Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ρε εχω πολυ τριχομανι στα ποδια αφου κοιλια και πλάτη δεν εχω καθολου μονο ελάχιστες στον αφαλό , μονο χερια και ποδια έχω τριχα και χέρια μέχρι τα μπράτσα μετα τίποτα :P

δεν ξερω δεν το εχω κανει ποτε πάντως και μπορει και να μη το κάνω. Οι κοπελιτσες που ειχα δεν ειχαν θέμα με τη τριχα πάντως. 

Mπορείς να μας το αποδείξεις man 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Σημερα παιχτηκε η πιο απαιτητικη προπονηση απ οταν αρχισα... Σε γηπεδο στιβου, γυρους (περπατημα αρχικα κ στο τελος, τρεξιματακι ενδοιαμεσα) εναλλαξ με trx/καμψεις/καθισματα και την αλλη που στηριζεσαι στα χερια και φερνεις εναλλαξ τα γονατα μπροστα. Και ξεχωρα κοιλιακους.

Το garmin εγραψε 1:01:59 προπονησης, 2.17km, μεσοι παλμοι 143 με μεγιστο 179 & 341c.

:)

• Like 1

Για κάποιο λόγο κλίκαρα την εικόνα του Spect ενώ ήξερα ότι θα είχε μισοξυρισμένα αντρικά πόδια. 

Λοιπόν παντρευτήκαμε, με τα δώρα παραγγείλαμε τα βασικα, πήγα γυμναστήριο μετά από 1μιση μήνα κωλοβάρεμα, έβαλα τα κλάματα (20-30 κιλά όλα κάτω), ξεκινάω γραμμικό προγραμματάκι 3χ5 και ελπίζω σε ένα μήνα να γίνω άνθρωπος.

Καλή σεζόν εύχομαι σε όλους. Και στις γυναίκες Deadlift 2 φορές το βάρος τους. Τα άλλα είναι light.

• Like 8

Για κάποιο λόγο κλίκαρα την εικόνα του Spect ενώ ήξερα ότι θα είχε μισοξυρισμένα αντρικά πόδια. 

Λοιπόν παντρευτήκαμε, με τα δώρα παραγγείλαμε τα βασικα, πήγα γυμναστήριο μετά από 1μιση μήνα κωλοβάρεμα, έβαλα τα κλάματα (20-30 κιλά όλα κάτω), ξεκινάω γραμμικό προγραμματάκι 3χ5 και ελπίζω σε ένα μήνα να γίνω άνθρωπος.

Καλή σεζόν εύχομαι σε όλους. Και στις γυναίκες Deadlift 2 φορές το βάρος τους. Τα άλλα είναι light.

άντε μπράβο Ντάκον, να ζήσετε, κάθε καλό εύχομαι!!

Καλή και δυναμική επάνοδο

Star light πολύ τρίχα στο πόδι μαν.Αν είσαι σε λογικά πλαίσια νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ξυρίζεις αλλά εσένα είναι λίγο αντιαισθητικό.No offence.Εγώ ας πούμε είμαι τυχερός και δεν ξυρίζομαι γιατί έχω αραιή τρίχα.Anyway...

Τώρα,2 βδομάδες παίρνω τις κόκα κόλες με στέβια.2 θερμίδες το κουτάκι.Όντως, είναι τόσο λίγο ή μας δουλεύουν?Χρησιμοποιείτε στέβια?Και αν ναι τι προιόντα?

• Like 2

Star light πολύ τρίχα στο πόδι μαν.Αν είσαι σε λογικά πλαίσια νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ξυρίζεις αλλά εσένα είναι λίγο αντιαισθητικό.No offence.Εγώ ας πούμε είμαι τυχερός και δεν ξυρίζομαι γιατί έχω αραιή τρίχα.Anyway...

Τώρα,2 βδομάδες παίρνω τις κόκα κόλες με στέβια.2 θερμίδες το κουτάκι.Όντως, είναι τόσο λίγο ή μας δουλεύουν?Χρησιμοποιείτε στέβια?Και αν ναι τι προιόντα?

Yeap, σε μορφή γλυκαντικού για το πιτάκι βρώμης και σε υγρή μορφή με γεύσεις (σαν σιρόπι πάνω από γιαούρτι πχ)

• Like 1

@star τουμπανο  η τριχα στο ποδι :) ΑΝ θες μια γυναικεια συμβουλη...αφου δε θες να τα ξυρισεις, αραιωσε τες μ ενα ψαλιδι ;)

fix :)

• Like 1

Βρηκα ενα πολυ καλο αρθρο που λεει τι ασκησεις μπορεις να κανεις με το μονοζυγο, απο αυτες που εστιαζουν στο στηθος, οπως ελξεις και τετοια.

http://livehealthy.chron.com/chest-workouts-using-pullup-bar-5562.html

Βρηκα ενα πολυ καλο αρθρο που λεει τι ασκησεις μπορεις να κανεις με το μονοζυγο, απο αυτες που εστιαζουν στο στηθος, οπως ελξεις και τετοια.

http://livehealthy.chron.com/chest-workouts-using-pullup-bar-5562.html

Οι σοβαρές ειναι με τα χερια πισω. Και το στηθος να φτάνει στο σιδερο , έλα να σε δώ να στάξεις. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...