margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 χαχα να σαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 μηπως προσπαθείς να σηκώσεις περισότερα απ όσα μπορείς ? απο τεχνική πως πας? γιατι τα squat/deadlift δεν χαρίζουν κάστανα σε έχουν δει άλλοι και σου έχουν πει οτι ειναι κομπλέ? Κοιτα, τον μαη χτυπησα το γονατο, μετα επειδη ειμαι μαλακας (δεν υπαρχει αλλη λεξη να με χαρακτηρισει) και δεν ηθελα να "call sick", το ιδιο βράδυ και σερι για 5 μερες δουλευα με το τσακισμένο γόνατο γιατι ειχαμε ενα φεστιβαλ γαστρονομιας και μας πηγαινε γαμνιόντας, μην χωσω τους συναδέλφους (ΝΑΑΑΑ ΜΑΛΑΚΑ). Ε, το ξεπερασα με αντιφλεγμονώδη ΑΛΛΑ, μετα απο κανα μηνα εναμιση αρχισα παλι γυμναστικη κλπ. Λογικα δεν ειχε αποθεραπευθεί, και αρχισε να με ενοχλεί μεσα ιουλη. Απο τοτε δεν σταματησε και δεν το κοιταξα κι εγω. Δεν υπαρχει "να σηκωσεις περισσοτερα απ'οτι μπορείς". Αν ειναι περισσότερα απο οτι μπορείς δεν τα σηκώνεις Ασε που κανω αυτη τη δουλειά από τα 17, που το 90% ειναι στατική ορθοστασία. Θα δειξει. Πρώτο βήμα να πάω σε γιατρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 οταν λεει που δεν μπορεις εννοει κιλα στα οποια γαμας την τεχνικη και απλα τα σηκωνεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 υπάρχει "να σηκώνεις περισσότερα απ'ότι μπορείς , εγώ τα 110kg squat μπορεί να τα βγάλω χ 5 αλλα μπορώ να σηκώσω και 120x5 , η διαφορά ειναι οτι τα 110 θα τα βγάλω με σωστή τεχνική ενω τα 120 θα ειναι άτσαλα , η τεχνική θα πάει περίπατο (τυχαίο παράδειγμα)μετά τα 100κιλα σε εμένα και κάποια χ κιλά σε άλλους (στον καθένα ειναι διαφορετικό) τα κιλά βαραίνουν απότομα , 5-10 κιλά + κάνουν τεράστια διαφορά και ιδικά αν βιάζεσε ειναι ευκολο να την πάθεις.γιαυτό σε ρωτάω , γιατι μπορεί να νομίζεις οτι η τεχνική σου ειναι σωστή αλλα να μην ειναι , αυτό μπορεί να στο πει μόνο κάποιος άλλος , πες σε κανα 2 άτομα να σε κοιτάξουν καθώς εκτελείς squat πχ να δεις αν εισαι οκ. squat/dl ειναι επικίνδυνες ασκήσεις , μπορεί σε άλλες να μπορεί να κλέψει κάποιος ευκολα αλλα αυτές δεν χαρίζουν κάστανα στα βαρια κιλά και θέλουν προσοχήτώρα για τα άλλα που λες το πιθανότερο ειναι να φταίει κ αυτό και όχι αυτό που ειπα , αλλα δες το κ αυτό όσο ειναι νωρίς γιατι αν έχεις θέμα με τα πόδια και προκείπτει απο τη δουλειά σου σημαίνει πως πρέπει να τα προσέχεις ακόμα ποιο πολυ στις ασκήσεις οπως ειπες πήγαινε σε ενα γιατρό να δεις τι θα σου πει και απο δω κ πέρα δώσε στο σώμα σου το χρόνο να θεραπευεται οταν χρειάζεται.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Σημερα ηταν ημερα δυναμης και εκανα 3pr Squat 95x5 atg (χαιρομαι πολυ για αυτο μπορει να μην ειναι κανα τρελο νουμερο αλλα και ειχα τα θεματα με γονατο κτλ) Front squat 75x5. Αυτο το αρχισα πριν δυο μηνες εχει ακομα. Romanian deadlift 7x100. Το κανονικο dl δεν χωραει στο προγραμμα αλλα παιρνω το romanian σοβαρα. Επισης ειναι ακινδυνο. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Η καθημερινη εκγυμναση των ποδιων μου απεφερε, πλεον εκτελω το ακολουθο με μια σχετικη ανεση.Η τεχνικη αριστη συμφωνα με τον γυμναστη που με ειδε.Αλλα νομιζω οτι καπου εδω θα σταματησω δεν ανεβαινω αλλο σε κιλα. Squat 10x45kg 10x55kg 10x75kg 10x85kg 10x95kg 10x115kg 10x55kg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω ή σε ξεχωριστο θεμα ας προσπαθησω εδω. Γενικα εχω προβληματικα ποδια απο θεμα δερματος(φουσκαλες απο ιδρωτα) απο το τρεξιμο, βαζω αλοιφες ταλκ διαφορα. Αυτο που χρειαζομαι ειναι ενα αθλητικο παπουτσακι που να ειναι υπερβολικα βολικο για γυμναστικη αλλα και για την δουλεια. Στην γυμναστικη προφανως μονο στο τρεξιμο με βαραει ποδηλατο και τα αλλα οργανα οχι. Απο αποψη μαρκας, ποια προτεινετε? τενκσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ρε χλαπατσα ανεβαζεις μια φωτο απο τα ποδια σου? το πιο απορροφητικο παπουτσι ειναι τα HOKA αλλα ειναι απαισια μετα δες μιζουνο, ασικς , σουκονι, αντιντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ρε χλαπατσα ανεβαζεις μια φωτο απο τα ποδια σου? υπονοεις κατι >? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 οριστε η photo σου μαν http://media.youropia.gr/media/gallery/1/34996/big-Sticky_Hand.jpg τα ποδια μου και τα χερια μου μαζι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 μαους οχι απλα ειμαι περιεργος να δω τι ποδια εχει και κανει τοσα κιιλα τοσες επαναληψεις ινφερνο εισαι κομπλεξικος! φιλικα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ινφερνο εισαι κομπλεξικος! φιλικα χαχαχαχαχχα εγω συνηθως λεω να βαζουν φωτο - εσυ μια φορα ειπες και τις αρπαξες τις μουτζες σου χαχαχαχααχ κλαιω !! και η πλακα ειναι οτι του απαντησες και για τα παπουτσια κι ολας χαχααχαχαχαχα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 οριστε η photo σου μαν http://media.youropia.gr/media/gallery/1/34996/big-Sticky_Hand.jpg τα ποδια μου και τα χερια μου μαζι ahahahhahaha ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 μαους οχι απλα ειμαι περιεργος να δω τι ποδια εχει και κανει τοσα κιιλα τοσες επαναληψεις ινφερνο εισαι κομπλ κος! φιλικα 115x10 below parallel σημαίνει ότι είτε είναι 120 κιλά o ίδιος είτε είναι 90 κιλά αλλά με 8% λίπος και 2-3 χρόνια εμπειρία σε προπόνηση δύναμης. Τίποτε δεν αποκλείεται αλλά το πιο πιθανό είναι απλα να είναι above parallel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Είτε απλά όλα γίνονται στο σμιθ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις