dimitra_m3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα παιδες καλη βδομαδα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ναι εντάξει αργεί αλλά και στο shaker να βάλεις πάλι βρώμη και whey και να ρίξεις και τίποτα λιπαρά πάλι σχεδόν το ίδιο θα είναι. Είδα πίνεις πρωτεΐνη με το που ξυπνάς ? Δεν υπάρχει λόγος τσάμπα λεφτά είναι...φάε κανονικά το πρωινό σου. Τι, μυθος και αυτο? Πρωινη whey για να προλαβεις τον καταβολισμο απο το μεταμεσονυχτιο fasting δεν ισχυει ουτε αυτο? Το 2ο scoop της ημερας δλδ ποτε να το παιρνω? Nicoc, Fotis και λοιποι φιλοι. Παιδια συμφωνω πως πρεπει να μαθαινειςτα πραματα σιγα σιγα και οχι να πνιγεσαι κατυθειαν με πληροφοριες που πολλες ενδεχομενως να ειναι παραπανισιες και να μην εχουν ουσιαστικο αντικτυπο. Θελη γνωση και πειραματισμο, το λεγομενο trial and error. Χωρις να θεωρω οτι το μηνυμα πηγαινε αποκλειστικα σε μενα, απλα εκθετω την προσωπικη μου αποψη. Γνωριζω πως πολλες φορες ρωταω πολλες λεπτομερειες. Δεν ειναι λογω ανασφαλειας ή οτι δεν πετυxαινω τους στοχους μου, αλλα επειδη θεωρω πως το ολο θεμα ειναι ενα τεραστιο παζλ το οποιο θελει να συνδεσεις απειρα κομματια για να φασεις κοντα στην πληρη εικονα. Ηδη εχω κουμπωσει τα κεντρικα και ακριανα κομματια και προσπαθω να ταιριαξω και ολα τα ενδιαμεσα για να αποκτησω αυτη την εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τι, μυθος και αυτο? Πρωινη whey για να προλαβεις τον καταβολισμο απο το μεταμεσονυχτιο fasting δεν ισχυει ουτε αυτο? Το 2ο scoop της ημερας δλδ ποτε να το παιρνω? Ναι ρε συ...ο καλύτερος τρόπος να χαλάς τα λεφτά σου. Δεν καταβολίζουμε τόσο απλά...βασικά θέλει πολύ προσπάθεια για να καταβολίσουμε (με την έννοια ότι χάνουμε μυς). Φάε απλά το πρωινό σου όποτε μπορείς να το πάρεις και μην σκας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Log@n Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα παιδια Φιλος ψαχνει βιβλιο σχετικα με ασκηση και διατροφη, δεν ειναι και πολυ του ψαξιματος στο νετ, αλλα γενικα ασχολειται πολυ με γυμναστικη καθε ειδους και προσεχει την διατροφη του. Εχουμε καμια καλη προταση ? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas26 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Σκέφτομαι να ξεκινήσω crossfit! Κάνει κανένας απο εσάς?? Είναι καλό?? με την έννοια ότι γυμνάζεσαι σωστά ή είναι απλά μια μόδα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τι, μυθος και αυτο? Πρωινη whey για να προλαβεις τον καταβολισμο απο το μεταμεσονυχτιο fasting δεν ισχυει ουτε αυτο? Το 2ο scoop της ημερας δλδ ποτε να το παιρνω? Nicoc, Fotis και λοιποι φιλοι. Παιδια συμφωνω πως πρεπει να μαθαινειςτα πραματα σιγα σιγα και οχι να πνιγεσαι κατυθειαν με πληροφοριες που πολλες ενδεχομενως να ειναι παραπανισιες και να μην εχουν ουσιαστικο αντικτυπο. Θελη γνωση και πειραματισμο, το λεγομενο trial and error. Χωρις να θεωρω οτι το μηνυμα πηγαινε αποκλειστικα σε μενα, απλα εκθετω την προσωπικη μου αποψη. Γνωριζω πως πολλες φορες ρωταω πολλες λεπτομερειες. Δεν ειναι λογω ανασφαλειας ή οτι δεν πετυxαινω τους στοχους μου, αλλα επειδη θεωρω πως το ολο θεμα ειναι ενα τεραστιο παζλ το οποιο θελει να συνδεσεις απειρα κομματια για να φασεις κοντα στην πληρη εικονα. Ηδη εχω κουμπωσει τα κεντρικα και ακριανα κομματια και προσπαθω να ταιριαξω και ολα τα ενδιαμεσα για να αποκτησω αυτη την εικονα. Το πρόβλημα είναι γενικότερα με το industry.. Η αρθρογραφία περιπλέκει τα πράγματα πάρα πολύ, καθώς έτσι βγάζουν λεφτά (πουλώντας συμπληρώματα, τρομερά προγράμματα προπόνησης και διαφοροποιημένα από τον ανταγωνισμό προϊόντα. Τα πράματα είναι απλά -Γυμνάζεσαι όσο περισσότερο σου επιτρέπει ο χρόνος σου και ο οργανισμός σου με ένα καλό πρόγραμμα προπόνησης. (3 μέρες σπλιτ, 6 μέρες σπλιτ, 3 μέρες full body , 5x5). -Για να βάλεις κιλά κάνεις διατροφή υψηλών θερμίδων με χαμηλά λιπαρά -Για να χάσεις κιλά κάνεις υποθερμιδική διατροφή -Προσπαθείς σε κάθε γεύμα να έχεις πρωτεΐνη μέσα. Δεν χρειάζεται υπερβολές, και τα μακαρόνια έχουν πρωτεΐνη. Δεν είναι ανάγκη να μασουλάς όλη μέρα κρέας. Το να μετράς πόσα γραμμάρια πρωτεΐνης τρως είναι υπερβολή. -τα συμπληρώματα διατροφής είναι optional. -Η αερόβια είναι καλή για την υγεία και βοηθάει για να πέσεις χαμηλά σε λίπος εφόσον δεν το καταφέρνεις με την διατροφή. -Σε τακτά χρονικά διαστήματα μέτρα με μια μεζούρα την μέση σου και το βάρος σου για να έχεις αντικειμενικά στοιχεία σχετικά με την προοδό σου και να ξες που να κινηθείς διατροφικά. -Ο γρηγορότερος τρόπος να φτάσεις τους στόχους σου αν υποθέσουμε ότι ξεκινάς φρέσκος πρώτη φορά σε gym είναι πρώτους 6-10 μήνες μένεις ίδιο βάρος και απλά γυμνάζεσαι. Τους επόμενους 3 μήνες χάνεις κιλά να ρίξεις το λίπος σου σε ένα αποδεκτό για εσένα επίπεδο. Μετά αρχίζεις κύκλους που βάζεις κιλά (χτίζεις μυς και βάζεις και λίπος) και μέτά χάνεις κιλά για να κόψεις το λίπος που έβαλες. Αργά και σταθερά κάθε φορά που θα κόβεις θα είσαι περισσότερα κιλά απο την προηγούμενη φορά που έκοψες με ίδιο ποσοστό λίπους δεν χρειάζεται να ξέρεις η να ψάχνεις κάτι παραπάνω. Απλά να είσαι consistent , να μην χάνεις προπονήσεις και να γυμνάζεσαι σκληρά. Τα υπόλοιπα είναι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για να μαλώνεις σε forum 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Σκέφτομαι να ξεκινήσω crossfit! Κάνει κανένας απο εσάς?? Είναι καλό?? με την έννοια ότι γυμνάζεσαι σωστά ή είναι απλά μια μόδα?? Δε γνωριζω σε τι επιπεδο βρισκεσαι, σιγουρα ομως ειναι ενας αρκετα απαιτητικος τροπος εκγυμνασης που ΔΕΝ απευθυνεται σε αρχαριους. Οντως εχει γινει μοδα, εχουν ξεπεταχτει διαφορα "boxes" των οποιων το προσωπικο δεν εχω ιδεα τελικα τι ξερει και τι οχι... Δε χρειαζεται να γραφτεις σε τετοιο χωρο που ειναι αποκλειστικα και μονο γι αυτο. Μπορεις μεσα στο προγραμμα σου απλα να προσθεσεις, οταν θα εισαι ετοιμος, αναλογες ασκησεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas26 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δε γνωριζω σε τι επιπεδο βρισκεσαι, σιγουρα ομως ειναι ενας αρκετα απαιτητικος τροπος εκγυμνασης που ΔΕΝ απευθυνεται σε αρχαριους. Οντως εχει γινει μοδα, εχουν ξεπεταχτει διαφορα "boxes" των οποιων το προσωπικο δεν εχω ιδεα τελικα τι ξερει και τι οχι... Δε χρειαζεται να γραφτεις σε τετοιο χωρο που ειναι αποκλειστικα και μονο γι αυτο. Μπορεις μεσα στο προγραμμα σου απλα να προσθεσεις, οταν θα εισαι ετοιμος, αναλογες ασκησεις. Είμαι σε μία καλή φυσική κατάσταση αλλά όχι να κάνω και πρωταθλητισμό.Εκεί που ρώτησα εγώ είναι αρκετοί γυμναστές και ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Η άλλη εναλλακτική είναι να κάνω kick boxing που είναι μισή ώρα παραπάνω μ ένα δάσκαλο αρκετά απαιτητικό δλδ κάνει προπόνηση σε έντονους ρυθμούς. το γυμναστήριο το έχω βαρεθεί και τώρα που χαλάει ο καιρός το τρέξιμο έξω περιορίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα παιδια Φιλος ψαχνει βιβλιο σχετικα με ασκηση και διατροφη, δεν ειναι και πολυ του ψαξιματος στο νετ, αλλα γενικα ασχολειται πολυ με γυμναστικη καθε ειδους και προσεχει την διατροφη του. Εχουμε καμια καλη προταση ? Thanks Μπορεί για αρχή να κοιτάξει το burn the fat feed the muscle του Tom Venuto. Είναι οκ για αρχάριο μιας και έχει αρκετά απλά πράγματα μέσα. Ας κοιτάξει την πιό καινούργια έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ξερω οτι θα ειναι η πρωτη φορα που το ακουτε και ειναι λιγο κουλο αλλα πρεπει να ριξω λιπος και μυς !!! πρεπει να πεσω 2-4 κιλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το λες εσύ αυτό τότε ζήτω που καήκαμε εμείς οι κοινοί θνητοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 νικος - φωτης ολοσωστοι ! απο την πρωτη μερα που ηρθα εδω ενα πραγματα λεω .. βραστε βρε το αυγουλακι σας να φατε και καντε την προπονησουλα σας ! ποσες φορες εχω πει αφηστε τις ζυγαριες , αφηστε τα μπλοκακια μη μπερδευετε το μυαλουδακι σας με νουμερα κ ενα σωρο αχρηστα πραγματα κ απλα καντε προπονησουλα ! τρωγοντας καλα και κανοντας προπονηση βελτιονομαστε .. συνηθιζει ο οργανισμος μας την δοκιμασια και παει μπροστα ! ουτε με νεες συνταγες ουτε με καινουργιες ζυγαριες παμε μπροστα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι ρε τι εχω εγω και δεν μπορω να το πω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα παιδια Φιλος ψαχνει βιβλιο σχετικα με ασκηση και διατροφη, δεν ειναι και πολυ του ψαξιματος στο νετ, αλλα γενικα ασχολειται πολυ με γυμναστικη καθε ειδους και προσεχει την διατροφη του. Εχουμε καμια καλη προταση ? Thanks με κλειστα τα ματια πιο κατανοητα ακομη και για τον πιο αρχαριο δε θα τα βρει πουθενα ! τα παντα ολα κ για προπονηση κ για δατροφη ! 15 ευρο - για μενα η αξια του ειναι πολυυυυυυ μεγαλυτερη ... θα το πω αλλη μια σε ολους βρειτε το σε ενα περιπτερο κ ξεφυλλιστε το να δειτε τι εχει μεσα , δεν υπαρχει περιπτωση να μη δωσετε τα 15 εωρο να το αγορασετε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι ρε τι εχω εγω και δεν μπορω να το πω? Τηρείς πρόγραμμα και σε γυμναστική και σε φαί και διαθέτεις και χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις