bosei Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε καλύτερα την concentrate της ίδιας εταιρίας. Whey Protein 80 λέγεται. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 καπως ετσι περασα ενα 6ωρο στο χονκ κονκ 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τετελεσται υπερβολές, παντρεμένος άνθρωπος 1
Star_Light Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 μπα απο πριν παω ημουν χωμα στο τρεξιμο!! εχω βαλει κιλα ρε! πρεπει να πεσω σε μυς και λιπος για να παρω μπροστα! Ε ναι αμα τουμπάνιασες που να τρέξεις.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 σπεκτ βλεποντας την σημερινη φωτο του κολλητου μου (αριστερα) δε ξερω αν φταινε οι μυες σου που εισαι πεσμενος ! η φωτο ειναι μολις τωρα , κοιτα τουμπανιασμα κ εννω το πρωι εκανε προπονηση για τον μαραθωνιο 42.2 χλμ σε 2.40 πολυ χαλαρα λεει star μολις ειδα το μνμ σου .. καλυτερα να μασας ... χαχαχαχαχαχααχ respect 4
Antwni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πού τον πέτυχε τον αντετοκούμπο ρε? Edit:Αυτό το βιντεο μιλάει για τα steroids. Δεν το έχω δει αλλά το ποστάρω για σας τους ψαγμένους. Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί παλιά...
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ο κολλητος γυμναζει τον μανατζερ του Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2014 από Mau-Maus
Antwni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρτε και πώσ να κάνετε pull ups...και να μπείτε και στο guiness
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 πήγα να κάνω dips στο assisted machine, κάτι έγινε με τη λαβή ήθελα να πάω πιο μπροστά, αυτό ήταν κουτούλησα το κεφάλι.εμ λογικό όταν είσαι μειονότητα στο γυμναστήριο. Έψαχνα με τα κιάλια να βρω οιστρογόνο συναδελφικό 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 μαους προφανως και ειμαι απροπονητος και το ξερω!!! αλλα γενικα στο τρεξιμο ξερεις οτι οσο πιο ελαφρυς τοσο πιο καλα!! αλλα ειναι και καποιοι που εχουν την προδιαθεση για τρεξιμο!! το εχουμε ξαναπει!! 1
orfeas26 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρτε και πώσ να κάνετε pull ups...και να μπείτε και στο guiness Με μπύρες έχει??
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρτε και πώσ να κάνετε pull ups...και να μπείτε και στο guiness αντωνη και γω μεχρι πριν λιγο καιρο εκανα πουλ απς με καμια 35-40 κιλα εξτρα (3-4-5 επαναληψεις το πολυ)
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραιος ο Κουνμπο! Εγω τις προαλλες ειχα πετυχει τον μπαρτζωκα, εριχνε πονο στη γυμναστικη κ δε του φαινεται Καλα σημερα γαμ******σε... 4χλμ στο διαδρομο και ενδυναμωση. Κωπηλατικη στο trx με πεθανε οπως επισης και τα πουσαπς και κοιλιακοι δουλεψαν φουλ.. Ηδη ποναω - εχω πιασιμο, αυριο δε θα μπορω να κουνηθω πιστευω 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Για το πόσο ψηλά ανεβαίνει θέλω να πω δεν κανει κατι παραπανω απο κανονικο πουλ απ!! οποις δεν φτανει μεχρι εκει απλα δεν κανει πουλ απ (ολοκληρο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις