Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

μπα απο πριν παω ημουν χωμα στο τρεξιμο!! εχω βαλει κιλα ρε! πρεπει να πεσω σε μυς και λιπος για να παρω μπροστα!

Ε ναι αμα τουμπάνιασες που να τρέξεις. 

Δημοσ.

σπεκτ βλεποντας την σημερινη φωτο του κολλητου μου (αριστερα) δε ξερω αν φταινε οι μυες σου που εισαι πεσμενος !

η φωτο ειναι μολις τωρα , κοιτα τουμπανιασμα κ εννω το πρωι εκανε προπονηση για τον μαραθωνιο 42.2 χλμ σε 2.40  πολυ χαλαρα λεει  :)

star μολις ειδα το μνμ σου .. καλυτερα να μασας ... χαχαχαχαχαχααχ

respect

• Like 4
Δημοσ.

Πού τον πέτυχε τον αντετοκούμπο ρε? :P

Edit:Αυτό το βιντεο μιλάει για τα steroids.

Δεν το έχω δει αλλά το ποστάρω για σας τους ψαγμένους.

Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί παλιά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο κολλητος  γυμναζει τον  μανατζερ του

Επεξ/σία από Mau-Maus
Δημοσ.

πήγα να κάνω dips στο assisted machine, κάτι έγινε με τη λαβή ήθελα να πάω πιο μπροστά, αυτό ήταν κουτούλησα το κεφάλι.
εμ λογικό όταν είσαι μειονότητα στο γυμναστήριο. Έψαχνα με τα κιάλια να βρω οιστρογόνο συναδελφικό

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μαους προφανως και ειμαι απροπονητος και το ξερω!!! αλλα γενικα στο τρεξιμο ξερεις οτι οσο πιο ελαφρυς τοσο πιο καλα!!

αλλα ειναι και καποιοι που εχουν την προδιαθεση για τρεξιμο!! το εχουμε ξαναπει!!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πάρτε και πώσ να κάνετε pull ups...και να μπείτε και στο guiness :P

αντωνη και γω μεχρι πριν λιγο καιρο εκανα πουλ απς με καμια 35-40 κιλα εξτρα (3-4-5 επαναληψεις το πολυ)

Δημοσ.

Ωραιος ο Κουνμπο! Εγω τις προαλλες ειχα πετυχει τον μπαρτζωκα, εριχνε πονο στη γυμναστικη κ δε του φαινεται :P

Καλα σημερα γαμ******σε... 4χλμ στο διαδρομο και ενδυναμωση. Κωπηλατικη στο trx με πεθανε οπως επισης και τα πουσαπς και κοιλιακοι δουλεψαν φουλ.. Ηδη ποναω - εχω πιασιμο, αυριο δε θα μπορω να κουνηθω πιστευω :P :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για το πόσο ψηλά ανεβαίνει θέλω να πω :P

δεν κανει κατι παραπανω απο κανονικο πουλ απ!! οποις δεν φτανει μεχρι εκει απλα δεν κανει πουλ απ (ολοκληρο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...