Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου εχεις ελαχιστο χρονο, κανε προγραμμα τριων ημερων.

Θα σου προτεινα το 5*5.

με την μασα που θα ριξει θα σε οφελεισει τρελα...

Τρεις μερες θα σαι κομπλε

Κι εγώ κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου να κάνω, όμως πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να ανταποκριθώ (όσον αφορά τον χρόνο και τις ημέρες) στο πρόγραμμα. Καλώς ή κακώς, το πότε θα έχω ελεύθερο χρόνο και πότε όχι δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από τον όγκο διαβάσματος που θα έχω να κάνω την εκάστοτε εβδομάδα. Αυτός, μάλιστα, ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να βασιστώ κυρίος σε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα μπορώ να ακολουθήσω. :)

αν θες να δωσεις για στρατιωτικη σοχλη θα πρεπει να κανεις πρπονησεις ολο το χρονο ! οσο για τα γευματα! μπορεις πχ στο σχολειο να παιρνεις μαζι καποιο σαντουιτσακι ή ταπερ! δεν ειναι ντροπη! τα κιλα μπαινουν λογο του οτι αναγκαστηκα καθεσαι πολλες ωρες και σε οδηγει στο να τρως!! οποτε μειωσε λιγο το φαγητο και αφιερωσε το βραδυ ή οποτε μπορεις μιση ωρα! και μην πεις οτι δεν εχεις μιση ωρα! 

Γενικά, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, βγαίνω για τρέξιμο, αυτό εννοείται, απλά δεν μπορώ να βγάλω σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής, μιας και δεν γνωρίζω από πριν το πότε θα μπορώ.

Όσον αφορά την ποσότητα φαγητού, τρώω σχετικά λίγο. Για παράδειγμα, εάν για μεσημεριανό φάω μία μικρή μπριζολίτσα και την ντοματούλα μου, μπορώ να βγάλω όλη την υπόλοιπη ημέρα μέχρι το βράδυ που θα πέσω για ύπνο.

Εννοείται πως στο φροντιστήριο πηγαινοέρχομαι με τα πόδια.

Υ.Γ. έχω και ένα τέτοιο όργανο γυμναστικής που χρησιμοποιώ, καθώς επίσης και ένα κωπηλατικό, αλλά χωρίς βάρη.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πήγα έναν χρόνο γυμναστήριο αλλά δεν το πήρα καθόλου στα σοβαρά, για αυτό και δεν είδα πρόοδο. Τώρα ξαναγράφτηκα και έχω σκοπό να ασχοληθώ. Σε γενικές γραμμές, πρωί: γάλα με κορνφλεικς ή γάλα με 2 φέτες του τοστ με μέλι, 10τιανό ένα τοστ ή κάτι απ΄έξω (τυρόπιτα), μεσημέρι κανονική μερίδα από οτιδήποτε (όχι κάτι συγκεκριμένο), απόγευμα κανά φρούτο ή κανα γλυκό (σοκοφρέτα,μπισκότα) γιατι με πιάνει η πείνα και στο βραδινό, που θα γίνει κατά τις 11, μια μικρότερη μερίδα από το μεσημεριανό. Αυτό που κρίνω ως μεγάλο λάθος εγώ είναι ότι επειδή κοιμάμαι αργά σε καθημερινή βάση(πχ 4), κατά τις 2 θα με πιάσει η λιμοκτονία και θα πάς κατευθείαν στο ψυγείο. Αυτό που καταλαβαίνω είναι το αν χρειάζομαι δίαιτα και γυμναστική, για να φύγει η κοιλιά ή να τρώω πολύ για να πάρω όγκο εκεί που είμαι λεπτός.. Και με το ίδιο σκεπτικό, πολύ τρέξιμο και κοιλιακούς για κάτω ή Push aps, βάρη κλπ για πάνω?

*δεν καταλαβαίνω

Δημοσ.

Πες μας ηλικία, ύψος και βάρος.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι την Κυριακή και να μαγειρεύεις όλο το φαγητό της εβδομάδας. 

Είμαι 17 ετών, 1.88 στο ύψος και 88 κιλά.

Όντως, απλά το θέμα είναι τι να μαγειρεύω. :P

Δημοσ.

Πήγα έναν χρόνο γυμναστήριο αλλά δεν το πήρα καθόλου στα σοβαρά, για αυτό και δεν είδα πρόοδο. Τώρα ξαναγράφτηκα και έχω σκοπό να ασχοληθώ. Σε γενικές γραμμές, πρωί: γάλα με κορνφλεικς ή γάλα με 2 φέτες του τοστ με μέλι, 10τιανό ένα τοστ ή κάτι απ΄έξω (τυρόπιτα), μεσημέρι κανονική μερίδα από οτιδήποτε (όχι κάτι συγκεκριμένο), απόγευμα κανά φρούτο ή κανα γλυκό (σοκοφρέτα,μπισκότα) γιατι με πιάνει η πείνα και στο βραδινό, που θα γίνει κατά τις 11, μια μικρότερη μερίδα από το μεσημεριανό. Αυτό που κρίνω ως μεγάλο λάθος εγώ είναι ότι επειδή κοιμάμαι αργά σε καθημερινή βάση(πχ 4), κατά τις 2 θα με πιάσει η λιμοκτονία και θα πάς κατευθείαν στο ψυγείο. Αυτό που καταλαβαίνω είναι το αν χρειάζομαι δίαιτα και γυμναστική, για να φύγει η κοιλιά ή να τρώω πολύ για να πάρω όγκο εκεί που είμαι λεπτός.. Και με το ίδιο σκεπτικό, πολύ τρέξιμο και κοιλιακούς για κάτω ή Push aps, βάρη κλπ για πάνω?

*δεν καταλαβαίνω

αν το κανεις αυτο - δε θελεις να ξερεις πως θα γινει η κοιλια σου !!

το λεπον αεροβια+διατροφη=  κοιλιτσα down !

πιο απλα πρεπει να ιδρωσεις ,να περπατησεις, να τρεξεις και να αλλαξεις τις διατροφικες σου συνηθειες για να δεις να πεφτει η κοιλιτσα !

δυστυχως για σενα πρεπει οποσδηποτε να κοψεις τις νυχτερινες εξορμησεις στο ψυγειο , για την ακριβεια απο αυτο πρεπει να αρχισεις ..

Δημοσ.

Δεν θα τα αποφύγεις τα κιλά.Μέχρι και +15 θα πας.

Στείλε χαιρετίσματα στον george_97!!!

Ας ελπίσουμε πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο σε εμένα. :P

Θα του στείλω, αν και έχουμε καιρό να τα πούμε.

Δημοσ.

*δεν καταλαβαίνω

Κοίταξε να δεις. Δεν είδες αποτελεσματα στο γυμναστήριο γιατί δεν εκανες σωστή διατροφή!

Τρως πολλά λίπη (τυρόπιτες, μπισκότα κτλ τα οποία ειναι ΣΑΒΟΥΡΑ). Αυτό που πρέπει να κάνεις ειναι να τρως καθαρά! Όπως

βρώμη, ρύζι, πατάτα, γλυκοπατάτα, μακαρόνια, κοτόπουλο, αυγά, μοσχάρι, ψάρια, όσπρια και γαλοπούλα,σαλάτες,ελαιόλαδο

Για αρχή θα κόψεις όλες τις σαβούρες. Θα φτιάξεις 5 με 6 γευματα τα οποια θα αποτελούνται από όλα τα μακροστοιχεία όπως πρωτεΐνη, υδατάνθρακα, λιπαρά.

Δημοσ.

Για το θέμα της διατροφής είμαι καλυμμένος και σας ευχαριστώ. Όσον αφορά την γυμναστική, ωραία σε συνδυασμό και με την διατροφή αν τρέχω, ιδρώνω και αερόβια θα πέσει η κοιλιά, αλλά μαυτόν τον ιδρώτα δεν θα φύγει και λίπος στο πάνω μέρος, που σχετικά είναι και λίγο αφού είμαι λεπτός? Για αυτό έχω ψιλομπερδευτεί, γιατί είναι πολλοί που μου λένε τρώγε τρώγε και γυμνάσου για να φτιάξεις πάνω, αλλά τότε θα έχω τα θέματα της κοιλίας.. Οπότε μπορώ να τα ισορροπήσω και τα 2?

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο σε εμένα. :P

Θα του στείλω, αν και έχουμε καιρό να τα πούμε.

Γιατί?

Συμμαθητές δεν ήσασταν?

Δημοσ.

Γιατί?

Συμμαθητές δεν ήσασταν?

Το "Γιατί?" πάει στην πρώτη φράση ή στην δεύτερη;

Συμμαθητές είμαστε, με την έννοια του ότι πάμε και οι δύο Τρίτη Λυκείου. Είμαστε, όμως, σε διαφορετικά σχολεία.

Δημοσ.

Πηγα σημερα στη mizuno. Ο πελματογραφος ακομα δε λειτουργει και δε ξερουνε και ποτε θα λειτουργησει. Ειχαν ενα πιο μικρο σα ζυγαρια , και εδειξε υπερπρηνισμο.

Οποτε ο πωλητης μου προτεινε τα inspire 10. Εμενα ομως μου φανηκαν πολυ σκληρα οταν τα φορεσα, και εχω διαβασει οτι ειναι καλυτερα να παιρνεις παπουτσι για ουδετερο πατημα και να φτιαχνεις ενα πατο.

Επισης δε μου αρεσαν και καθολου σαν εμφανιση.

Δε ξερω γενικα δε ξετρελαθηκα με τα mizuno.. Ειδα και τα wave rider δε μου εκαναν κι αυτα καποιο κλικ.

Σε saucony καμια προταση;

Δημοσ.

Για το θέμα της διατροφής είμαι καλυμμένος και σας ευχαριστώ. Όσον αφορά την γυμναστική, ωραία σε συνδυασμό και με την διατροφή αν τρέχω, ιδρώνω και αερόβια θα πέσει η κοιλιά, αλλά μαυτόν τον ιδρώτα δεν θα φύγει και λίπος στο πάνω μέρος, που σχετικά είναι και λίγο αφού είμαι λεπτός? Για αυτό έχω ψιλομπερδευτεί, γιατί είναι πολλοί που μου λένε τρώγε τρώγε και γυμνάσου για να φτιάξεις πάνω, αλλά τότε θα έχω τα θέματα της κοιλίας.. Οπότε μπορώ να τα ισορροπήσω και τα 2?

Για να χάσεις λίπος θα πρέπει να είσαι υποθερμιδικά και μετά έρχετε το αερόβιο. Η διατροφή είναι μονόδρομος για να χάσεις λίπος. Η αερόβια και τα βάρη ειναι εργαλεία :)

Έχεις κάνει λιπομέτρηση ; Αυτό που θα σου λεγα εγώ είναι να τρως καθαρά και να κανεις ενα 4 ημερο σπλιτ βάρη και  3 φορές την εβδομάδα αερόβιο μετά τα βάρη. 

Αυτό που σου λένε πολλοί είναι λάθος. Αμα τρως περισσότερο από τις θερμίδες συντήρησης παχαίνεις και παίρνεις λίπος παντού, αλλά για να βάλεις μυικα κιλά πάνω σου θέλει πολύ προσοχή. 

Επίσης, όταν γυμνάζεσαι (κάνεις βάρη) παίρνεις μάζα (με την αναλογη διατροφή βέβαια) και φαίνεται καλύτερα το σώμα λόγω της μυικότητας

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν σκληρο μεσα ρε νομιζω δε θα με βολεψει τετοιου τυπου παπουτσι. Και σαν χρωμα δεν ειχαν αυτο ειχαν ενα ασπρο .

Νομιζω αν παρω υποστηρικτικο θα το μετανιωσω ενω αν θελω να προσθεσω πατους μετα ειναι κομμενοι στα μετρα σου.

Και βασικα θελω να παω να δω αν εχω ανισοσκελια γιατι αν εχω θα πρεπει να βαλω αλλους πατους και μου ειπε το παλικαρι οτι τους βαζουν σε παπουτσια με ουδετερο πατημα.

Οποτε σε καθε περιπτωση καταληγω σε ουδετερο παπουτσι και βαζω τον καταλληλο πατο μετα.

Απλα ειδα καποια saucony που μ αρεσαν περισσοτερο στο ματι απο τα mizuno γενικα. Μου φανηκαν καπως περιεργα, ψευτικα να το πω, φτηνα (ενω ειναι ακριβα) , καπως ετσι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...