Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Φωτη & Spect thanks!

Δε θελω να ναι τα πολυ ελαφρια , αυτα δηλ που τα πλασαρουν γενικα σαν παπουτσια που σου δινουν αμεση επαφη με το εδαφος, σα να μη φορας.... Θελω να εχουνε τη προστασια τους κ σιγουρα ν απορροφουν κραδασμους κ λογω του γονατου!

Απλα καλο ειναι να χω 2-3 μοντελα υποψη ωστε αν δε βρω στο ενα να χω στο αλλο επιλογη.

Τα nimbus ειναι σ αυτη τη κατηγορια που θελω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

δες για χοκα τοτε!! ειναι απαισιο σαν παπουτσι αλλα ειναι λες και πατας πανω σε -καθαρες- πανες!! τα χα βαλει στο γηπεδο γιατι τα εχει ενας φιλος μου ημουν λιγα εκατοστα πο ψηλος και δεν ενοιωθα να παταω!! επισης δες αυτα

https://www.on-running.com/en-gr

ακριβα αλλα καλα!!

για καλυτερα αντικραδασμικα της μιζουνο δες

inspire 10, connect + paradox

παπουτσια με τζελ ποτε δεν μαρεσαν και δεν αντεχουν και πολυ!

Χχαχα καλα δε παιζει για ΚΑΝΕΝΑ λογο να βαλω τετοιο πραμα :P

Ναι το χω διαβασει οτι δεν αντεχουν πολυ... Ισως να δω τα μιζουνο που ειναι και πιο ψαγμενα! Διαβασα για ενα μαγαζι στην Τατοϊου το pulse 100 οτι ξερουν απο τετοια και στο τι να σου προτεινουν, κοιταν και το πως τρεχεις.. Αν αξιζει να το κανω το ταξιδι να μπορω να τα δοκιμασω κιολας.

Εχω συνηθισει στα air max της nike χρονια τωρα και στα air pegasus . Ποτε ομως δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα με τρεξιμο για να εχω ιδεα.

• Like 1

• Moderators

αεροσολα και τρεξιμο δεν πανε πακετο!! ειμαι κατα της ναικ !! για μενα ειναι η απλ των παπουτσιων!

και τα αντιντας ειναι πολυ καλα! σκεψου οτι εχω τα super glide 5 για καθε μερα και εχουν πιο καλο πατημα απο τα wave precision 13 που εχω για προπονηση! :P

και στο μιζουνο στο κωλονακι εχουν πελματγραφο οποτε το βλεπεις εκει ( απλα παρε ενα τηλ να σιγουρεψεις οτι δουλευει γιατι οταν πηγα εγω περιμεναν τεχνικο να το φτιαξει)

αεροσολα και τρεξιμο δεν πανε πακετο!! ειμαι κατα της ναικ !! για μενα ειναι η απλ των παπουτσιων!

και τα αντιντας ειναι πολυ καλα! σκεψου οτι εχω τα super glide 5 για καθε μερα και εχουν πιο καλο πατημα απο τα wave precision 13 που εχω για προπονηση! :P

και στο μιζουνο στο κωλονακι εχουν πελματγραφο οποτε το βλεπεις εκει ( απλα παρε ενα τηλ να σιγουρεψεις οτι δουλευει γιατι οταν πηγα εγω περιμεναν τεχνικο να το φτιαξει)

Ναι ρε φιλε αλλα εγω εχω iphone ipod & ipad :P :p

Αααα λεγε και για adidas! :D :D

Φχαριστω ε :D

Το γύρισα σήμερα σε low bar squat από high που έκανα. Όποιος δεν έχει θέμα με το mobility των ώμων-καρπών του ας το δοκιμάσει...τα κιλά σε σχέση με την high bar εκτέλεση έφευγαν αέρα.

το ιδιο ειναι αν καταλαβα καλα , απλα βγαινουν οι ωμοι πιο πισω και η μπαρα πεφτει πιο χαμηλα στους ωμους.

η μπαρα δηλαδη ειναι σχεδον που κανει την μυτη ο μυς του ωμου και εκει που αρχιζει ο τρικεφαλος απο την πισω μερια...

μεγαλη ιστορια το Mobility , τiς τελευταιες βδομαδες εχω τεντωθει στο λαστιχο για να φτιαξω καλυτερο rack για front squat γιατι οι αγκωνες αλλου για αλλου....

για δώσε περίληψη ρε bosei...

Τι είναι το high και το low bar squat ?

Το που "κάθεται" η μπάρα είναι:

highlowsquat.jpg

Στην high bar εκτέλεση όπως βλέπεις πρέπει να είσαι πιό upright κι έτσι περιορίζεις την συμμετοχή της οπίσθιας αλυσίδας...με την low bar εκτέλεση μπαίνει στο παιχνίδι περισσότερο.

Η εκτέλεση αυτή όμως δεν είναι ιδανική γι αυτούς που κάνουν squat καθαρά για muscle building σκοπούς μιας και περιορίζει την συμμετοχή των τετρακεφάλων  σε σχέση με την high bar εκτέλεση.

• Like 1

Συνεχίζω δυναμικά,74 κιλά αλλά έχω ρίξει το ποστό λίπους.Σιγά σιγά αρχίζουν και οι κοιλιακούμπες :).

O Αντώνης που είναι? :devil:

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...