Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παντως εγω που μαγειρευω μια ζωη , σε σαρδελες δεν εχω φτασει ακομη !!

αντε φωτη οπου να'ναι σε βλεπω να ανεβαζεις φωτο με ποδιά μαγειρικής :)

ουτε καν :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Τέλεια , εγώ την έβαλα με πατάτες ,ντομάτα και λάδι στο φούρνο...μαρεσε πολύ, αν και μαρέσει πολύ το ψάρι γενικά.

Το καλό ειναι οτι εχει κρέας πανω δεν ειναι σαν τον γαύρο.

Μην βάζεις λάδι στον φούρνο...γενικά μην μαγειρεύεις με αυτό...πας να κάνεις ένα καλό με τα Ω3 της σαρδέλας και τα χαλάς με το λάδι.

Μια απορια... Ποσα γρ απο cranberries-goji berries μπορεις να φας ουτως ωστε να μην γινει του ματς; Ευεργετικα ναι αλλα μεχρι ενα σημειο φανταζομαι..

(Ναι ενταξει προσφανως θα μ πειτε οτι εχει να κανει με τη διατροφη κ τις θερμιδες που θες να λαμβανεις, αλλα γι αυτο το ρωτησα σε γενικες γραμμες.) Τα 100γρ πχ ποσες θερμιδες εχουν;

Τα cranberries λες για αποξηραμένα υποθέτω αλλά για sweetened ή μη ? Τα sweetened είναι τίγκα στην ζάχαρη (65γρ. στα 100γρ.).

Τα goji berries απ' ό,τι είδα έχουν πολλές ποικιλίες όπου κι εκεί όμως παίζει πολύ ζάχαρη και δεν ξέρω αν είναι φυσικά προερχόμενη ή αν είναι κι αυτά sweetened.

Τα χωρίς παλεύονται...έχουν 25γρ. ζάχαρη που είναι natural occuring και 30 γρ. φυτικές ίνες (γι αυτό έψαχνα cranberries τις προάλλες). Σύνολο στα 100γρ. 300 θερμίδες.

Υ.Γ. Σέρνεται και σε κανάν άλλον το forum ή σε μένα τα χει παίξει μόνο ?

• Like 1

Μην βάζεις λάδι στον φούρνο...γενικά μην μαγειρεύεις με αυτό...πας να κάνεις ένα καλό με τα Ω3 της σαρδέλας και τα χαλάς με το λάδι.

δλδ καταστρεφω τα ω3 με το λαδι που εβαλα?

βεβαια δεν εβαλα κανα λιτρο , 2 κουταλιες σε ενα ταψι για να ψηθουν....

δλδ καταστρεφω τα ω3 με το λαδι που εβαλα?

βεβαια δεν εβαλα κανα λιτρο , 2 κουταλιες σε ενα ταψι για να ψηθουν....

Όχι δεν καταστρέφεις τα Ω3...αλλάζεις την σύσταση των λιπαρών του ελαιόλαδου.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ:

Είμαι χρήστης του myfitnesspal εδω και μια βδομάδα περίπου.
Ο μεταβολισμός που μου υπολόγισε είναι 2480 kcal, έχοντας βάλει Sedentary life και όχι άλλες δραστηριότητες.
Από την άλλη, αυτό το μαραφέτι μου υπολόγισε 2300.

ΟΚ δεν είναι και μεγάλη η διαφορά αλλά οι σχεδόν 200 θερμίδες είναι τα 2/5 του καθημερινού ελλείματος θερμίδων που επιδιώκω με σκοπό την απώλεια βάρους, οπότε ποιός απ τους δύο υπολογισμούς είναι καλύτερος λέτε?

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ:

Είμαι χρήστης του myfitnesspal εδω και μια βδομάδα περίπου.

Ο μεταβολισμός που μου υπολόγισε είναι 2480 kcal, έχοντας βάλει Sedentary life και όχι άλλες δραστηριότητες.

Από την άλλη, αυτό το μαραφέτι μου υπολόγισε 2300.

ΟΚ δεν είναι και μεγάλη η διαφορά αλλά οι σχεδόν 200 θερμίδες είναι τα 2/5 του καθημερινού ελλείματος θερμίδων που επιδιώκω με σκοπό την απώλεια βάρους, οπότε ποιός απ τους δύο υπολογισμούς είναι καλύτερος λέτε?

Έχε τα σαν μπούσουλα αυτά τα νούμερα μέχρι να δεις με πόσες θερμίδες χάνεις τα κιλά που θες και με τι ρυθμό. Εγώ θα άρχιζα από το ψηλότερο νούμερο και θα αύξανα-διατηρούσα-μείωνα ανάλογα το νούμερο της ζυγαριάς αν αυτό είναι που σε απασχολεί.

Έχε τα σαν μπούσουλα αυτά τα νούμερα μέχρι να δεις με πόσες θερμίδες χάνεις τα κιλά που θες και με τι ρυθμό. Εγώ θα άρχιζα από το ψηλότερο νούμερο και θα αύξανα-διατηρούσα-μείωνα ανάλογα το νούμερο της ζυγαριάς αν αυτό είναι που σε απασχολεί.

Θέλω να χάσω κανα 5κιλο και είπα να το κάνω ελεγχόμενα γιατί αλλιώς δεν θα γινόταν ποτέ. Αν όμως τα νούμερα δεν ισχύουν ακριβώς τότε ίσως να παιδεύομαι άδικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...