Zaknafein Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 @bosei Ταψί ολόκληρο μπορώ να κουβαλήσω, το θέμα είναι αν θα βρω χρόνο να το φάω. Αυτό το τρικ με το ελαιόλαδο ισχύει και για αυγά τηγανιτά ; Να τρώω 1-2 την ημέρα άμα είναι @spect Το πρωϊνό είναι θέμα συνήθειας περισσότερο, όχι χρόνου. Ως καπνιστής το πρωί με το που ξύπναγα ήθελα τσιγάρο&καφέ, όχι φαΐ. Θα προσπαθήσω να το ενσωματώσω στο πρόγραμμά μου (μ'αρέσει το γάλα με κουάκερ και δεν είχα σκεφτεί μέχρι τώρα να προσθέσω και μέλι, οπότε ευχαριστώ για την ιδέα) και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 @bosei Ταψί ολόκληρο μπορώ να κουβαλήσω, το θέμα είναι αν θα βρω χρόνο να το φάω. Αυτό το τρικ με το ελαιόλαδο ισχύει και για αυγά τηγανιτά ; Να τρώω 1-2 την ημέρα άμα είναι Ε ωραία...παίρνε ένα ταπεράκι με κάτι απλό. π.χ. κοτόπουλο-ρύζι-ελαιόλαδο και σε 5 λεπτά έχει κατέβει. Όχι...ωμό βάζε το ελαιόλαδο πάνω από τα φαγητά, όχι μαγειρεμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 το ειπες και μονο σου ειναι θεμα συνηθειας οποτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πιεστεις μια βδομαδα και μετα θα σου εχει γινει συνηθεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 η το πιο απλο το πρωι αφιερωνεις 5-10 λεπτα μαξ για πρωινο! λιγη βρωμη+γαλα+μελι ετοιμος! βαζεις και κανα ξηρο καρπο αν θες !! τοσο απλα!! λυσεις υπαρχουν ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες!! φιλικα στο λεω!! μαους και εχω το ιδιο σκεφτηκα! εγω που τρώω κεικ βρωμης με φρούτα/βανίλιες κλπ που θέλει διαδικασία , κάθομαι για 15 λεπτά μια φορά την εβδομάδα και φτιάχνω για 6 μέρες σε φόρμες αλουμινίου μιας χρήσης , τους βάζω σελοφάν και τα βάζω στο ψυγείο κ έχω ολη την εβδομάδα δεν αλλοιώνονται ουτε λίγο. ξυπνάω , φτιάχνω τον καφέ μου , ανοίγω το ψυγείο κ το παίρνω έτοιμο κ πάω κ τρωω η διαδικασία των 5-10 λεπτών ακόμα οταν ειμαι με την τσίμπλα στο μάτι μου φαίνεται αγγαρεία αν και ειναι τόσο γαμάτο αυτό που τρώω που δεν θα το άλλαζα για τίποτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Για να γίνει κάτι συνήθεια, χρειάζονται 50+ επαναλήψεις, όχι μια βδομάδα. Ειδικά το πρωινό, είναι πολλοί που το αποφεύγουν. Ακόμα και τα κορίτσια μου, τα πιέζουμε για να φάνε πριν πάνε σχολείο, και με το ζόρι να τσιμπολογήσουν κανένα μπισκότο. Εγώ ρε φίλε με το που ξυπνάω, ορμάω στο φαι, -κι έχω φάει καλά καμια ώρα/μιάμιση πριν κοιμηθώ. Δεν μπορώ να σας καταλάβω πώς τη βγάζετε με καφέ και τσιγάρο. Παλιά (όταν κάπνιζα και έπινα καφέ) που το εκανα κανα 2 φορές, ένιωθα λες και με μαχαίρωσαν στο στομάχι. --------------------- Με πόνεσε κάργα το αριστερό χέρι σήμερα στο πουλ-απ. Το ζόρισα χτες στις άρσεις δικεφάλων, μάλλον το παραζόρισα και την πλήρωσε σήμερα το πουλ-απ. Ξεκούραση και βλέπουμε από Δευτέρα. Στο πρόγραμμακι αυτά. --------------------- Γουστάρω που δίνω πόνο στα πόδια αλλά πλέον έχω ελάχιστα ντομς μετά, όπως έλεγε κι ο Άλεξ ότι θα γίνει. Μια ερώτηση: Δοκίμασα την προηγούμενη βδομάδα +5 κιλά στο σκουοτ, βγηκαν δύσκολα. Σταδιακά γινόταν πιο εύκολα και σήμερα βγήκαν ακόμη πιο εύκολα. Την ερχόμενη βδομάδα να κάνω το 3*8 --> 3*10 ή να προσθέσω άλλα 5 κιλά; Με στόχο τον όγκο δηλαδή να αυξάνω επαναλήψεις πριν αυξήσω τα κιλά ή με την 1η ευκαιρία να αυξάνω κιλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 σε αυτο που λεει ο νικος εγω εκανα κατι αλλο με τη βρωμη!! εβαζα βρωμη,ξηρους καρπους ,γαλα και φουλ κανελα και το αφηνα βραδυ στο ψυγειο την αλλη μερα το πρωι το ανοιγα και το ετρωγα! η βρωμη απορροφουσε ολο το γαλα και με κρατουσε ακομη περισσοτερο + οτι δεν εχανα χρονο για ετοιμασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε σελερς (κατσε να κανουμε και κανα κονε ) για αρχη τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα απο οσο φανταζεσαι για να χασεις κιλακια! ουτε πλανα χρειαζονται ουτε τρελλες ουτε τιποτα ! ξερεις τι κανεις ? κοβεις πιτσες - σουβλακια - ψωμια - ζαχαρες - αλατια - γλυκα - και αρχιζεις να τρως ασπρο κρεας - πρασινες σαλατες και τα φαγητα σου βραστα αντι για τηγανιτα ! κανοντας αυτο και τρωγοντας οποτε και οσο γουσταρεις θα χασεις σιγουρα κιλα ! η διαφορα ειναι η εξης .. αν το κανεις μια φορα το μηνα θα χασεις πχ 10 γραμμαρια , αν το κανεις της 5 μερες της βδομαδας η τις 6 τοτε η διαφορα που θα δεις θα ειναι εξωπραγματικη μιας και ο οργανισμος σου ειναι μαθημενος αλλιως και θα αντιδρασει αμεσως , θα υποστει καποιο σοκ για να σου δωσω να καταλαβεις ! τιποτα δεν ειναι δυσκολο , συνηθεια ειναι ολα ! προσπαθησε το σιγα σιγα και θα δεις οτι δε θα θες με τιποτα να γυρισεις πισω μετα ! ειχα ενα τυπο στην δουλεια παλια παντρεμενο με παιδια 45αρη με την κοιλιτσα του κ μου λεγε ρε φιλε θελω να χασω κιλακια δε μπορω να κουνηθω ! (1.80 - 90κ περιπου) τον ειχε η γυναικα του στα τηγανιτα καθε μερα , στα συνηθισμενα ! του λεω μεγαλε γι αυτο σκας ? θα σου πω δυο πραγματακια θα τα κανεις ομως ? μου λεει οκ ! του γραφω λοιπον κανονικα 5 πραγματα να τρωει (δε του ξαναφτιαξε η γυναικα του τηγανιτα , παρα μονο βραστα) κοβει τελειως τις συνηθειες , αρχιζει πολυ σιγα στην αρχη λιγο τρεξιματακι (καθολου γυμναστηριο και βαρη) και το αποτελεσμα ξερεις πιο ηταν ? χανει αμεσως σχεδον σε 3 μηνες δεκα κιλα και στην πορεια αλλα 10 ~ εδω καιχρονια ειναι 1.80 - 75κ τελειως φιτ , θεοστεγνος στην κοιλια (μοντελακι του λεω σε καναμε οποτε τον βλεπω) και οπου με βρει με ευχαριστει που του αλλαξα την ζωη ! εχει καθιερωσει ο τρεξιμο μιας και του αρεσει πολυ και δε μπορει να φαει πλεον τις σαβουρες που ετρωγε παλια ουτε για αστειο! οχι γιατι δε θελειε αλλα γιατι δε μπορει , εχει κολλησει με τα βραστα μα τις σαλατιτσες του και δε τα αλλαζει με τιποτα ! αυτα .. ξεκινα ! ουτε τρελλες ουτε τιποτα ! συνηθειες απλα αλλαζεις κ να εισαι σιγουρος οτι οι νεες θα σου αρεσουν πολυ περισσοτερο ... Like και μονο για την εμψύχωση. Αν και τα λεφτά μου τα έβαλα στο 1,05 του Γιάννη, θα την κάνω την προσπάθεια. Ελπίζω μόνο, λέγοντας αλάτια, να εννοείς ελλάτωση και όχι κομενο το αλάτι, αλλιώς το ακυρώνω απο τώρα και πηγαίνοντας σπίτι τσιμπάω και 2 κατεψυγμένες να πετάξω στο φούρνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μια ερώτηση: Δοκίμασα την προηγούμενη βδομάδα +5 κιλά στο σκουοτ, βγηκαν δύσκολα. Σταδιακά γινόταν πιο εύκολα και σήμερα βγήκαν ακόμη πιο εύκολα. Την ερχόμενη βδομάδα να κάνω το 3*8 --> 3*10 ή να προσθέσω άλλα 5 κιλά! Με στόχο τον όγκο δηλαδή να αυξάνω επαναλήψεις πριν αυξήσω τα κιλά ή με την 1η ευκαιρία να αυξάνω κιλά; αφου βγηκαν ευκολα - εννοειται πας στο κοκκινο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 εγω που τρώω κεικ βρωμης με φρούτα/βανίλιες κλπ που θέλει διαδικασία , κάθομαι για 15 λεπτά μια φορά την εβδομάδα και φτιάχνω για 6 μέρες σε φόρμες αλουμινίου μιας χρήσης , τους βάζω σελοφάν και τα βάζω στο ψυγείο κ έχω ολη την εβδομάδα δεν αλλοιώνονται ουτε λίγο. ξυπνάω , φτιάχνω τον καφέ μου , ανοίγω το ψυγείο κ το παίρνω έτοιμο κ πάω κ τρωω η διαδικασία των 5-10 λεπτών ακόμα οταν ειμαι με την τσίμπλα στο μάτι μου φαίνεται αγγαρεία αν και ειναι τόσο γαμάτο αυτό που τρώω που δεν θα το άλλαζα για τίποτα . recipe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Like και μονο για την εμψύχωση. Αν και τα λεφτά μου τα έβαλα στο 1,05 του Γιάννη, θα την κάνω την προσπάθεια. Ελπίζω μόνο, λέγοντας αλάτια, να εννοείς ελλάτωση και όχι κομενο το αλάτι, αλλιώς το ακυρώνω απο τώρα και πηγαίνοντας σπίτι τσιμπάω και 2 κατεψυγμένες να πετάξω στο φούρνο. χαχααχαχα ελλατωση εστω και απο λιγο καθε φορα ! θα φτασεις καποτε στο σημειο -οσο το ξεσυνηθίζεις- να βαζεις πολυ και να μη σου αρεσει ... σιγα σιγα γινονται ολα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Για να γίνει κάτι συνήθεια, χρειάζονται 50+ επαναλήψεις, όχι μια βδομάδα. Ειδικά το πρωινό, είναι πολλοί που το αποφεύγουν. Ακόμα και τα κορίτσια μου, τα πιέζουμε για να φάνε πριν πάνε σχολείο, και με το ζόρι να τσιμπολογήσουν κανένα μπισκότο. Εγώ ρε φίλε με το που ξυπνάω, ορμάω στο φαι, -κι έχω φάει καλά καμια ώρα/μιάμιση πριν κοιμηθώ. Δεν μπορώ να σας καταλάβω πώς τη βγάζετε με καφέ και τσιγάρο. Παλιά (όταν κάπνιζα και έπινα καφέ) που το εκανα κανα 2 φορές, ένιωθα λες και με μαχαίρωσαν στο στομάχι. αμα δε φάω το πρωί σκοτώνω άνθρωπο recipe? πάρε μια ιδέα κ βάλε οτι χρειάζεσαι να φας η βάση για να βγει κεικ ειναι 100 βρώμη/6 ασπράδια / 1 κρόκος /1κγλ μπεκιν εγώ βάζω +300 φρούτα(μήλο/αχλάδι σε κύβους οσο ενα καπάκι μπουκάλας γιατι δε θέλω να λιώσουν τελείως , θέλω να τα καταλαβαίνω) , στέβια βάζω κ δεν βάζω οπως μου τη βαράει αν έχω βάζω βανίλια ή μαστίχα/μαχλέπι (αν μπει μαστίχα/μαχλέπι θέλει και στέβια) απο πάνω ελάχιστη κανέλα εγώ στο φούρνο μου το βάζω στο max για 15-20 λεπτά , δεν ξέρω σε άλλους φούρνους γιατι ο δικός μου δεν δουλευει και ρολόι Like και μονο για την εμψύχωση. Αν και τα λεφτά μου τα έβαλα στο 1,05 του Γιάννη, θα την κάνω την προσπάθεια. Ελπίζω μόνο, λέγοντας αλάτια, να εννοείς ελλάτωση και όχι κομενο το αλάτι, αλλιώς το ακυρώνω απο τώρα και πηγαίνοντας σπίτι τσιμπάω και 2 κατεψυγμένες να πετάξω στο φούρνο. να βάζεις αλάτι αλλα ελάχιστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Spect δηλαδη εσεις ξυριζετε ποδια? παντως δεν μπορεις να πεις έχω κανει καλη δουλειά στους τετρακέφαλους Προπονησούλα σημερα δυνατή. 125 κάμψεις συνολο. Κοιλιακοί 25 * 4 κανονικοί και 25 * 4 σε κάθε πλάγιο ραχιαίοι 100 και ειπα να τρέξω κιολας σημερα να κάνω λιγο διαλειματικη. 400μέτρα * 8 φορές με χρόνο μέχρι 1 και 30''. Διατάσεις χαλάρωση και σπιτι για μπάνιο. Περίπου 1μιση ώρα προπόνηση έκατσα 2 ωρες βεβαια γιατι πέτυχα και εναν παλιο συμμαθητη απο το Λύκειο και τα ειπαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.dropbox.com/s/ix17muz55r595ik/IMG_20130623_215139.jpg?dl=0 και εδω δεν ειναι φρεσκοξυρισμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Spect δηλαδη εσεις ξυριζετε ποδια? παντως δεν μπορεις να πεις έχω κανει καλη δουλειά στους τετρακέφαλους Προπονησούλα σημερα δυνατή. 125 κάμψεις συνολο. Κοιλιακοί 25 * 4 κανονικοί και 25 * 4 σε κάθε πλάγιο ραχιαίοι 100 και ειπα να τρέξω κιολας σημερα να κάνω λιγο διαλειματικη. 400μέτρα * 8 φορές με χρόνο μέχρι 1 και 30''. Διατάσεις χαλάρωση και σπιτι για μπάνιο. Περίπου 1μιση ώρα προπόνηση έκατσα 2 ωρες βεβαια γιατι πέτυχα και εναν παλιο συμμαθητη απο το Λύκειο και τα ειπαμε. Πολυ κοιλιακος σταρ... Ολοι γινομαστε μουμιες και εχουμε καποιον να τραβαει μετα.... Με μηχανη καντα, πολυ τριχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ κοιλιακος σταρ... Ολοι γινομαστε μουμιες και εχουμε καποιον να τραβαει μετα.... Με μηχανη καντα, πολυ τριχα... Ναι ρε εχω πολυ τριχομανι στα ποδια αφου κοιλια και πλάτη δεν εχω καθολου μονο ελάχιστες στον αφαλό , μονο χερια και ποδια έχω τριχα και χέρια μέχρι τα μπράτσα μετα τίποτα δεν ξερω δεν το εχω κανει ποτε πάντως και μπορει και να μη το κάνω. Οι κοπελιτσες που ειχα δεν ειχαν θέμα με τη τριχα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις