πάρω πολυβιταμίνες γιατί δεν αισθάνομαι συνεχώς κουρασμένος δεν μπορώ να αθληθώ σωστά και γενικά πρέπει να βρω κάτι να με τονώνει αρκετά χωρίς να μου δίνει βάρος . Παρήγγειλα λοιπόν τις πολυβιταμίνες Lamberts A to Z τις έχεις χρισημοποιήσει κανείς κάθε γνώμη η άποψη ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Σημερα εμενα μου βγηκε ολη η κουραση.... Επεσα και κοιμηθηκα απο της10:30 μεχρι της 14:30, μετα φαγητο και ξανα απο της 15:00 μεχρι της 17:00... Σηκωθηκα σαν ζομπι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις