Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εστω οτι μια μεριδα ειναι 100γρ κρεας.

Εγω θα ψησω 700 γρ κρεας. Δλδ 7 μεριδες.

Ψηνω το κρεας και το ψημενο κρεας βγαινει 1150γρ.

Οποτε η μεριδεα που αναλογει ειναι 1150/7=165γρ ψημενου κρεατος?

Αν εχεις τετοια πατεντα με ενδιαφερει.Αληθεια.

=p

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αν εχεις τετοια πατεντα με ενδιαφερει.Αληθεια.

=p

Δεν ξερω αν θα βγει περισσοτερο η λιγοτερο, αλλα πχ στα μακαρονια, εβρασα 125 γραμμαρια, και μετα βγηκαν 370γρ τα βρασμενα. Προφανως λογω του νερου που κρατησαν.

Εστω τελος παντως, οσο και αν βγει, ισχυει η διαδικασια που προτεινα για να χωρισω τις μεριδες μου, μη καθομαι και ψηνω καθε φορα που θελω να φαω?

Ε τι να σου πω; Την μια μερα ναι. Την αλλη μπορει να μου ρθει να πιω ενα καφε στις 11 και να φαω στις 4, χωρις πρωινο και δεκατιανο και την επόμενη να φαω τοσο πολυ πρωινο που να μην ξαναπεινάσω μεχρι τις 6 το απόγευμα. Πρέπει να τις κόψω αυτες τις συνήθειες?

Αν θες να έχεις έλεγχο του τι και πόσο τρως, ναι. Δε γίνεται να τρως όποτε να ναι και να ελέγχεις ποσότητες γιατί, πολύ απλά, αν αργήσεις πολύ να φας, λογικά θα πέσεις λυμασμένος και θα φας ένα βουνό.

Κάνε ότι καταλαβαίνεις. Ή θα τα παρατήσεις γιατί χαϊρι δε θα δεις (παίζεται 1,05 στις εταιρείες στοιχημάτων) ή θα αλλάξεις διατροφικές συνήθειες. Δικό σου σώμα, δικιά σου ζωή, δικές σου οι αποφάσεις.

Βράχε, στο Nutritiondata έχει εργαλείο για υπολογισμό ψημένου κρέατος -όπως και βρασμένου φαγητού- ακριβώς γιατί αλλάζει η σύσταση της τροφής κατά το μαγείρεμα. Πάνε δες εκεί τα νούμερα που χρειάζεσαι.

• Like 2

Παιδιά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.Η διατροφή είναι απο τα πιο σημαντικά, αν όχι το πιο σημαντικό.Δεν είπαμε με το που πάει π.χ. 3 να έχεις την μπουκιά στο στόμα αλλά αυτό που είπε και ο Γιάννης αρκεί

Οχι, δεν παει ετσι. Τι εννοω με τη φραση "διατροφικό πλανο":

Πρωινο

Δεκατιανο

Μεσημεριανο

Απογευματινο

Βραδυνο

Τουτο μπορεις το ακολουθησεις ή το βρισκεις περιοριστικο; Αν ναι, κανουμε μια αρχη και παμε στο επομενο βημα.

• Like 1

εβαλα δοκιμαστικά επιπλέον 3 σετ εκτάσεις χ 5 @ 100kg 
ποιο αργές reps δεν ειχα ξανακάνει , δεν γινόταν αλλιώς αλλα γούσταρα γιατι δεν με έκοβε
η 5η ομως έβγαινε πολυυυ δυσκολα
λολ με κοιτάγανε σα μαλάκες
αμα ξανακάνω δίαιτες κ αρχsame να με χέ 
επίσης κάτω απο 400g carbs δεν πάω ποτέ ξανά 
αυτά 

φιλε σελερς (κατσε να κανουμε και κανα κονε  :-)  ) για αρχη τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα απο οσο φανταζεσαι για να χασεις κιλακια! ουτε πλανα χρειαζονται ουτε τρελλες ουτε τιποτα !  ξερεις τι κανεις ?

κοβεις πιτσες - σουβλακια - ψωμια - ζαχαρες - αλατια - γλυκα - και αρχιζεις να τρως ασπρο κρεας - πρασινες σαλατες και τα φαγητα σου βραστα αντι για τηγανιτα ! κανοντας αυτο και τρωγοντας οποτε και οσο γουσταρεις θα χασεις σιγουρα κιλα ! η διαφορα ειναι η εξης ..

αν το κανεις μια φορα το μηνα θα χασεις πχ 10 γραμμαρια , αν το κανεις της 5 μερες της βδομαδας η τις 6 τοτε η διαφορα που θα δεις θα ειναι εξωπραγματικη μιας και ο οργανισμος σου ειναι μαθημενος αλλιως και θα αντιδρασει αμεσως , θα υποστει καποιο σοκ για να σου δωσω να  καταλαβεις !

τιποτα δεν ειναι δυσκολο , συνηθεια ειναι ολα ! προσπαθησε το σιγα σιγα και θα δεις οτι δε θα θες με τιποτα να γυρισεις πισω μετα !

ειχα ενα τυπο στην δουλεια παλια παντρεμενο με παιδια 45αρη με την κοιλιτσα του κ μου λεγε ρε φιλε θελω να χασω κιλακια δε μπορω να κουνηθω ! (1.80 - 90κ περιπου) τον ειχε η γυναικα του στα τηγανιτα καθε μερα , στα συνηθισμενα !

του λεω μεγαλε γι αυτο σκας ?  θα σου πω δυο πραγματακια θα τα κανεις ομως ? μου λεει οκ !

του γραφω λοιπον κανονικα 5 πραγματα να τρωει (δε του ξαναφτιαξε η γυναικα του τηγανιτα , παρα μονο βραστα) κοβει τελειως τις συνηθειες , αρχιζει πολυ σιγα στην αρχη λιγο τρεξιματακι (καθολου γυμναστηριο και βαρη) και το αποτελεσμα ξερεις πιο ηταν ? χανει αμεσως σχεδον σε 3 μηνες δεκα κιλα και στην πορεια αλλα 10 ~ εδω καιχρονια  ειναι  1.80 - 75κ τελειως φιτ , θεοστεγνος στην κοιλια (μοντελακι του λεω σε καναμε οποτε τον βλεπω) και οπου με βρει με ευχαριστει που του αλλαξα την ζωη !

εχει καθιερωσει ο τρεξιμο μιας και του αρεσει πολυ και δε μπορει να φαει πλεον τις σαβουρες που ετρωγε παλια  ουτε για αστειο! οχι γιατι δε θελειε αλλα γιατι δε μπορει  , εχει κολλησει με τα βραστα μα τις σαλατιτσες του και δε τα αλλαζει με τιποτα !

αυτα .. ξεκινα ! ουτε τρελλες ουτε τιποτα ! συνηθειες απλα αλλαζεις κ να εισαι σιγουρος οτι οι νεες θα σου αρεσουν πολυ περισσοτερο ...

• Like 7

φιλε σελερς (κατσε να κανουμε και κανα κονε  :-)  ) για αρχη τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα απο οσο φανταζεσαι για να χασεις κιλακια! ουτε πλανα χρειαζονται ουτε τρελλες ουτε τιποτα !  ξερεις τι κανεις ?

κοβεις πιτσες - σουβλακια - ψωμια - ζαχαρες - αλατια - γλυκα - και αρχιζεις να τρως ασπρο κρεας - πρασινες σαλατες και τα φαγητα σου βραστα αντι για τηγανιτα ! κανοντας αυτο και τρωγοντας οποτε και οσο γουσταρεις θα χασεις σιγουρα κιλα ! η διαφορα ειναι η εξης ..

αν το κανεις μια φορα το μηνα θα χασεις πχ 10 γραμμαρια , αν το κανεις της 5 μερες της βδομαδας η τις 6 τοτε η διαφορα που θα δεις θα ειναι εξωπραγματικη μιας και ο οργανισμος σου ειναι μαθημενος αλλιως και θα αντιδρασει αμεσως , θα υποστει καποιο σοκ για να σου δωσω να  καταλαβεις !

τιποτα δεν ειναι δυσκολο , συνηθεια ειναι ολα ! προσπαθησε το σιγα σιγα και θα δεις οτι δε θα θες με τιποτα να γυρισεις πισω μετα !

Να προσθέσω να αντικαταστήσεις όσο περισσότερα ροφήματα μπορείς με νερό. Αν μπορείς όλα - όλα. Τα κιλά θα φύγουν αέρα 

• Like 1

Εκτασεις σε ποια ασκηση?

για να λεει 100 κιλα μαλλον για ποδια μιλαει :P

yep

φαντάζεσαι εκτάσεις ωμων με 100kg αλτήρες ?  αχαχαχ

Θελω μια αποψη για γαλακτοκομικα.

Εχω ακουσε Maus και Alex να συνωμοτουν για μπολικο γαλα, αλλα ο γυμναστης μου, λεει οτι κραταει πολυ υγρα και να το αποφευγω. Εμενα δε με νοιζει γιατι ειμαι σε ογκο, οποτε θα ακουσω τα παιδια απο δω μεσα.

Οποτε Ποσο γαλα να πινω τη μερα και ποιες ωρες? Επισης ειναι καλη πηγη υδατ/ρακα

για να λεει 100 κιλα μαλλον για ποδια μιλαει :P

Και γω ποδια σκεφτηκα αλλα ουτε εκει φαινεται λογικο! Καλα ρε πως το κανες

• Moderators

ε καλα δεν ειναι τρελα κιλα! εγω στα 80 επαιζα λιγο πριν το καλοκαιρι πο δεν εκανα και πολλα βαραστα ποδια και πιο παλια επαιζα 100+

ολα θιεμα προπονησεις ειναι

Θελω μια αποψη για γαλακτοκομικα.

Εχω ακουσε Maus και Alex να συνωμοτουν για μπολικο γαλα, αλλα ο γυμναστης μου, λεει οτι κραταει πολυ υγρα και να το αποφευγω. Εμενα δε με νοιζει γιατι ειμαι σε ογκο, οποτε θα ακουσω τα παιδια απο δω μεσα.

το πλεονέκτημα του γάλακτος για εμένα είναι ότι είναι το μόνο ροφημα που έχει πολύ πρωτείνη μέσα (και με ελάχιστα λιπαρά μάλιστα). Για αυτό μπορεί να αντικαταστήσει στερεά τροφή. Όταν θες να βάλεις κιλά και ζυγίζεις κοντά 85 είναι σπαστικό να πρέπει συνέχεια να μασουλάς κάτι. Ε με το γαλατάκι ξεδιψάς και τουμπανιάζεις κιόλας!

τα bro tips του στυλ "το γάλα κρατάει υγρά" τα ακούω βερεσέ. Το πια φαγητά κόβει ένας αθλητής για να βελτιωθεί 1% πριν κατέβει σε αγώνες και να φαίνεται σαν χάρτης δεν έχει σχέση με εμάς εδώ. 

Κάτι επίσης πολύ σημαντικό για μένα. Όλοι οι παλιοι bodybuilders δεν μιλάω μόνο για pros, μιλάω για εποχές 60-70 τον casual bodybuilder, που δεν είχαν συμπληρώματα "γνώσεις" κτλ, αυτό που κάναν ήταν να πίνουν 2-3 λίτρα γάλα την ημέρα. Δεν το ψίριζαν πολύ. Οι natural των 70ς με τους natural του 2014 που τα ξέρουμε όλα δεν είχαν καμιά διαφορά. 

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...