Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οσο πιο ανοιχτα μπορεις για να πιασεις φτερα μεχρι να περασει πηγουνι τη μπαρα και μεχρι να φτασεις τερμα κατω !

Επειδή έχω το απλό μονόζυγο πόρτας (δηλαδή  Link.png Site: αυτό )

δεν μπορώ να ανοίγω πολύ τα χέρια λόγω του ότι βρίσκει στην πόρτα!

Εγώ που πιάνω από τις λαβές όταν κάνω τις έλξεις ποιους μυς πιάνει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Edit επειδή γαμιέται το forum.

Δεν θα καταφέρω να κάνω quote σήμερα.

@ George: Μην ανησυχεις...μια χαρά χρησιμοποιείται ο πλατύς ραχιαίος ("φτερά") και με την κλειστή λαβή. Η βασική διαφορά σε σχέση με την πιό ανοιχτή εκτέλεση είναι ότι γίνεται μεγαλύτερο retraction των ωμοπλατών και άρα λίγο μεγαλύτερη συμμετοχή των τραπεζοειδών (μέσης και κάτω μοίρας) και ρομβοειδών. Ψιλά γράμματα δηλαδή για το επίπεδο σχεδόν όλων μας.

αεροσολα και τρεξιμο δεν πανε πακετο!! ειμαι κατα της ναικ !! για μενα ειναι η απλ των παπουτσιων!

ασε τα μηλα και τα πορτοκαλια  εχουμε αντιστοιχα θρεντ περνα να σε αναλαβω με τον bildano :P

Χχαχα καλα δε παιζει για ΚΑΝΕΝΑ λογο να βαλω τετοιο πραμα :P

Ναι το χω διαβασει οτι δεν αντεχουν πολυ... Ισως να δω τα μιζουνο που ειναι και πιο ψαγμενα! Διαβασα για ενα μαγαζι στην Τατοϊου το pulse 100 οτι ξερουν απο τετοια και στο τι να σου προτεινουν, κοιταν και το πως τρεχεις.. Αν αξιζει να το κανω το ταξιδι να μπορω να τα δοκιμασω κιολας.

Εχω συνηθισει στα air max της nike χρονια τωρα και στα air pegasus . Ποτε ομως δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα με τρεξιμο για να εχω ιδεα.

Ναι δεν ειναι ωραια .

Και εγω σχεδον παντα air max ειχα  αλλα οταν παμε  σε σοβαρες καταστασεις τρεξιμο κτλπ δεν κανουν , υπαρχουν  πολυ καλυτερες μαρκες για αυτο . Για αυτο θελω να παω στο κολωνακι  κανουν μετρησεις με ακριβεια  και ειναι πολυ σημαντικο να ταιριαζουν στο πελμα και στο στυλ τρεξιματος η' οτι αλλη χρηση θελει καποιος .

Αν το ζησω πολυ και μου αρεσουν και απο κοντα θα τα χτυπησω δεν ειμαι για πολλα πολλα .

θα τα βγάλω πέρα με την ολυμπιακή.....γκργκργκργκργκργκρ 

Περιοδο?

• Moderators

μπα φωτη σε τετοια θρεντ απλα διαβαζω! ξερω οτι ειναι κολλημενοι και οι μεν και οι δεν οποτε δεν υπαρχει λογος να συζητησω κατι :P

για τη μιζουνο παρε τηλεφωνο και ρωτα αν δουλευει ο πελματογραφος! πριν δεκα μερες πηγα και ειχε προβλημα το εγραψα και πριν

Ναι το ειδα που το εγραψες ,θα το κανω πριν παω .Αλλα  αν δεν δουλευει τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω απο εκει ,ειναι ο μονος λογος που θελω να παω απο κοντα .

• Moderators

απο οτι μου ειχε πει αυτη περιμενε τεχνικο τωρα δεν ξερω αν εκανε τιποτα!! παντως δεν νομιζω να ειναι το μονο μαγαζι που εχει! σιγουρα αν κανεις καμια αναζητηση στο ιντερνετ θα βρεις κατι

αν θες και κατι να προπονησεις την ανασα σου για υψομετρο βουνου εχω κατι στο μυαλο μου! στειλε πμ να σου πω αν θες

Ξεκωλιασμα στο γυμναστηριο + λιγη προσοχη στην διατροφη = Το πανω ζευγαρι κοιλιακων εχει αρχισει και φαινεται!!!  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

• Like 2

απο οτι μου ειχε πει αυτη περιμενε τεχνικο τωρα δεν ξερω αν εκανε τιποτα!! παντως δεν νομιζω να ειναι το μονο μαγαζι που εχει! σιγουρα αν κανεις καμια αναζητηση στο ιντερνετ θα βρεις κατι

αν θες και κατι να προπονησεις την ανασα σου για υψομετρο βουνου εχω κατι στο μυαλο μου! στειλε πμ να σου πω αν θες

Θα εχουμε  και φιαλες οξυγονου μαζι μας  .

• Moderators

χα απλα στο λεω γενικα για να γυμνασεις πνευμονια! ειναι μια μασκα με βαλβιδες η οποια ρυθμιζει το οξυγονο που αφηνει να περασει και ειναι σαν να παιρνεις οξυγονο στα Χ ποδια αναλογα πως το ρυθμισεις

χα απλα στο λεω γενικα για να γυμνασεις πνευμονια! ειναι μια μασκα με βαλβιδες η οποια ρυθμιζει το οξυγονο που αφηνει να περασει και ειναι σαν να παιρνεις οξυγονο στα Χ ποδια αναλογα πως το ρυθμισεις

Nαι τις εχω δοκιμασει αλλα δεν με βολευει καθολου.Βασικα σε τετοια υψομετρα που παμε ειναι θεμα οργανισμου αν θα σηκωσεις την ελλειψη οξυγονου  αλλιως παθαινεις την νοσο του υψομετρου(AMS) και η' σε κατεβαζουν asap  η' μενεις εκει για παντα :).

Eγω μεχρι τα 6000 που εχω παει ειμαι μια χαρα δεν αρρωσταινω  φετος θα δοκιμασω πιο ψηλα αλλα δεν μπορω να γνωριζω πως θα αντιδρασω , ειναι   αν αντεχει ο  οργανισμος by default oxi θεμα προπονησης .

Προπονηση κανουμε για να αντεξουμε  απο αποψη φυσικης καταστασης  ,μπορει να εισαι υπερμαραθωνοδρομος και στα 4500μ. να αρωστησεις και να μεινεις στον τοπο.

Οπως εναν Αυστραλο πριν 4 χρονια που ειχαμε μαζι μας στα Ιμαλαια  ετρεχε μαραθωνιους 27 χρονων και στα 4500  αρχισε να φτυνει αιμα  ,οριακα τον κατεβασαν με ελικοπτερο αν ειμασταν πιο ψηλα θα εκανε την σημαια τωρα :P γιατι πανω απο τα 5500 δεν εχει ελικοπτερο σε κατεβαζουν με φορειο  αν προλαβουν ...

• Like 4

• Moderators

σιγουρα αλλα οσο πιο προετοιμασμενος πας τοσο καλυτερα! δηλαδη αν εχεις μαθει λιγο τον οργανισμο σου στην ελλειψη οξυγονου ειναι καλυτερο απο το να πας ετσι χυμα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σιγουρα αλλα οσο πιο προετοιμασμενος πας τοσο καλυτερα! δηλαδη αν εχεις μαθει λιγο τον οργανισμο σου στην ελλειψη οξυγονου ειναι καλυτερο απο το να πας ετσι χυμα!!

Χυμα δεν παμε λιωνουμε  στα ποδια και στις ανηφορες με βαρος  και στο αεροβιο .Εχουμε ενα επιπεδο φυσικης καταστασης .Αν πας χυμα θα γυρισεις οπως εφυγες μειον τον χρονο και τα λεφτα ...Δεν σε κουβαλαει κανεις εκει πανω κοβεσαι με συνοπτικες διαδικασιες .

Επεξ/σία από Fotis13

• Moderators

καλα αυτο εννοειται!! :P

εγω το πιο εξτριμ που παιζει να κανω το χειμωνα φετος ειναι survivor βολτα στη βασιλιτσα! υπνος σε αμαξι,σκηνη,ιγκλου μαγειρεμα κτλ ολα εκει! 

και ελπιζω Δεκεμβρη να τρεξω στον Ενιπεα και να συνεχισω τα τατουαζ που θελω :P

Εχετε βρει κανενα καλο αρθρο σχετικα με το ποσα αυγα κανει να τρως τη μερα; Εχω ακουσει διαφορες αποψεις. Ναι στους κροκους, οχι στους κροκους, κανει ολοκληρα, δεν κανει καθολου, κλπ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...