yannis27gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 μαους οι ρωσοι δεν πιανονται ! ειναι αλλη κατηγορια μονοι τους σε αυτα (γενικα οι εκει ρωσοι, ουκρανοι κτλ) γιαννη μιας και εισαι του επαγγελματος ! επειδη σκεφτομαι για proficiency μου ελεγε μια γνωστη μου -οτι ειχε ακουσει δεν το ξερει- οτι ειναι φαση οπως το IELTS που ισχυει για 2 χρονια μονο! ισχυει κατι τετοιο? Αναλόγως που το χρειάζεσαι. Για εσωτερικό (μεταπτυχιακό, ΑΣΕΠ, ιδιωτικό τομέα) ισχύει μια ζωή, όποιο κι αν πάρεις -γιατί έχουν μαζευτεί πολλά πλέον. Για εξωτερικό, (πανεπιστήμιο) συνήθως θέλουν να είναι της τελευταίας διετίας. Αλλά ποιο πιστοποιητικό, με τι βαθμό, και πόσο παλιό το ορίζει ανεξάρτητα το κάθε πανεπιστήμιο, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για όλα. Για να καταλάβεις, φιλος μου σπούδασε στην Αγγλία και δεν είχε καν Lower...
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 καλα ναι γενικα εξω σκεφτονται διαφορετικα απο εδω αλλα θελω να σου πω σαν πτυχιο θεωρητικα δεν ληγει! τωρα το αν εταιρειες κτλ ζητανε πιστοποιηση τυπου ιελτς για να ειναι σιγουροι οτι ξερεις τωρα να μιλας ειναι αλλο θεμα!
yannis27gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 δεν κανει κατι παραπανω απο κανονικο πουλ απ!! οποις δεν φτανει μεχρι εκει απλα δεν κανει πουλ απ (ολοκληρο) Εγώ ανεβαίνω πιο πάνω για να το θεωρήσω ολόκληρο και κατεβαίνω μέχρι να τεντώσουν εντελώς τα χέρια. καλα ναι γενικα εξω σκεφτονται διαφορετικα απο εδω αλλα θελω να σου πω σαν πτυχιο θεωρητικα δεν ληγει! τωρα το αν εταιρειες κτλ ζητανε πιστοποιηση τυπου ιελτς για να ειναι σιγουροι οτι ξερεις τωρα να μιλας ειναι αλλο θεμα! Κανενα πιστοποιητικό -μη το λες πτυχίο- δε λήγει, είναι αντιφατικό και σαν σκέψη Είναι χαρτί που πιστοποιεί ότι τη τάδε χρονική στιγμή το επίπεδο των αγγλικών σου είναι στο τάδε επίπεδο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ναι το ιελτς ειδες το ειπα πιστοποιητικο θενξ! ετσι πρεπει για τις ελξεις!!!
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Η σαρδέλα τι λεει απο μάκρος γενικά? Πρωτεΐνη , λιπαρά?
Star_Light Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραιος ο Κουνμπο! Εγω τις προαλλες ειχα πετυχει τον μπαρτζωκα, εριχνε πονο στη γυμναστικη κ δε του φαινεται Καλα σημερα γαμ******σε... 4χλμ στο διαδρομο και ενδυναμωση. Κωπηλατικη στο trx με πεθανε οπως επισης και τα πουσαπς και κοιλιακοι δουλεψαν φουλ.. Ηδη ποναω - εχω πιασιμο, αυριο δε θα μπορω να κουνηθω πιστευω Ποσες κάμψεις έβγαλες? αριθμο επαναληψεων , σετάκια κτλπ
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ποσες κάμψεις έβγαλες? αριθμο επαναληψεων , σετάκια κτλπ Γιατι ρε φιλαρακι δημοσκοπηση κανεις;; :p 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι ρε φιλαρακι δημοσκοπηση κανεις;; :P καμμια σχεση , τον παρεξηγες και γω να το εγραφα το μηνυμα σου το ιδιο θα με ρωτουσε το παλικαρι 1
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχχαχαχα! Ρε πλακα κανω!!!! Star δε φανταζομαι να στεναχωρηθηκες ε;! Πουσαπς λοιπον 3 σετ των 10 και κωπηλατικη επισης με τις δυο τελευταιες επαναληψεις σε πολυ δυσκολο λεβελ. Οι θωρακικοι ψηλα και οι ωμοι δε λειτουργουν σημερα 2
bosei Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Η σαρδέλα τι λεει απο μάκρος γενικά? Πρωτεΐνη , λιπαρά? Η φρέσκια σε 100γρ. ωμού ψαριού έχει 20γρ. πρωτεΐνη και 7γρ. λιπαρά. Super είναι αν μπορείς να τρως συχνά λόγω Ω3. Εγώ δυστυχώς δεν άντεξα την γεύση τους. 1
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τέλεια , εγώ την έβαλα με πατάτες ,ντομάτα και λάδι στο φούρνο...μαρεσε πολύ, αν και μαρέσει πολύ το ψάρι γενικά. Το καλό ειναι οτι εχει κρέας πανω δεν ειναι σαν τον γαύρο.
Fotis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Mου φαινεται πολυ περιεργο που μαγειρευετε μονο εγω δεν το εχω τελικα , και παλι μπραβο !
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα το εγώ μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς. 2
Fotis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα το εγώ μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς. ΑΑΑΑΑ! ετσι μαγειρευω και εγω ... 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 παντως εγω που μαγειρευω μια ζωη , σε σαρδελες δεν εχω φτασει ακομη !! αντε φωτη οπου να'ναι σε βλεπω να ανεβαζεις φωτο με ποδιά μαγειρικής μαργαριτα εννοειται , και γω πλακα του κανω δε παρεξηγείται ο σταρ , ειναι αστερι
Προτεινόμενες αναρτήσεις