Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μοσχάρι - σπάλα κανείς τα μάκρος του;  :-D

Στα 100γρ. ωμού κρέατος: 21γρ. πρωτεΐνη και 6γρ. λιπαρά. Αυτό έχε το σαν μπούσουλα στα σχετικά καθαρά κομμάτια γιατί αν δεν στο δώσουν και πολύ ωραία το κομμάτι ανεβάζεις λίγο τα λιπαρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Στα 100γρ. ωμού κρέατος: 21γρ. πρωτεΐνη και 6γρ. λιπαρά. Αυτό έχε το σαν μπούσουλα στα σχετικά καθαρά κομμάτια γιατί αν δεν στο δώσουν και πολύ ωραία το κομμάτι ανεβάζεις λίγο τα λιπαρά.

το πιο άπαχο που έχεις του ζητάω, τι να πω ...

το πιο άπαχο που έχεις του ζητάω, τι να πω ...

Αν πέφτεις σε καλό οκ, εγώ πήγαινα σε έναν στην βαρβάκειο του λέγα κι εγώ σπάλα το πιό άπαχο και όταν το άνοιγα σπίτι ξενέρωνα...ε μετά κατέληξα να ζητάω νουά για να μου δίνει πράμα χωρίς λίπος.

Επίσης κοίτα το ψαρονέφρι...ωραίο, άπαχο και φθηνό.

Αν πέφτεις σε καλό οκ, εγώ πήγαινα σε έναν στην βαρβάκειο του λέγα κι εγώ σπάλα το πιό άπαχο και όταν το άνοιγα σπίτι ξενέρωνα...ε μετά κατέληξα να ζητάω νουά για να μου δίνει πράμα χωρίς λίπος.

Επίσης κοίτα το ψαρονέφρι...ωραίο, άπαχο και φθηνό.

Πόσο το βρήκες το ψαρονέφρι σε τιμή κιλού; το νουά τσούζει ως τιμή....

Καλά κι εδώ δε κρεοπωλεία τόσο πάει.

Αναφερόμουν στο καπάνι (αντίστοιχο με τη βαρβάκειο). Θα ψάξω καλύτερα μπας και βρω κάτι οικονομικότερο 

Maus-maus διατροφολογος εισαι? δωστε κανα tip τι πρεπει να προσέχει κανεις στο πινακάκι στην συσκευασία των τροφιμων απο πισω για να μην παιρνει λιπος. 

Βασικα να κοιτας το "ολικα λιπαρα" ή "λιπος επι συνολου" και οχι το ελαχιστο λιπος επι ξηρου που λεει πχ στα τυρια. Ενα μικρο τιπ, τα υπολοιπα ο δασκαλος!

Αντε να παει 7 να τρεξουμε και σημερα :)

• Like 1

Λίπος παίρνεις όταν οι θερμίδες που καταναλώνεις υπερβαίνουν τις θερμίδες που καις. Το πινακάκι δείχνει τη διατροφική ποιότητα των τροφών, δεν έχει άμεση σχέση με το αν θα αποθηκεύσεις λίπος. 

-----------------------------------

Αποφάσισα να κάνω pull ups μέρα παρά μέρα -αντί για κάθε μέρα που έκανα στην αρχή- για να μην πάθουν κανένα overdose τα χέρια, ώμοι, κτλ. Επιπλέον, ανέβασα κατά μία επανάληψη και πήγα στις 5. Είδα και τους δικέφαλους να φουσκώνουν ελαφρώς, ειναι πολύ καλή άσκηση τελικά!

• Like 2

Ειναι απο τις καλυτερες ασκήσεις που μπορείς να κανεις...

Τιπακι για pull ups , κρεμάσου απο την μπάρα και σφιξε τους κοιλιακούς σου , θα δεις τα πόδια σου να έρχονται λίγο πιο μπροστά απο μόνα τους.

Θα μοιάζεις να εχεις τη θέση hollow (γνωστή απο ενόργανη , σαν το κάτω μισο του C)

Ξεκινά να ανεβαίνεις και να κατεβαίνεις κρατώντας σφικτο τον κορμο σου κρατώντας την παραπάνω θεση και μονο όταν δεν μπορείς ασε την κοιλιά σου και προσπάθησε να κανεις αλλη μια-δυο επανάληψεις...

Έτσι και πιο σωστά θα τις κανεις και ο κορμος σου θα δουλεύει συνολικά.

• Like 2

Βασικα να κοιτας το "ολικα λιπαρα" ή "λιπος επι συνολου" και οχι το ελαχιστο λιπος επι ξηρου που λεει πχ στα τυρια. Ενα μικρο τιπ, τα υπολοιπα ο δασκαλος!

Αντε να παει 7 να τρεξουμε και σημερα :)

Ποσο σκοπευεις να τρέξεις? 

σταρ το πινακακι πισω ειναι το τελευταιο που θα σε βοηθησει να χασεις λιπος καλα στα λενε !

Μαργαριτα ο μονος δασκαλος εδω μεσα ειναι ο Γιαννης , αγγλικων :)

• Like 1

σταρ το πινακακι πισω ειναι το τελευταιο που θα σε βοηθησει να χασεις λιπος καλα στα λενε !

Μαργαριτα ο μονος δασκαλος εδω μεσα ειναι ο Γιαννης , αγγλικων :)

Δεν θέλω να χάσω λιπος αλλα δεν θέλω να βάζω κιολας. Τι θερμιδες που πρέπει να πάρεις πως τις υπολογιζεις? εχεις καμια εξισωση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...