Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με κλειστα τα ματια

diagonismos-dwro-vivlos-fitness-Men%E2%8

Το εχω αλλα δεν ξερω που…

πιο κατανοητα ακομη και για τον πιο αρχαριο δε θα τα βρει πουθενα ! τα παντα ολα κ για προπονηση κ για δατροφη !

15 ευρο - για μενα η αξια του ειναι πολυυυυυυ μεγαλυτερη ...

Το εχω αλλα δεν ξερω που…

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

με κλειστα τα ματια

diagonismos-dwro-vivlos-fitness-Men%E2%8

πιο κατανοητα ακομη και για τον πιο αρχαριο δε θα τα βρει πουθενα ! τα παντα ολα κ για προπονηση κ για δατροφη !
15 ευρο - για μενα η αξια του ειναι πολυυυυυυ μεγαλυτερη ...

θα το πω αλλη μια σε ολους 
βρειτε το σε ενα περιπτερο κ ξεφυλλιστε το να δειτε τι εχει μεσα , δεν υπαρχει περιπτωση να μη δωσετε τα 15 εωρο να το αγορασετε !

κατι αντιστοιχο και για μας τα θηλυκα?? :P

Δημοσ.

μαργαριτα παρτο με κλειστα τα ματια !

περα απο προπονηση για ολα τα σταδια και για απιστευτες ασκησεις που δειχνει μεσα εχει κ ενα σωρο συνταγες ..

βρες το κ θα με θυμηθεις , τα λεφτα που κοστιζει ειναι αστεια γι αυτα που προσφερει !

ειναι πολυτελειας το βαζεις στην βιβλιοθηκη σου και το εχεις μια ζωη ...

σκεψου οτι εγω που ειμαι μια ζωη της πραξης και οχι της θεωριας ειναι απο τα λιγα που λεω οτι αξιζει τα λεφτα του 100%

Δημοσ.

οχι ειναι για ολα τα σταδια ! δειχνει ασκησεις που μπορουν να τις κανουν ολοι !

για σενα ειναι καλυτερα κι ολας γιατι στις φωτο τις δειχνουν αγορακια :)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Τηρείς πρόγραμμα και σε γυμναστική και σε φαί και διαθέτεις και χρόνο.

σε γυμναστικη ναι αλλα δεν κανω τη γυμναστικη που θελω

για το φαι δεν μιλαω καν!! εχω φαει απειρα ολο το καλοκαιρι οσο για τον καιρο που ελειπα δεν μιλαω για το οτι εφαγα!!

ενα πραγμα θα σου πω! ειμαι χονκ κονκ και λεω θα φαω την πρωτη μαλακια που θα βρω μπροστα μου ε επεσα σε πιτσα σοκολατα :P

Δημοσ.

Κατακλινη- πεκ ντεκ με τα χερια οπως εχει πει ο μαους μονοδρομος για στηθος. Λες και εχω κανει προσθετικη ειναι !

Sent from my iPhone5 using Insomnia

• Like 5
Δημοσ.

Το καλό με τη γυμναστική, τουλάχιστον για όποιον την παίρνει στα σοβαρά, είναι ότι δε χτίζει μόνο την "κορμάρα" του αλλά ταυτόχρονα:

1. Βελτιώνει τη διατροφή

2. Κοιμάται όσο πρέπει

3. Ελαχιστοποιεί ή κόβει εντελώς κακές συνήθειες όπως τσιγάρο, ποτό, κτλ

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που γουστάρω να γυμνάζομαι. 

-------------------------

Έφτιαξα την μπάρα. Μάλιστα γούσταρα τόσο πολύ στη διαδικασία που θα φτιάξω και 2 αλτήρες :)
Ήμουν απρόσεχτος όμως όταν έφτιαξα τη 2η πλευρά και βγήκε πιο βαριά από την άλλη. Πρόσθεσα σε δίσκους 3 κιλά όμως στην αδύναμη πλευρά και είναι εντάξει. Το ζήτημα είναι ότι συνολικά βγήκε πιο βαριά απ' ότι υπολόγιζα. Δεν την έχω ζυγίσει ακόμη αλλά πρέπει -μαζί με τα 3 επιπλέον κιλά- να είναι κάπου 50 -από 40 που την ήθελα,

Είχα βαλει στόχο τα 40 καθώς τόσα είχα στον επικλινή για στήθος. Έκανα σήμερα με τη νέα μπάρα και μου βγήκε η πίστη. Έβγαλα το 3*8 (γιεα!) αλλά όλο ένιωθα ότι θα μου φύγει και θα με πλακώσει. 

Παγίωσα και τα 4 pull ups 10 μέρες νωρίτερα. Τέλος του μήνα έρχονται τα 5. Καλά πάμε :)

• Like 3
Δημοσ.

Το καλό με τη γυμναστική, τουλάχιστον για όποιον την παίρνει στα σοβαρά, είναι ότι δε χτίζει μόνο την "κορμάρα" του αλλά ταυτόχρονα:

Γιαννη το καλο με την γυμναστικη συνοπτικα ειναι αυτο

κερδιζεις ζωη  ετσι απλα ..

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

μαους οι ρωσοι δεν πιανονται ! ειναι αλλη κατηγορια μονοι τους σε αυτα :P (γενικα οι εκει ρωσοι, ουκρανοι κτλ)

γιαννη μιας και εισαι του επαγγελματος ! επειδη σκεφτομαι για proficiency μου ελεγε μια γνωστη μου -οτι ειχε ακουσει δεν το ξερει-

οτι ειναι φαση οπως το IELTS που ισχυει για 2 χρονια μονο! ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Ειχα ξαναρωτησει για πρωτεινη πριν κανα 2μηνο και καποιο παλικαρη μου ειχε προτεινει αυτη : http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-90-isolate-4000gr-detail#.VA3LjmNaBlC

Την εχει δοκιμάσει κανενας? Απο θεμα γευσης / διαλυτοτητας πως τα παει? Δεν περιμενω κατι extreme απο γευση απλα να πινεται σχετικα ευκολα και να μην γεμιζει αφρους σαν καποιες αλλες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...