Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι προτιμοτερο να εχει ενα υγιες σωμα απο ενα παχυσαρκο που τον κοβουν τα ρουχα. Και οσοι θεος συγχωρέστους πέθαναν απο τα αναβολικά υγιές σώμα ειχαν :/
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 αν εισαι κομπλεξικος κ θες να συμφωνουμε με αυτα που λες ακομα κ αν δεν στεκουν. εγω μαζι σου!!!ο,τι πεις αδερφε! Και οσοι θεος συγχωρέστους πέθαναν απο τα αναβολικά υγιές σώμα ειχαν :/ειναι οξυμωρο αυτο που λες, πως ειναι δυνατο να ειναι υγιες τιγκα στα στεροειδη? 2
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εσυ συμφωνεις με αυτα που σ αρέσουν οχι με αυτα που στέκουν. Αυτη την εντύπωση μου έχεις δώσει. Κατα τα αλλα αυτος που θα φουσκώσει πολυ πάνω και θα αναγκαστει να αλλάξει νουμερο το κενο στην κοιλιά πως θα το καλυψει? η μπλουζα θα επιπλέει. Οποτε θα αναγκαστει να παιξει με κολλητά ή εφαρμοστά. Αυτο ειπα αλλα δεν σ αρεσε οποτε δεν μπηκες στη διαδικασια να το σκεφτεις γιατι σε ενδιαφερει η αύξηση του ογκου εντάξει δικαιωμα σου. Οποτε το κενο δεν θα καλυφτει με ρούχα εγκυμονούσας ή με οσα παιρνουν οσοι έχουν κοιλια ειτε λογω θηροειδους ειτε αλλων λογων γιατι μιλάς χωρις να ξέρεις το μονο που έχεις στο μυαλο σου ειναι οτι δεν έχουν καλο σώμα ενω κάποιος μπορει να έχει προβλημα υγειας.
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ο θυρεοειδης κανει κοιλια? κοιλια κανει αν δν ραψεις το στομα σου 2
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 πως εισαστε αυταρχικα μου μελη; κανα rep κανετε ή προπονειστε για keyboard warriors; 1
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ο θυρεοειδης κανει κοιλια? κοιλια κανει αν δν ραψεις το στομα σου Ο υποθυρεοειδισμος δεν μπλοκάρει τον μεταβολισμο? ρωτάω δεν ξέρω ειμαι άσχετος
therock Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εφτιαξα τελικα το αυγουλοκεικ. Μου ειπατε αναλογια ξηρου προς υγρου 3:2. Με τα υλικα που ηθελα να βαλω ομως δεν εβγαινε με τιποτα και βγηκε το αναποδο. 6 αυγα με πηγαν 300γρ οποτε ηθελα 450 ξηρο. Αλλα βγηκαν 170. 100 πιτουρο βρωμης και αλλα 70 3 σκοοπακια πρωτεινης. Ενταξεις τρωγεται το μειγμα, αλλα εχει εντονη την γευση του αυγου και παλι με την γλυκια γευση της πρωτεινης...
alex_000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μάγκες, είμαι ο νεός Άλεξ. Τα γόνατά μου (ειδικά το αριστερό) αρχίζουν να θέλουν απόσυρση. 3 μέρες στη νέα δουλειά και η ορθοστασία με έχει τσακίσει. Τέτοιο επίμονο πόνο δεν έχω ξαναζήσει. Καιρός για γιατρό. Αν υποπτευθώ πως δεν θα μπορώ να κάνω squat kai deadlift θα πεθάνωωω... μια χαρα ειμαι εγω πλεον. squat με wraps και γονατα ειναι τεντα . 4
yannis27gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παίζει ρόλο τα είδη του υγρού/ξηρού. Άλλο υγρό είναι το νερό, άλλο το ταχίνι, άλλο το αυγό, κτλ Επίσης, άλλο ξηρό είναι η βρώμη, άλλο οι ξηροί καρποί, άλλο το αλεύρι, κτλ. Θα βάζεις ότι γουστάρεις αλλά θα φροντίσεις η ζύμη να είναι σφιχτή. Ούτε υπερβολικά σαν πέτρα, ούτε νερουλή. Όταν έχεις βάλει τα υλικά λοιπόν, αν είναι πολύ σφιχτή βάλε λίγο νεράκι, αν είναι πολύ νερουλή, λίγο αλεύρι. Όσο για τη γεύση, γούστα είναι αυτά. Πάντως για να αποφύγω το ψήσιμο, εγώ κάνω ένα μίγμα με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, ταχίνι, πρωτείνη -κι αν έχω όρεξη, λιωμένη κουβερτούρα. Διατηρείτε στο ψυγείο, έχει άπαιχτη γεύση, τέρμα υγιεινό και πολύ καλά μάκρος -αν και ξεφεύγει κάπως στα λιπαρά. 1
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας που το μαγαζι εχει προπονητικα ρολογια, κι ισως καποιος χρειαστει, το γραφω εδω. Παρηγγειλα λοιπον χτες απο εδω http://www.actionitems.gr/το forerunner 220. Ειχα καποιες αποριες τις οποιες εθεσα μεσω mail και ελαβα αμεσες και ευγενεστατες απαντησεις. Η παραγγελια εγινε χτες το μεσημερι, ζητησα παραδοση σημερα και μου ηρθε με γενικη ταχυδρομικη. Μου ειχαν δωσει και αριθμο αποστολης για αναζητηση του δεματος. Φυσικα ολα σε αριστη κατασταση, αποδειξη, εγγυησεις ολα κομπλε. Μαζι ελαβα και ενα προπονητικο βιβλιο της garmin καθως και ενα παγουρι της High5 το οποιο ειχε μεσα τζελακια και ηλεκτρολυτες. 2
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι 269 με το heart rate monitor. καρδιακο
gatokoritso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι 269 με το heart rate monitor. αντε σε καλη μερια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις