yannis27gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Dakon, συγχαρητήρια. Ξερεις τι ακολουθεί, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μαστιγωμα;; ολα καλα θα πανε αν διπλα σου εχεις ανθρωπο που μπορεις να συνεννοηθεις. Τωρα αυτο που λενε ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα. Ισχυει οταν εμεις τον εχουμε παραμελισει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 http://imgur.com/rpjOnRe Λοιπον οπως ειναι έτσι το ποδι στο γονατο στα δεξιά οπως κοιτάζει καποιος την φωτογραφια κάποιες φορες και μέρες οχι ολες αμα κάτσω πολυ ω΄ρα και σηκωθω μετα απο καρέκλα με κοβει λιγο εκει με πονάει. Τι μπορει να ειναι? Ρε ειναι λες και βλεπω το ποδι μου! Ιδιος σχηματισμος, και σχεδον ιδια τριχα, τι παιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε ειναι λες και βλεπω το ποδι μου! Ιδιος σχηματισμος, και σχεδον ιδια τριχα, τι παιζει?? παιζει οτι θελετε και οι δυο ξυρισμα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μαλακα σπεκτ ....χχχαχχαχχα... θεος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε ειναι λες και βλεπω το ποδι μου! Ιδιος σχηματισμος, και σχεδον ιδια τριχα, τι παιζει?? Το enemy το έχεις δει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elysian Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια θα μπορουσατε να μου πειτε τι ακριβως βοηθανε τα συμπλητωματα διατροφης και αμα προκαλουν καποιο κακο στον ανθρωπο? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τα συμπληρώματα απλώς συμπληρώνουν τα μακροσυστατικά που απαιτεί η διατροφή σου. Δεν είμαι ειδικός, μιας και δεν έχω πάρει ποτέ κανένα, αλλά απ' όσο ξέρω όσο ακολουθείς την προτεινόμενη δοσολογία δεν υπάρχει πρόβλημα.Σκέφτεσαι να αγοράσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχα ωραιος ρε σπεκτ! Το enemy το έχεις δει; Συμπτωματικα ειναι η προτελευταια ταινια που χω δει. Λες να ειναι ο doppleganger μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzotzo10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά. Είμαι 19 χρονών, ύψος 1.87 και 78 κιλά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να πάρω όγκο στο πάνω μέρος του σώματος (στήθος, ώμοι κλπ) γιατί εκεί είμαι λεπτός, αλλά παράλληλα να χάσω λίπος στην κοιλιά, που έχει συσσωρευτεί αρκετό εξαιτίας κακής διατροφής και έλλειψης γυμναστικής. Μπορείτε να με συμβουλέψετε ως προς τι διατροφή πρέπει να κάνω ώστε και να πάρω και να χάσω και τι γυμναστική? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Συμπτωματικα ειναι η προτελευταια ταινια που χω δει. Λες να ειναι ο doppleganger μου? Χαχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω για μία ακόμη φορά τη βοήθειά σας. Λοιπόν, ήρθε κι εμένα η σειρά μου να δώσω Πανελλήνιες και έχω ήδη στρωθεί στο διάβασμα (και όσο προχωράνε οι ημέρες, τόσο περισσότερο στρώνομαι). Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην έχω τον απαραίτητο χρόνο για να αθληθώ, αλλά ούτε και για να κάνω όσα γεύματα πρέπει (ενώ, δηλαδή, κάποτε έκανα ένα γεύμα κάθε τρεις ώρες, τώρα με τόσες ώρες στο σχολείο και άλλες τόσες στο φροντιστήριο δεν προλαβαίνω). Έτσι, αποφάσισα να έρθω εδώ να με συμβουλέψετε. Θέλω ουσιαστικά να μου προτείνετε ένα ενδεικτικό πρόγραμμα διατροφής, τέτοιο ώστε να παίρνω όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά (γιατί υποθέτω πως θα μου χρειαστούν), ενώ παράλληλα να βοηθάει και το σώμα μου να διατηρηθεί σε μια καλή κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό (μιας και δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να βγάλει κάποιος ολόκληρο πρόγραμμα διατροφής), θα σας ήμουν ευγνώμων εάν μπορούσατε με που πείτε μερικά tips ώστε να επιτύχω τον σκοπό/στόχο μου. Γενικά, από όσο γνωρίζω και έχω δει, πολλά άτομα τελειώνουν τις Πανελλήνιες με +5 έως +10 κιλά, κάτι τέτοιο, όμως, πρέπει να αποφευχθεί στην περίπτωσή μου, μιας και αμέσως μετά θα πρέπει να δώσω και να περάσω εξετάσεις και αθλήματα για τις Στρατιωτικές Σχολές (ΠΚΕ). Γενικά, θα ψάξω και θα προσπαθήσω τα Σ/Κ, και γενικότερα όποτε μπορώ, να αθλούμαι λίγο, αλλά δεν νομίζω να μπορώ να βασιστώ αποκλειστικά και μόνο σε αυτό. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων, και ανυπομονώ για τις απαντήσεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αφου εχεις ελαχιστο χρονο, κανε προγραμμα τριων ημερων. Θα σου προτεινα το 5*5. με την μασα που θα ριξει θα σε οφελεισει τρελα... Τρεις μερες θα σαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά. Είμαι 19 χρονών, ύψος 1.87 και 78 κιλά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να πάρω όγκο στο πάνω μέρος του σώματος (στήθος, ώμοι κλπ) γιατί εκεί είμαι λεπτός, αλλά παράλληλα να χάσω λίπος στην κοιλιά, που έχει συσσωρευτεί αρκετό εξαιτίας κακής διατροφής και έλλειψης γυμναστικής. Μπορείτε να με συμβουλέψετε ως προς τι διατροφή πρέπει να κάνω ώστε και να πάρω και να χάσω και τι γυμναστική? Ευχαριστώ. Απ' όσο γνωρίζω δε μπορείς να κανεις και τα δύο, μόνο σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις (λόγω ηλικίας κτλ). Αν έχεις αρκετό λίπος, τότε πρέπει πρώτα να καθαρίσεις και μετά να πας σε όγκο. Συγκεκριμένη διατροφή δε μπορεί κανείς να σου δώσει πάντως. Φτιάξε μία δικιά σου και πόσταρε τη για να τη σχολιάσουμε Απ' ότι γράφεις δεν προπονείσαι έτσι; Θέλω ουσιαστικά να μου προτείνετε ένα ενδεικτικό πρόγραμμα διατροφής, τέτοιο ώστε να παίρνω όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά (γιατί υποθέτω πως θα μου χρειαστούν), ενώ παράλληλα να βοηθάει και το σώμα μου να διατηρηθεί σε μια καλή κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό (μιας και δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να βγάλει κάποιος ολόκληρο πρόγραμμα διατροφής), θα σας ήμουν ευγνώμων εάν μπορούσατε με που πείτε μερικά tips ώστε να επιτύχω τον σκοπό/στόχο μου. Πες μας ηλικία, ύψος και βάρος. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι την Κυριακή και να μαγειρεύεις όλο το φαγητό της εβδομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 αν θες να δωσεις για στρατιωτικη σοχλη θα πρεπει να κανεις πρπονησεις ολο το χρονο ! οσο για τα γευματα! μπορεις πχ στο σχολειο να παιρνεις μαζι καποιο σαντουιτσακι ή ταπερ! δεν ειναι ντροπη! τα κιλα μπαινουν λογο του οτι αναγκαστηκα καθεσαι πολλες ωρες και σε οδηγει στο να τρως!! οποτε μειωσε λιγο το φαγητο και αφιερωσε το βραδυ ή οποτε μπορεις μιση ωρα! και μην πεις οτι δεν εχεις μιση ωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις