margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ποσο σκοπευεις να τρέξεις? Ή 5 ή 6χλμ εχω σημερα, δε θυμαμαι
Star_Light Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Θα παω και εγω σε καμια ωρα αλλα δεν ξερω αμα θα τρέξω πολύ. Ισως χρονομετρήσω 1μιλι να δω που βρισκομαι.
Mau-Maus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι δε πατε μαζι ? εκτος και αν φοβασαι σταρ μην δεις την πλατη της και γινεις ρομπα ακομη και σε αυτην την περιπτωση ομως στειλε μνμ να μας πεις αν εχει ωραια πλατη χααχαχχααχ
yannis27gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τι εξίσωση ρε συ, τα πράγματα είναι ταυτόχρονα πολύ απλά και πολύ σύνθετα. Πολύ σύνθετα=υπάρχουν εξισώσεις που θα σου δώσουν νούμερα για το μεταβολισμό σου αλλά αυτός επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες + δεν είναι σιγουρο ότι μια τροφή που σου δίνει θεωρητικά 100 θερμίδες, εσύ θα τις μεταβολίσεις όλες. Οπότε, άσε τα νούμερα και πάνε στο πολύ απλά. Πολύ απλά=φτιάξε πλάνο διατροφής και φρόντισε να ζυγίζεσαι κάθε βδομάδα, συγκεκριμένη μέρα και ώρα (π.χ. Κυριακή πρωί, μόλις ξυπνήσεις) κι επίσης να μετράς με μεζούρα τα σημεία που λιπαίνεις εύκολα (να υποθέσω κοιλιά όπως όλοι. Αν η ζυγαριά ανεβαίνει και η κοιλιά όχι, πας καλά. Αν όχι, είτε αύξησε είτε μείωσε την ποσότητα τροφής. Τιπ: Το σώμα είναι σχεδιασμένο τις περίσσεια ενέργεια να την αποθηκεύει ως λίπος. Οπότε, αν αποφασίσεις να παχύνεις, λίπος θα βάλεις, δέξου το. Απλά, φρόντισε να γυμνάζεσαι πολύ σκληρά (δηλαδή να ζορίζεις για τα καλά το σώμα σου) ώστε να αναγκάσεις τους μυς να αυξηθούν και έτσι να βάλεις και μυική μάζα. Όταν φτάσεις στη μυική μάζα που θες, κάνε δίαιτα -ενώ συνεχίζεις να γυμνάζεσαι σκληρά- ώστε να αναγκάσεις το σώμα να κάψει το επιπλέον λίπος και να διατηρήσει τη μυική μάζα. 2
evoracing Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ήρθα στους ειδικούς ... Έχω πρόβλημα με την αλλαγή του καιρού και βασικά στην αυξημένη υγρασία. Εδώ και αρκετά χρόνια κάθε τέτοια εποχή με πονάνε που και που τα άκρα μου. Σήμερα λοιπόν με πόναγε και με πονάει το πόδι μου και συγκεκριμένα όλη η γάμπα μέχρι τον αστράγαλο, αλλά πόνος όχι αστεία! Είδα ότι μια ελαφριά άσκηση βοηθάει του τύπου τζόκινγκ. Το θέμα είναι ότι αυτό δεν θέλει κρύα και τα σχετικά αλλά εγώ σε γυμναστήριο και δεν έχω την δυνατότητα να πάω και ο χρόνος μου δεν βοηθάει. Άμα είναι να πάω για τζόκινγκ θα πηγαίνω τα βράδια κάπως αργά. Μόνο τότε είναι σίγουρο. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι πρέπει να πάρω τίποτα το ιδιαίτερο για τα άκρα σαν προστασία από τον καιρό? ή γενικός τι χρειάζομαι! Απαντήσεις με quote plz
Star_Light Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι δε πατε μαζι ? εκτος και αν φοβασαι σταρ μην δεις την πλατη της και γινεις ρομπα ακομη και σε αυτην την περιπτωση ομως στειλε μνμ να μας πεις αν εχει ωραια πλατη χααχαχχααχ xaxaxax εσυ θα έρθεις? Τι εξίσωση ρε συ, τα πράγματα είναι ταυτόχρονα πολύ απλά και πολύ σύνθετα. Πολύ σύνθετα=υπάρχουν εξισώσεις που θα σου δώσουν νούμερα για το μεταβολισμό σου αλλά αυτός επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες + δεν είναι σιγουρο ότι μια τροφή που σου δίνει θεωρητικά 100 θερμίδες, εσύ θα τις μεταβολίσεις όλες. Οπότε, άσε τα νούμερα και πάνε στο πολύ απλά. Πολύ απλά=φτιάξε πλάνο διατροφής και φρόντισε να ζυγίζεσαι κάθε βδομάδα, συγκεκριμένη μέρα και ώρα (π.χ. Κυριακή πρωί, μόλις ξυπνήσεις) κι επίσης να μετράς με μεζούρα τα σημεία που λιπαίνεις εύκολα (να υποθέσω κοιλιά όπως όλοι . Αν η ζυγαριά ανεβαίνει και η κοιλιά όχι, πας καλά. Αν όχι, είτε αύξησε είτε μείωσε την ποσότητα τροφής. Τιπ: Το σώμα είναι σχεδιασμένο τις περίσσεια ενέργεια να την αποθηκεύει ως λίπος. Οπότε, αν αποφασίσεις να παχύνεις, λίπος θα βάλεις, δέξου το. Απλά, φρόντισε να γυμνάζεσαι πολύ σκληρά (δηλαδή να ζορίζεις για τα καλά το σώμα σου) ώστε να αναγκάσεις τους μυς να αυξηθούν και έτσι να βάλεις και μυική μάζα. Όταν φτάσεις στη μυική μάζα που θες, κάνε δίαιτα -ενώ συνεχίζεις να γυμνάζεσαι σκληρά- ώστε να αναγκάσεις το σώμα να κάψει το επιπλέον λίπος και να διατηρήσει τη μυική μάζα. Με γιαουρτι μονο και φρουτα το βράδυ και ολα τα υπολοιπα γεύματα κανονικα μέσα σε 5 ημέρες έπεσα 800γρ. Έφυγε και λιγο λιπος απο την κοιλια που ειχα (μη φανταστεις) 76 κιλά ειμαι και 1.80 υψος περιπου. Θα ζυγιστώ το Σαββατο το πρωι. Αλλα ανηκω στην περιπτωση μειον η ζυγαριά αλλα και μειον με το μάτι (η κοιλια).
yannis27gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θες να βάλεις μυς, θα τρως ελαφρά τη διάρκεια της ημέρας και βαριά το βράδυ. Έτσι τουλάχιστον είπε ο γιατρός + έτσι κάνει ο Άλεξ και φορτώνει συνεχώς μυς. Επίσης, μη βιάζεσαι όταν βλέπεις σε μια μέτρηση πτώση ή άνοδο. Μπορεί η μέτρηση να γίνει λάθος ή να επηρεαστεί από άσχετους παράγοντες. Θα κρατάς ένα εξελάκι και θα βλέπεις την πορεία σε 2-3 μετρήσεις. Ήρθα στους ειδικούς ... Έχω πρόβλημα με την αλλαγή του καιρού και βασικά στην αυξημένη υγρασία. Εδώ και αρκετά χρόνια κάθε τέτοια εποχή με πονάνε που και που τα άκρα μου. Σήμερα λοιπόν με πόναγε και με πονάει το πόδι μου και συγκεκριμένα όλη η γάμπα μέχρι τον αστράγαλο, αλλά πόνος όχι αστεία! Είδα ότι μια ελαφριά άσκηση βοηθάει του τύπου τζόκινγκ. Το θέμα είναι ότι αυτό δεν θέλει κρύα και τα σχετικά αλλά εγώ σε γυμναστήριο και δεν έχω την δυνατότητα να πάω και ο χρόνος μου δεν βοηθάει. Άμα είναι να πάω για τζόκινγκ θα πηγαίνω τα βράδια κάπως αργά. Μόνο τότε είναι σίγουρο. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι πρέπει να πάρω τίποτα το ιδιαίτερο για τα άκρα σαν προστασία από τον καιρό? ή γενικός τι χρειάζομαι! Απαντήσεις με quote plz Δοκίμασε με μακριές κάλτσες, σαν αυτές που φοράνε οι μπασκεμπολίστες. Αν κι αυτό δε δουλέψει, πάνε σε ισοθερμικές. Πάντως αν έχεις θέμα με την κυκλοφορία του αίματος, δεν πας σε κανένα γιατρό καλύτερα; 1
bosei Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θες να βάλεις μυς, θα τρως ελαφρά τη διάρκεια της ημέρας και βαριά το βράδυ. Έτσι τουλάχιστον είπε ο γιατρός + έτσι κάνει ο Άλεξ και φορτώνει συνεχώς μυς. Καλά ο Άλεξ κάνει και fasting 16 ώρες...δεν τον παίρνει να μην φάει πολλές θερμίδες το βράδυ.
evoracing Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε με μακριές κάλτσες, σαν αυτές που φοράνε οι μπασκεμπολίστες. Αν κι αυτό δε δουλέψει, πάνε σε ισοθερμικές. Πάντως αν έχεις θέμα με την κυκλοφορία του αίματος, δεν πας σε κανένα γιατρό καλύτερα; Έχω πάει και μου είπε απλά είναι από την αλλαγή του καιρού... Δεν είναι τίποτα λέει χωρίς καν εξέταση.
yannis27gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ θα πήγαινα και σε 2ο. Τι πάει να πει "αλλαγή καιρού"; Για ποιο λόγο το δικό σου πονάει και το δικό μου όχι; Γιατί η ζέστη και η γυμναστική το βοηθάει; Μάθε αναλυτικά τι συμβαίνει και πορεύσου ανάλογα.. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 γαμιουνται τα παντα!!! (οχι για να μην λετε οτι δεν συμμετεχω στο θρεντ τωρα τελευταιια ) 1
alex_000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά ο Άλεξ κάνει και fasting 16 ώρες...δεν τον παίρνει να μην φάει πολλές θερμίδες το βράδυ. στον όγκο τώρα δεν κάνω fasting. Την ημέρα πίνω 1.5 λίτρο γαλα με κακαο (είναι αρκετές θερμίδες) και το απόγευμα / βράδυ τρώω ότι έτρωγα όταν δεν έκανα όγκο. Θέλει αρκετό φαί για να βάζεις κιλά στα 85 περίπου που είμαι όταν γυμνάζεσαι και 6 φορές την εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να το στριμώχνω ολο στο βράδυ. Όταν κάνω cut θα ξαναρχίσω το fasting και θα κόψω το γάλα Θέλει φαί πριν τον ύπνο να έχει το σώμα να χτίσει, αλλά όχι υπερβολές. Εγώ πχ τρώω 2 τοστ και πινω 400 ml γάλα 2 ώρες πρίν κοιμηθώ. Είμαι φαγωμένος καλά, αλλά όχι πεθαμένος. Αν θες να βάλεις μυς, θα τρως ελαφρά τη διάρκεια της ημέρας και βαριά το βράδυ. Έτσι τουλάχιστον είπε ο γιατρός + έτσι κάνει ο Άλεξ και φορτώνει συνεχώς μυς. την πιο μεγάλη διαφορά από όλα την έκανε το νέο πρόγραμμα. 3
Star_Light Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικα έκανα λιγο τρέξιμο σήμερα αλλα μου τη σπάει το εξης ..... τουλαχιστον εδω που κανω εγω κάποιοι περπατάνε στην αριστεροτερη λωριδα. Οταν ομως περπατάς εσυ και εγω τρέχω μου κοβεις την φόρα και τον ρυθμό γιατι πρεπει να σε προσπεράσω. Έλεος τοσο μυαλο θέλει? τελικά ή πηγαινεις απογευμα που πάνε ολοι και το μαθαινεις σε ολους κάνοντας καμια 10αρια παρατηρησεις και μπορει να γινεις και κώλος ή πάς το πρωι ή αργα το βραδυ 9-10 που έχει σπάει ο κοσμος 6-8 γινεται της τρελής.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 η παιρνεις τα βουνα και τελειωνεις εγω περιμενω τα καινουρια παπουτσια να μπω βουνο σιγα σιγα!
Star_Light Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 η παιρνεις τα βουνα και τελειωνεις εγω περιμενω τα καινουρια παπουτσια να μπω βουνο σιγα σιγα! Για αυτο το λογο πήρες τα βουνα????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις