Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα δε με νοιζει γιατι ειμαι σε ογκο,

εισαι σε ογκο ? κοπανα το αβερτα ! θελεις να κοψεις ? αποφυγε το γιατι παχαινει  .. ετσι απλα !

ουτε σφουγγαρι ειναι να κρατει νερο ουτε τιποτα

το πλεονέκτημα του γάλατος για εμένα είναι ότι είναι το μόνο ροφημα που έχει πολύ πρωτείνη μέσα (και με ελάχιστα λιπαρά μάλιστα).

ακριβως , πληρης τροφη ειναι το γαλα !

και γω στον ογκο με 2-3 λιτρα γαλα καθημερινα μεγαλωσα ..

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Όσο μεγαλώνεις σε ηλικία η λακτόζη αρχίζει να σε ενοχλεί στην πέψη. αυτό γίνεται στο 80% του πλυθησμού, γιαυτό. Αν είσαι νέος μην κολάς.  

• Like 3
Δημοσ.

Kuzko παντα το πρασινο με τα 1.5% λιπαρα ! ουτε το πληρες ουτε το 0% που ειναι νερακι κ δεν εχει κανενα απο τα συστατικα που λεει οτι εχει ! 

σταρ αν τα μακαρονια ειναι μαυρα και ο τονος σε νερο τοτε ειναι τελειο το γευμα  ..

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθέσω να αντικαταστήσεις όσο περισσότερα ροφήματα μπορείς με νερό. Αν μπορείς όλα - όλα. Τα κιλά θα φύγουν αέρα 

Nταξ δεν παιζει να κοψω την κοκα λαιτ για κανεναν λογο μην το γ@μ@με  εχουμε κοψει ολα τα αλλα .

Και συμφωνω απολυτα με αυτο που ειπες πως οι natural tou 70 με τους natural toy 2014  δεν εχουν καμια διαφορα  .Αυτο σημανει πολλα πραγματα  ,παρολο που η διατροφολογια και η ιατρικη ακομα σαν επιστημη  εχουν κανει αλματα απο τοτε   δεν  εγιναν αντιστοιχα αλματα στα αποτελεσματα στο σωμα .

Εκτος απο  τις ωρες που γλιτωνεις σε γευματα λογω συμπληρωματων  και αυτο ομως  οχι σε  μεγαλο βαθμο γιατι δεν μπορεις να αποκαταστησεις τουλαχιστον 3 απο τα καθημερινα γευματα .

Παντα μιλαμε για καποιον που ειναι σε εντατικο προγραμμα και σε καποιο καλο επιπεδο .

• Like 1
Δημοσ.

Kuzko παντα το πρασινο με τα 1.5% λιπαρα ! ουτε το πληρες ουτε το 0% που ειναι νερακι κ δεν εχει κανενα απο τα συστατικα που λεει οτι εχει ! 

σταρ αν τα μακαρονια ειναι μαυρα και ο τονος σε νερο τοτε ειναι τελειο το γευμα  ..

Μαυρα θα ειναι! Και τον τονο οκ θα τον πάρω σε νερο πάω τωρα σουπερ μάρκετ. Αλλα ρε φιλε δεν γινεται να μην βάλω λιγο λάδι μετά και λιγο αλάτι. :P

Κατα τις 8-9 αργα το απογευμα θα πάω για τρέξιμο ... κατα τις 5 - 5:30 θα φάω για να μη τουμπανιάσω μετά. Ουτε να πεινάω ουτε να ειμαι φουσκωμένος. Εχω προσέξει πως η καλύτερη ωρα για τρεξιμο ειναι 2 με 3 ώρες μετα απο ενα καλο γεύμα φαγητο πάντα. 

Δημοσ.

να βαλεις και μια κουταλια λαδι ωμο αφου το ετοιμασεις κλαιν μαιν χαριλαιν , καλο σου κανει κιολας , λες και θα μεινει τιποτα...

το αλατι πραγματικα πιστευω οτι σε πολλους ανθρωπους ειναι καθαρα ιδεα τους. Τους φτανει να ξερουν οτι το φαγητο τους εχει αλατι.

δηλαδη τι τους δωσεις το ιδιο φαι και τους πεις οτι εχει αλατι , ενω δεν εχει θα το φανε. Aν τους πεις οτι δεν εχει δεν θα τους φανει ανοστο.

τεσπα ο τονος ειναι ψαρι , εχει την αλμυρα του δεν χρειαζεται εξτρα :P

Δημοσ.

Φωτη μη χαζολογας εδω μεσα πρεπει να πας Κολωνακι να μου πεις κ εμενα τι παιζει! :P :P

Δουλευω, κοπελια απο βδομαδα :PΓια την ακριβεια την αλλη Παρασκευη μολις θα εχω γυρισει .

• Like 1
Δημοσ.

Nταξ δεν παιζει να κοψω την κοκα λαιτ για κανεναν λογο μην το γ@μ@με  εχουμε κοψει ολα τα αλλα .

Και συμφωνω απολυτα με αυτο που ειπες πως οι natural tou 70 με τους natural toy 2014  δεν εχουν καμια διαφορα  .Αυτο σημανει πολλα πραγματα  ,παρολο που η διατροφολογια και η ιατρικη ακομα σαν επιστημη  εχουν κανει αλματα απο τοτε   δεν  εγιναν αντιστοιχα αλματα στα αποτελεσματα στο σωμα .

Εκτος απο  τις ωρες που γλιτωνεις σε γευματα λογω συμπληρωματων  και αυτο ομως  οχι σε  μεγαλο βαθμο γιατι δεν μπορεις να αποκαταστησεις τουλαχιστον 3 απο τα καθημερινα γευματα .

Παντα μιλαμε για καποιον που ειναι σε εντατικο προγραμμα και σε καποιο καλο επιπεδο .

η light cola είναι οκ δεν έχει θερμίδες :P , έπρεπε να πω νερό η light αναψυκτικά. 

• Like 1
Δημοσ.

να βαλεις και μια κουταλια λαδι ωμο αφου το ετοιμασεις κλαιν μαιν χαριλαιν , καλο σου κανει κιολας , λες και θα μεινει τιποτα...

το αλατι πραγματικα πιστευω οτι σε πολλους ανθρωπους ειναι καθαρα ιδεα τους. Τους φτανει να ξερουν οτι το φαγητο τους εχει αλατι.

δηλαδη τι τους δωσεις το ιδιο φαι και τους πεις οτι εχει αλατι , ενω δεν εχει θα το φανε. Aν τους πεις οτι δεν εχει δεν θα τους φανει ανοστο.

τεσπα ο τονος ειναι ψαρι , εχει την αλμυρα του δεν χρειαζεται εξτρα :P

Telika δεν έχει λαδι σπιτι και ξέχασα να πάρω και βαριεμαι να ξαναβγω έξω :S 

Ευτυχως τα λαχανικα που έχει σαν σαλτσα απο πανω έχουν λαδι και τον τονο που πηρα. 

• Moderators
Δημοσ.

εγω σημερα εφαγα τις τελευταιες μαλακιες γιατι απο αυριο εχει φαγητο μονο στον ατμο !! για ενα διαστημα θα παιξω και αυγο - χορτοφαγια χωρις καθολου γαλακτοκομικα για να αρχιζω να πεφτω σιγα σιγα τωρα που μπαινω και στα τρεξιματα!!

Δημοσ.

εγω σημερα εφαγα τις τελευταιες μαλακιες γιατι απο αυριο εχει φαγητο μονο στον ατμο !! για ενα διαστημα θα παιξω και αυγο - χορτοφαγια χωρις καθολου γαλακτοκομικα για να αρχιζω να πεφτω σιγα σιγα τωρα που μπαινω και στα τρεξιματα!!

Εγω απο αυριο έχει το cheat σαββατοκυριακο , εχω να πάω και σε μια βάφτιση οποτε καταλαβαινεις τι έχει να γινει. Και το βράδυ παρτυ. Σκεφτομαι να σηκωθω αυριο το πρωι και να πάρω 2 γιαουρτια τοταλ να βάλω μεσα κουάκερ δημητριακά με σοκολάτα + κατι μπισκότα που έχω στο ντουλάπι πτι μπερ να το ανακατέψω ολο αυτο και στο τέλος να βάλω και σιροπι φραουλα. Μπομπά? :D

Σωματικά βλεπω βελτιώσεις παρα το οτι δεν κάνω απλα ενα cheat meal που λετε και εσεις αλλα ολο το Σαββατο ή και τη Κυριακη. Το προηγουμενο σκ ετσι επαιξα. Εκτος απο Σαββατο μεσημερι που εφαγα μανιτάρια ψητά. Κατα τα αλλα ολη την εβδομάδα καθημερινες ειμαι παναγία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...