margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ποσο τελειες οι πιεσεις στηθους με αλτηρες σε παγκο, καλοριζικη η ασκησαρα καλοριζικο και το μονοζυγο επιστροφη των εκτασεων 4κεφαλων και του leg curl 40' διαδρομο κ μετα προγραμματαρα = ενα πτωμα γυρισε σπιτι χαχαχα 5
yannis27gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για αυτο το λογο πήρες τα βουνα???????? Αν μπορούσα κι εγώ θα πήγαινα σε βουνό για τρέξιμο, είναι απίθανη εμπειρία.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 πηγα γιατι με ειχαν πρηξει να παω κατι φιλοι μου αλλα τελικα δεν συγκρινεται η αισθηση του βουνου με το δρομο! απο ολα τα ειδη τρεξιματος το βουνο ειναι το καλυτερο! (απο αποψη αισθησης) και μονο η επαφη με τη φυση αρκει!! γηπεδο το πιο βαρετο απο ολα!! δρομος λιγοτερος βαρετος απο το γηπεδο αλλα και παλι ειναι δρομος!! μαργαριτα γιατι δεν κανεις πρωτα την προγραμματαρα και μετα το διαδρομο? και γενικα γιατι κανεις τοσο πολυ αεροβιο? μια χαρα σωμα εχεις με καλη διατροφη ,βαρη και ΛΙΓΟ αεροβιο θα χεις τρομερα αποτελεσματα 1
Star_Light Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σκεφτομαι να αρχισω ποδήλατο. Να το αντικαταστήσω κάποιες μέρες με το τρέξιμο.
margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 @spect η προπονητρια μου ειπε καλυτερα να κανω πρωτα διαδρομο. Με κουραζει περισσοτερο απο τα βαρη οποτε το προτιμω ετσι για να χω ενεργεια. Αεροβιο κανω δυο φορες τη βδομαδα, προπονηση για τον αγωνα. Το πλανο γενικα ειναι 2 φορες τη βδομαδα τρεξιμο και 3 ενδυναμωση. Πισινα πλεον δε μου βγαινει, αν ξεκλεψω λιγο χρονο να κανω , θα τη κανω, χαλαρα ομως. Ρε star τωρα που το σκεφτομαι δεν εχω δει να χεις βαλει καμια φωτο εδω! Ή αν εχεις βαλει θα ναι καιρο πριν...αντε αποκαλυψου! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 καλα βασικα ειναι αναλογα και τι θες να κανεις! τι θες να φτιαξεις! εγω παντως θα εκανα πρωτα βαρη για να εχω πιο πολυ δυναμη στα βαρη και στο τελος αεροβιο (ετσι κανω και τωρα) και το ακομη καλυτερο τα ξεχωριζεις τελειως! εγω παω 9-10 το πρωι για βαρη και 7-8 το βραδυ τρεξιμο 2
margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγω θελω να τα ξεχωριζω και βασικα καλυτερα να τα κανω σε ξεχωριστες μερες! Απλα εκατσε λογω υποχρεωσεων ετσι τη Δευτερα και σημερα.
GeorgeGK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αποφάσισα να κάνω pull ups μέρα παρά μέρα -αντί για κάθε μέρα που έκανα στην αρχή- για να μην πάθουν κανένα overdose τα χέρια, ώμοι, κτλ. Επιπλέον, ανέβασα κατά μία επανάληψη και πήγα στις 5. Είδα και τους δικέφαλους να φουσκώνουν ελαφρώς, ειναι πολύ καλή άσκηση τελικά! Γιάννη στα pull ups μέχρι ποιο ύψος ανεβαίνεις? Επίσης με σχετικά ανοιχτά τα χέρια ή κλειστα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 οσο πιο ανοιχτα μπορεις για να πιασεις φτερα μεχρι να περασει πηγουνι τη μπαρα και μεχρι να φτασεις τερμα κατω ! 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 η παιρνεις τα βουνα και τελειωνεις εγω περιμενω τα καινουρια παπουτσια να μπω βουνο σιγα σιγα! Για βαλε εδω ποια περιμενεις γιατι θελω να παρω και εγω ,κοιταω κατι mizuno ta wave rider αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα .
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 καινουριο μοντελο ειναι ρε?Δεν το εχω δει ,για ανωμαλο καθαρα η' μικτη χρηση ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι το τελευταιο που εχει βγει αυτης της σειρας! ειναι SS14 εκδοση!! καθαρο βουνο ειναι!! για γενικα για σκληρο μονοπατι! το πατημα του ειναι πολυ καλο!! ον - οφφ παπουτσι ειναι το ascend 8! αυτο ειχα πριν 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι το τελευταιο που εχει βγει αυτης της σειρας! ειναι SS14 εκδοση!! καθαρο βουνο ειναι!! για γενικα για σκληρο μονοπατι! το πατημα του ειναι πολυ καλο!! ον - οφφ παπουτσι ειναι το ascend 8! αυτο ειχα πριν Και εγω για ανωμαλο-βουνο τα θελω θα ξεκινησω προπονησεις τελος του μηνος χμμμ θα τα κοιταξω και αυτα. Βασικα θα παω στο κολωνακι που ειναι το central shop να τα δω απο κοντα και να τα δοκιμασω θα δω και τα δικα σου .
yannis27gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 οσο πιο ανοιχτα μπορεις για να πιασεις φτερα μεχρι να περασει πηγουνι τη μπαρα και μεχρι να φτασεις τερμα κατω ! Αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις