Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καμια σχεση, και οχι δεν ηταν μουτζες φιλε maus ηταν καθαρα πλακα, απλα στον γραπτο λογο δεν υπαρχει καθαρο υφος, και ευχαριστω τον φιλο που μου απαντησε για τα παπουτσια. thats all brothers. peace

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

η σκεψη μου για να καταληψω να σε πω κομπλεξικο ηταν η εξης!

απανταω πρωστα στο χλαπατσα και του λεω να βαλει φωτο και μετα σε σενα για τα παπουτσια

εσυ προφανως θεωρησες οτι ειπα εσενα χλαπατσα και ζητησα απο εσενα να βαλεις φωτο!

αλλα επειδη εγω δεν αναφερομουν σε σενα για τα ποδια σε ειπα κομπλεξικο γιατι νομιζες οτι αναφερομαι σε σενα και απαντησες "ειρωνικα"!! :)

Δημοσ.

Παίζει ρόλο τα είδη του υγρού/ξηρού. Άλλο υγρό είναι το νερό, άλλο το ταχίνι, άλλο το αυγό, κτλ Επίσης, άλλο ξηρό είναι η βρώμη, άλλο οι ξηροί καρποί, άλλο το αλεύρι, κτλ.

Θα βάζεις ότι γουστάρεις αλλά θα φροντίσεις η ζύμη να είναι σφιχτή. Ούτε υπερβολικά σαν πέτρα, ούτε νερουλή. Όταν έχεις βάλει τα υλικά λοιπόν, αν είναι πολύ σφιχτή βάλε λίγο νεράκι, αν είναι πολύ νερουλή, λίγο αλεύρι.

Όσο για τη γεύση, γούστα είναι αυτά.

Πάντως για να αποφύγω το ψήσιμο, εγώ κάνω ένα μίγμα με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, ταχίνι, πρωτείνη -κι αν έχω όρεξη, λιωμένη κουβερτούρα. Διατηρείτε στο ψυγείο, έχει άπαιχτη γεύση, τέρμα υγιεινό και πολύ καλά μάκρος -αν και ξεφεύγει κάπως στα λιπαρά. 

Παντως εμενα τωρα η απορια μου στν ολη δημιουργια ειναι η εξης. Αυτο που εφτιαξα βγαζει 4 μεριδες. Οποτε πες η μεριδα ειναι σχεδον 1 σκοοπ ενα αυγο, και 25 γρ βρωμη, αν διαιρεσεις τα 3 συστατικα που βαζω.

Εχει διαφορα αν το γευμα ηταν να χτυπαω την βρωμη με πρωτεινη σε σεικερ με νερο, και ετρωγα και ενα βραστο αυγο? Δηλαδη αν φαω τα συστατικα στη μορφη του κεικ, αλλαζει κατι στον τροπο που τα επεξεργαζεται ο οργανισμος, ή εχουν την ιδια βιολογικη αξια?

Γιατι αμα ειναι το ιδιο δε βλεπω το λογω να μπενω στον κοπο να το φτιαχνω...

Θελω αποψη απο ολους σε αυτο γιατι προσπαθω να σταθεροποιησω την διατροφη μου και θελω ν καταληξω στις τροφες που θα μαγειρευω, για να περιορισω το φαι απεξω και να κανω πιο αυστηρα τα μακρο μου. Ηδη κιολας τον τελευταιο μηνα που καθαριζω στην τροφη βλεπω πιο σημαντικες αλλαγες απο παλιοτερα.

Δημοσ.

η σκεψη μου για να καταληψω να σε πω κομπλεξικο ηταν η εξης!

απανταω πρωστα στο χλαπατσα και του λεω να βαλει φωτο και μετα σε σενα για τα παπουτσια

εσυ προφανως θεωρησες οτι ειπα εσενα χλαπατσα και ζητησα απο εσενα να βαλεις φωτο!

αλλα επειδη εγω δεν αναφερομουν σε σενα για τα ποδια σε ειπα κομπλεξικο γιατι νομιζες οτι αναφερομαι σε σενα και απαντησες "ειρωνικα"!! :)

Παραδέξου οτι ηταν φοβερο το αστειάκι του :P

ακομα γελάω οποτε το βλέπω ή το θυμαμαι. 

Δημοσ.

προς θεού καλεεε! απλά δεν σε είχα πέτυχε εδώ και παραξενευτηκα. σε έχω συνηθίσει στα φαγητά και στις σοκολάτες χιχιχι!!!

Γιατί παραξενεύτηκες? Μετά τα φαγητά και τiς σοκολάτες τι ακολουθεί? Das fitness thread!  :-D :-D :-D

Δημοσ.

Τα ίδια είναι Rock...δεν αλλάζει κάτι. 

Τουλαχιστον λογω του αυγου και της βρωμης αργει καθολου η αποροφηση? Θελω να το τρωω σαν πρωτο γευμα για πρωινο, μετα τα wake up shaker Που θα χτυπαω. Απλως ελπιζω να μην ειναι σαν να χτυπαω παλι πρωτεινη σε shaker για δευτερη φορα συνεχομενη. Θελω η πρωτεινη απο αυτο το γευμα να μενει πιο πολυ ωρα στον οργανισμο.

Δημοσ.

Τουλαχιστον λογω του αυγου και της βρωμης αργει καθολου η αποροφηση? Θελω να το τρωω σαν πρωτο γευμα για πρωινο, μετα τα wake up shaker Που θα χτυπαω. Απλως ελπιζω να μην ειναι σαν να χτυπαω παλι πρωτεινη σε shaker για δευτερη φορα συνεχομενη. Θελω η πρωτεινη απο αυτο το γευμα να μενει πιο πολυ ωρα στον οργανισμο.

Ε ναι εντάξει αργεί αλλά και στο shaker να βάλεις πάλι βρώμη και whey και να ρίξεις και τίποτα λιπαρά πάλι σχεδόν το ίδιο θα είναι. 

Είδα πίνεις πρωτεΐνη με το που ξυπνάς ? Δεν υπάρχει λόγος τσάμπα λεφτά είναι...φάε κανονικά το πρωινό σου.

Δημοσ.

Κοιμηθηκα 5 παρα απο χτεσινη εξοδο , 10:30 ξυπνησα. Πιστευα οτι δε θα βγαλω τη προπονηση αλλα τελικα βγηκε μια χαρα.

Η αυριανη θα ναι διπλη με αεροβιο + βαρη :)

• Like 1
Δημοσ.

fitness thread κατά της ψείρας

οι περισσότεροι κάθεστε και ασχολείστε με πράγματα που τα επανέφεραν στην δημοσιότητα μετά απο δεκαετίες λόγο marketing και βασανίζεστε. Ψαγμένες δίαιτες , ανησυχίες μήπως δεν γινει σωστή απορρόφηση/αφομοίωση της πρωτεΐνης/βιταμίνης κλπ απο το σώμα αν ψήσεις το αυγό και μηπως ειναι καλύτερο ωμό γιατι το έκαναν παλιά κάποιοι pro bodybuilders και πολλά ακόμα που έχω διαβάσει κατα καιρούς απο αρκετά άτομα.

οταν τα ειχα κάνει κ εγώ αυτά παλιότερα μου ειχαν πει κάποιοι με δεκαετίες στην πλατη την κουβέντα χαλάρωσε , μη τρελαίνεσαι  λες κ πας για αγώνες κάνεις.
τότε παρεξήγησα αυτή την φράση , στο μυαλό μου πέρασε λες και μου έλεγαν οτι ο στόχος μου ειναι κάτι μέτριο κ οτι δεν χρειάζεται να τα δώσω ολα κλπ αλλα εγω ένιωθα πολυ πωρωμένος νομίζοντας οτι κάνω την διαφορά , άσχετα αν δεν την έκανα
το πραγματικό νόημα ηταν πως δεν χρειάζεται και δεν κερδίζεις κάτι παραπάνω ,κάτι ουσιαστικό που να αξίζει ολη αυτή την ψυχική κυρίως ταλαιπωρία στα επίπεδα φυσικής κατάστασης που βρισκόμαστε οι περισσότεροι.

καταλαβαίνω γιατι γίνεται και οπως ειπα τα έχω κάνει κ εγώ αυτά αλλα μάλλον ο καθένας πρέπει να το δει στην πράξη για να το καταλάβει.

μην βασανίζεστε , τα πράγματα ειναι ποιο απλά απότι τα εξηγεί ο τάδε γνωστός pro που θέλει να πουλήσει diet plans και συμπληρώματα κ δε ξερω κ εγω τι. Δηλαδή οταν θέλει τόσο επιστημονικό υπολογισμό μια diet στον 1 μηνα ή 1 χρόνο προπόνησης τι θα χρειαστεί αργότερα για να πας παρακάτω? οταν μαθαίνεις το σώμα σου για να πάει απο το 1 στο 2 να τρώει όπως τρώνε οι επαγγελματίες bb τι θα χρειαστεί για να πάει στο 3 και στο 4. ?

πέρα απόλα ακόμα κ αν γουστάρετε ολη τη φάση αφήστε περιθώρια για όταν χρειαστεί να δώσετε το παραπάνω , ειναι ανάλογη περίπτωση με κάποιους παχύσαρκους που τα κόβουν ολα μαχαίρι ξαφνικά ρίχνουν τις θερμίδες στα τάρταρα κ κάνουν ακρότητες κ μετά βαράνε ενα πλατό πριν φτάσουν τον τελικό τους στόχο και ψάχνονται τι έκαναν λάθος. Το σώμα συνηθίζει και μετά θέλει κάτι παραπάνω , αφήστε περιθώρια για όταν χρειαστεί.

δεν πάει για κάποιο συγκεκριμένο πόστ , ήθελα να το γράψω για αρκετά ποστ που διάβασα τελευταία
και δεν το παίζω έξυπνος η δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος , μακάρι να ειχα ανοίξει τα μάτια μου νωρίτερα να γλίτωνα κάμποση ταλαιπωρία.

όσο ζεις μαθαίνεις.. :)

• Like 11
  • Moderators
Δημοσ.

μπα απο πριν παω ημουν χωμα στο τρεξιμο!! εχω βαλει κιλα ρε! πρεπει να πεσω σε μυς και λιπος για να παρω μπροστα!

Δημοσ.

Αυτα που ειπε ο Niccoc πιο πανω τα φωναζω απο day one   ,μαραθωνιος ειναι οχι sprint  η γυμναστικη οπως και η διατροφη αν πεσεις με τα μουτρα σαν αρχαριος  στην καλυτερη θα καεις και θα τα παρατησεις.Το θεμα ειναι να γινει βιωμα και στοιχειο της καθημερινοτητας  να το κανεις  ρουτινα και οταν δεν το κανεις να σου λειπει τοτε θα εχεις επιτυχια .

Τρελες με διατροφες ,200 ωρες στο νετ να διαβαζεις ενα καρο μπουρδες και αλληλοσυγκρουομενες αποψεις χωρις να εχεις την εμπειρια και τις γνωσεις να τις φιλτραρεις δεν εχουν νοημα.

Επισης υποχονδριες καταστασεις που δεν τις κανουν ουτε γκομενες  καλο ειναι να κοπουνε  δεν ειναι ψυχαναγκασμος ,ασκηση ειναι .

Ο λογος που ζηταμε φωτογραφιες ειναι για να βλεπουμε σε τι επιπεδο ειναι ο καθενας  διοτι κατα καιρους γραφονται και τερατα ανακριβειας,  αν δεν θες διοτι νομιζεις πως σε παρακολουθουν και οτιδηποτε κανενα προβλημα μην κανεις κριτικη ομως διοτι και εγω μπορω να υποθεσω πως και εσυ που ισχυριζεσαι ολα αυτα τα κουλα ενδεχομενως να εισαι  κανενας 200 κιλα η' 20 κιλα δειγμα ανθρωπου .

• Like 9
  • Moderators
Δημοσ.

φωτη πανω κατω οσοι ασχολουμαστε χρονια τα εχουμε πει! το θεμα ειναι οτι σχεδον ολοι -τους δικαιολογω σε ενα βαθμο γιατι ετσι ειαμστε κατασκευασμενοι- θελουν να τα περασουν για να μαθουν!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...