Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο τελειες οι πιεσεις στηθους με αλτηρες σε παγκο, καλοριζικη η ασκησαρα καλοριζικο και το μονοζυγο :) επιστροφη των εκτασεων 4κεφαλων και του leg curl :)

40' διαδρομο κ μετα προγραμματαρα = ενα πτωμα γυρισε σπιτι χαχαχα

• Like 5
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

πηγα γιατι με ειχαν πρηξει να παω κατι φιλοι μου αλλα τελικα δεν συγκρινεται η αισθηση του βουνου με το δρομο!

απο ολα τα ειδη τρεξιματος το βουνο ειναι το καλυτερο! (απο αποψη αισθησης) και μονο η επαφη με τη φυση αρκει!!

γηπεδο το πιο βαρετο απο ολα!! δρομος λιγοτερος βαρετος απο το γηπεδο αλλα και παλι ειναι δρομος!!

μαργαριτα γιατι δεν κανεις πρωτα την προγραμματαρα και μετα το διαδρομο? και γενικα γιατι κανεις τοσο πολυ αεροβιο?

μια χαρα σωμα εχεις με καλη διατροφη ,βαρη και ΛΙΓΟ αεροβιο θα χεις τρομερα αποτελεσματα

• Like 1
Δημοσ.

@spect η προπονητρια μου ειπε καλυτερα να κανω πρωτα διαδρομο. Με κουραζει περισσοτερο απο τα βαρη οποτε το προτιμω ετσι για να χω ενεργεια. Αεροβιο κανω δυο φορες τη βδομαδα, προπονηση για τον αγωνα. Το πλανο γενικα ειναι 2 φορες τη βδομαδα τρεξιμο και 3 ενδυναμωση. Πισινα πλεον δε μου βγαινει, αν ξεκλεψω λιγο χρονο να κανω , θα τη κανω, χαλαρα ομως.

Ρε star τωρα που το σκεφτομαι δεν εχω δει να χεις βαλει καμια φωτο εδω! Ή αν εχεις βαλει θα ναι καιρο πριν...αντε αποκαλυψου!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

καλα βασικα ειναι αναλογα και τι θες να κανεις! τι θες να φτιαξεις! εγω παντως θα εκανα πρωτα βαρη για να εχω πιο πολυ δυναμη στα βαρη και στο τελος αεροβιο (ετσι κανω και τωρα) και το ακομη καλυτερο τα ξεχωριζεις τελειως! εγω παω 9-10 το πρωι για βαρη και 7-8 το βραδυ τρεξιμο

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγω θελω να τα ξεχωριζω και βασικα καλυτερα να τα κανω σε ξεχωριστες μερες! Απλα εκατσε λογω υποχρεωσεων ετσι τη Δευτερα και σημερα.

Δημοσ.

Αποφάσισα να κάνω pull ups μέρα παρά μέρα -αντί για κάθε μέρα που έκανα στην αρχή- για να μην πάθουν κανένα overdose τα χέρια, ώμοι, κτλ. Επιπλέον, ανέβασα κατά μία επανάληψη και πήγα στις 5. Είδα και τους δικέφαλους να φουσκώνουν ελαφρώς, ειναι πολύ καλή άσκηση τελικά!

Γιάννη στα pull ups μέχρι ποιο ύψος ανεβαίνεις?

Επίσης με σχετικά ανοιχτά τα χέρια ή κλειστα?

• Moderators
Δημοσ.

οσο πιο ανοιχτα μπορεις για να πιασεις φτερα μεχρι να περασει πηγουνι τη μπαρα και μεχρι να φτασεις τερμα κατω !

• Like 1
Δημοσ.

η παιρνεις τα βουνα και τελειωνεις :D

εγω περιμενω τα καινουρια παπουτσια να μπω βουνο σιγα σιγα!

Για βαλε εδω ποια περιμενεις  γιατι θελω να παρω και εγω ,κοιταω κατι mizuno ta wave rider αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα .

• Moderators
Δημοσ.

ειναι το τελευταιο που εχει βγει αυτης της σειρας! ειναι SS14 εκδοση!!

καθαρο βουνο ειναι!! για γενικα για σκληρο μονοπατι! το πατημα του ειναι πολυ καλο!! ον - οφφ παπουτσι ειναι το ascend 8! αυτο ειχα πριν

• Like 1
Δημοσ.

ειναι το τελευταιο που εχει βγει αυτης της σειρας! ειναι SS14 εκδοση!!

καθαρο βουνο ειναι!! για γενικα για σκληρο μονοπατι! το πατημα του ειναι πολυ καλο!! ον - οφφ παπουτσι ειναι το ascend 8! αυτο ειχα πριν

Και εγω για ανωμαλο-βουνο  τα θελω θα ξεκινησω προπονησεις τελος του μηνος  χμμμ θα τα κοιταξω και αυτα. Βασικα θα παω στο κολωνακι που ειναι  το central  shop   να τα δω απο κοντα και να τα δοκιμασω  θα δω και τα δικα σου .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...