nicoc89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 wtf? και κάτι που παίζει συχνά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ναι αλλα φωτο σταρ δεν ανεβαζεις ! μεχρι και κοπελα στο ζητησε επισημα και συ κανεις τον κινεζο , αν μου το ζητουσε εμενα θα εβαζα προφιλ και ανφας μαζι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ζητα του ρε μαργαριτα ή δημητρα να βαλει φωτο προφιλ και ανφας γιατι μεχρι τωρα μονο με negative και b&w βαζει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Να βάλω πόδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Διαβασε κι αυτα: http://liamrosen.com/fitness.html http://4chanfit.wikia.com/wiki/Harsh%27s_Worksheet_%28WIP%29 http://boards.4chan.org/fit/thread/17018018/supplemental-reading Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μερικές μέρες χαλάρωσα στο θέμα διατροφή και τσουπ -1/1.5 kg. Τελικά χωρίς τη βοήθεια της Χημείας (πρωτεΐνη σε σκόνη δλδ) δεν με βλέπω να βάζω κιλά ρε γμτ. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα στην επιλογή της σκόνης; Ή υπάρχει κανά έτοιμο σνακ που να βοηθάει στο συγκεκριμένο τομέα; Γιατί από τα γεύματα μου αποκλείεται να περάσω τις 2Κ θερμίδες και όλες οι φόρμουλες που έχω βρει βγάζουνε 2.4Κ+ ως προτεινόμενη πρόσληψη Το μόνο καλό όσο παίζω τόσο χαμηλά σε κιλά είναι ότι βοηθάει πολύ στο τρέξιμο, έκοψα άλλο 1:10 από το 5άρι παρότι δεν προπονήθηκα ιδιαίτερα τις τελευταίες 10 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μερικές μέρες χαλάρωσα στο θέμα διατροφή και τσουπ -1/1.5 kg. Τελικά χωρίς τη βοήθεια της Χημείας (πρωτεΐνη σε σκόνη δλδ) δεν με βλέπω να βάζω κιλά ρε γμτ. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα στην επιλογή της σκόνης; Ή υπάρχει κανά έτοιμο σνακ που να βοηθάει στο συγκεκριμένο τομέα; Γιατί από τα γεύματα μου αποκλείεται να περάσω τις 2Κ θερμίδες και όλες οι φόρμουλες που έχω βρει βγάζουνε 2.4Κ+ ως προτεινόμενη πρόσληψη Το μόνο καλό όσο παίζω τόσο χαμηλά σε κιλά είναι ότι βοηθάει πολύ στο τρέξιμο, έκοψα άλλο 1:10 από το 25άρι παρότι δεν προπονήθηκα ιδιαίτερα τις τελευταίες 10 μέρες. 5km_2414.jpg Τι λες ? Όλα στο τέλος της ημέρας είναι calories in - calories out. Φάε περισσότερο από τις θερμίδες συντήρησης και τέλος. Η σκόνη έχει 100 θερμίδες...λες να σου κάνουν τίποτα ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 http://imgur.com/rpjOnRe Λοιπον οπως ειναι έτσι το ποδι στο γονατο στα δεξιά οπως κοιτάζει καποιος την φωτογραφια κάποιες φορες και μέρες οχι ολες αμα κάτσω πολυ ω΄ρα και σηκωθω μετα απο καρέκλα με κοβει λιγο εκει με πονάει. Τι μπορει να ειναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι στον πεο ειναι τοσο ακριβες οι καλτσες συμπιεσης μπορει να μου εξηγησει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μερικές μέρες χαλάρωσα στο θέμα διατροφή και τσουπ -1/1.5 kg. Τελικά χωρίς τη βοήθεια της Χημείας (πρωτεΐνη σε σκόνη δλδ) δεν με βλέπω να βάζω κιλά ρε γμτ. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα στην επιλογή της σκόνης; Ή υπάρχει κανά έτοιμο σνακ που να βοηθάει στο συγκεκριμένο τομέα; Γιατί από τα γεύματα μου αποκλείεται να περάσω τις 2Κ θερμίδες και όλες οι φόρμουλες που έχω βρει βγάζουνε 2.4Κ+ ως προτεινόμενη πρόσληψη Το μόνο καλό όσο παίζω τόσο χαμηλά σε κιλά είναι ότι βοηθάει πολύ στο τρέξιμο, έκοψα άλλο 1:10 από το 5άρι παρότι δεν προπονήθηκα ιδιαίτερα τις τελευταίες 10 μέρες. 5km_2414.jpg Κι όμως τα κιλά μπαίνουν ευκολάκι. Γράψε πλάνο για να δούμε τι τρως και πώς μπορείς να αυξήσεις θερμίδες. Η σκόνη πρωτεινης τι σχέση έχει με τα κιλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 http://imgur.com/rpjOnRe Λοιπον οπως ειναι έτσι το ποδι στο γονατο στα δεξιά οπως κοιτάζει καποιος την φωτογραφια κάποιες φορες και μέρες οχι ολες αμα κάτσω πολυ ω΄ρα και σηκωθω μετα απο καρέκλα με κοβει λιγο εκει με πονάει. Τι μπορει να ειναι? εδω σε εχω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγα μη ξυρίσω τα ποδια μου!!!! Ευτυχως μονο εκει έχω πολλές τριχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Τι λες ? Όλα στο τέλος της ημέρας είναι calories in - calories out. Φάε περισσότερο από τις θερμίδες συντήρησης και τέλος. Η σκόνη έχει 100 θερμίδες...λες να σου κάνουν τίποτα ? Ε δεν παίζει να τρώω περισσότερο... σπίτι κάνω ένα γέυμα στις 4, κάπου στις 9 μετά την προπόνηση μια γαβάθα γάλα+κουάκερ και κατά τις 11:30-12 βραδινό. Το μόνο που μένει είναι στη δουλειά να αυξήσω τις θερμίδες (εκεί τρώω ένα τοστ + 1 φρούτο ή 1 γιαούρτι). Πρωϊνό δεν τρώω συνήθως, 1-2 φορές τη βδομάδα ένα αυγό τηγανιτό ίσως. @Γιάννη, η σκόνη έχει αρκετές θερμίδες, χωρίς να έχει πολύ λίπος και είναι εύκολο να έχω ένα σέικερ στη δουλειά πχ για να προσθέσω θερμίδες στη διατροφή μου. Μετά στο σπίτι δεν βλέπω πως μπορώ να προσθέσω γεύματα και σε ποσότητες είμαι ΟΚ. Το πρωϊνό είναι ένα θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ε δεν παίζει να τρώω περισσότερο... σπίτι κάνω ένα γέυμα στις 4, κάπου στις 9 μετά την προπόνηση μια γαβάθα γάλα+κουάκερ και κατά τις 11:30-12 βραδινό. Το μόνο που μένει είναι στη δουλειά να αυξήσω τις θερμίδες (εκεί τρώω ένα τοστ + 1 φρούτο ή 1 γιαούρτι). Πρωϊνό δεν τρώω συνήθως, 1-2 φορές τη βδομάδα ένα αυγό τηγανιτό ίσως. @Γιάννη, η σκόνη έχει αρκετές θερμίδες, χωρίς να έχει πολύ λίπος και είναι εύκολο να έχω ένα σέικερ στη δουλειά πχ για να προσθέσω θερμίδες στη διατροφή μου. Μετά στο σπίτι δεν βλέπω πως μπορώ να προσθέσω γεύματα και σε ποσότητες είμαι ΟΚ. Το πρωϊνό είναι ένα θέμα Ρε συ καταλαβαίνω επειδή το βλέπω και σε πολλούς έχεις ψηθεί να πάρεις πρωτεΐνη...οκ δεν είναι κακό αλλά δεν είναι η λύση. Η λύση είναι αυτή που σου είπαμε...τρως παραπάνω απ' όσο χρειάζεται και μπήκαν τα κιλά. Τώρα πως θα το κάνεις αυτό είναι δικό σου θέμα...δεν μπορούμε να σου φτιάξουμε το πότε μπορείς να τρως. Ο πιό εύκολος τρόπος είναι να βάζεις ελαιόλαδο στα φαγητά που ήδη τρως γιατί γεμίζουν μπόλικες θερμίδες. Άλλη λύση είναι ταπεράκι στην δουλειά...αφού τρως τοστ και φρούτο τότε μπορείς να φας και φαγητό από σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 η το πιο απλο το πρωι αφιερωνεις 5-10 λεπτα μαξ για πρωινο! λιγη βρωμη+γαλα+μελι ετοιμος! βαζεις και κανα ξηρο καρπο αν θες !! τοσο απλα!! λυσεις υπαρχουν ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες!! φιλικα στο λεω!! μαους και εχω το ιδιο σκεφτηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις