bosei Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 μοσχάρι - σπάλα κανείς τα μάκρος του; Στα 100γρ. ωμού κρέατος: 21γρ. πρωτεΐνη και 6γρ. λιπαρά. Αυτό έχε το σαν μπούσουλα στα σχετικά καθαρά κομμάτια γιατί αν δεν στο δώσουν και πολύ ωραία το κομμάτι ανεβάζεις λίγο τα λιπαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Στα 100γρ. ωμού κρέατος: 21γρ. πρωτεΐνη και 6γρ. λιπαρά. Αυτό έχε το σαν μπούσουλα στα σχετικά καθαρά κομμάτια γιατί αν δεν στο δώσουν και πολύ ωραία το κομμάτι ανεβάζεις λίγο τα λιπαρά. το πιο άπαχο που έχεις του ζητάω, τι να πω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 το πιο άπαχο που έχεις του ζητάω, τι να πω ... Αν πέφτεις σε καλό οκ, εγώ πήγαινα σε έναν στην βαρβάκειο του λέγα κι εγώ σπάλα το πιό άπαχο και όταν το άνοιγα σπίτι ξενέρωνα...ε μετά κατέληξα να ζητάω νουά για να μου δίνει πράμα χωρίς λίπος. Επίσης κοίτα το ψαρονέφρι...ωραίο, άπαχο και φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν πέφτεις σε καλό οκ, εγώ πήγαινα σε έναν στην βαρβάκειο του λέγα κι εγώ σπάλα το πιό άπαχο και όταν το άνοιγα σπίτι ξενέρωνα...ε μετά κατέληξα να ζητάω νουά για να μου δίνει πράμα χωρίς λίπος. Επίσης κοίτα το ψαρονέφρι...ωραίο, άπαχο και φθηνό. Πόσο το βρήκες το ψαρονέφρι σε τιμή κιλού; το νουά τσούζει ως τιμή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Στη βαρβάκειο 6 ευρώ το κιλό το ψαρονέφρι και το νουά 7 ή 8...δεν θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Στη βαρβάκειο 6 ευρώ το κιλό το ψαρονέφρι και το νουά 7 ή 8...δεν θυμάμαι. Και σε μας το έβλεπα 12-14 το νουά και το ψαρονέφρι <9€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Και σε μας το έβλεπα 12-14 το νουά και το ψαρονέφρι <9€... Καλά κι εδώ δε κρεοπωλεία τόσο πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά κι εδώ δε κρεοπωλεία τόσο πάει. Αναφερόμουν στο καπάνι (αντίστοιχο με τη βαρβάκειο). Θα ψάξω καλύτερα μπας και βρω κάτι οικονομικότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Maus-maus διατροφολογος εισαι? δωστε κανα tip τι πρεπει να προσέχει κανεις στο πινακάκι στην συσκευασία των τροφιμων απο πισω για να μην παιρνει λιπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικα να κοιτας το "ολικα λιπαρα" ή "λιπος επι συνολου" και οχι το ελαχιστο λιπος επι ξηρου που λεει πχ στα τυρια. Ενα μικρο τιπ, τα υπολοιπα ο δασκαλος! Αντε να παει 7 να τρεξουμε και σημερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Λίπος παίρνεις όταν οι θερμίδες που καταναλώνεις υπερβαίνουν τις θερμίδες που καις. Το πινακάκι δείχνει τη διατροφική ποιότητα των τροφών, δεν έχει άμεση σχέση με το αν θα αποθηκεύσεις λίπος. ----------------------------------- Αποφάσισα να κάνω pull ups μέρα παρά μέρα -αντί για κάθε μέρα που έκανα στην αρχή- για να μην πάθουν κανένα overdose τα χέρια, ώμοι, κτλ. Επιπλέον, ανέβασα κατά μία επανάληψη και πήγα στις 5. Είδα και τους δικέφαλους να φουσκώνουν ελαφρώς, ειναι πολύ καλή άσκηση τελικά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι απο τις καλυτερες ασκήσεις που μπορείς να κανεις... Τιπακι για pull ups , κρεμάσου απο την μπάρα και σφιξε τους κοιλιακούς σου , θα δεις τα πόδια σου να έρχονται λίγο πιο μπροστά απο μόνα τους. Θα μοιάζεις να εχεις τη θέση hollow (γνωστή απο ενόργανη , σαν το κάτω μισο του C) Ξεκινά να ανεβαίνεις και να κατεβαίνεις κρατώντας σφικτο τον κορμο σου κρατώντας την παραπάνω θεση και μονο όταν δεν μπορείς ασε την κοιλιά σου και προσπάθησε να κανεις αλλη μια-δυο επανάληψεις... Έτσι και πιο σωστά θα τις κανεις και ο κορμος σου θα δουλεύει συνολικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικα να κοιτας το "ολικα λιπαρα" ή "λιπος επι συνολου" και οχι το ελαχιστο λιπος επι ξηρου που λεει πχ στα τυρια. Ενα μικρο τιπ, τα υπολοιπα ο δασκαλος! Αντε να παει 7 να τρεξουμε και σημερα Ποσο σκοπευεις να τρέξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 σταρ το πινακακι πισω ειναι το τελευταιο που θα σε βοηθησει να χασεις λιπος καλα στα λενε ! Μαργαριτα ο μονος δασκαλος εδω μεσα ειναι ο Γιαννης , αγγλικων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 σταρ το πινακακι πισω ειναι το τελευταιο που θα σε βοηθησει να χασεις λιπος καλα στα λενε ! Μαργαριτα ο μονος δασκαλος εδω μεσα ειναι ο Γιαννης , αγγλικων Δεν θέλω να χάσω λιπος αλλα δεν θέλω να βάζω κιολας. Τι θερμιδες που πρέπει να πάρεις πως τις υπολογιζεις? εχεις καμια εξισωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις