Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μάγκες, είμαι ο νεός Άλεξ. Τα γόνατά μου (ειδικά το αριστερό) αρχίζουν να θέλουν απόσυρση. 3 μέρες στη νέα δουλειά και η ορθοστασία με έχει τσακίσει. Τέτοιο επίμονο πόνο δεν έχω ξαναζήσει. Καιρός για γιατρό. Αν υποπτευθώ πως δεν θα μπορώ να κάνω squat kai deadlift θα πεθάνωωω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάγκες, είμαι ο νεός Άλεξ. Τα γόνατά μου (ειδικά το αριστερό) αρχίζουν να θέλουν απόσυρση. 3 μέρες στη νέα δουλειά και η ορθοστασία με έχει τσακίσει. Τέτοιο επίμονο πόνο δεν έχω ξαναζήσει. Καιρός για γιατρό. Αν υποπτευθώ πως δεν θα μπορώ να κάνω squat kai deadlift θα πεθάνωωω...

μηπως προσπαθείς να σηκώσεις περισότερα απ όσα μπορείς ? απο τεχνική πως πας? γιατι τα squat/deadlift δεν χαρίζουν κάστανα

σε έχουν δει άλλοι και σου έχουν πει οτι ειναι κομπλέ?

ntsa.jpg

Εντάξει ρε παιδια αμα δεν σας αρέσει ή θεωρειτε οτι ειναι λάθος μην το ακολουθήσετε 

εβαλα σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο μηπως? για το θεο δημοσια κουβεντα κάνουμε   :P

Σου ειπα και προχθες οτι το έχω ακουσει απο φιλους που ασχολουνται σοβαρά με αυτά και οσο να ναι τους έχω εμπιστοσυνη. 

το θεμα δεν ειναι τι μας αρεσει κ τι οχι, αλλα το τι ειναι σε ισχυ, αληθες.

απλα πρεπει παντα να ελεγχεις την πληροφορια που λαμβανεις..

Εσυ γιατι δεν το τήρησες τοτε αυτο που ισχυε και έπαθες γαστριτιδες? Οι μισες σελιδες στο νετ λένε αυτο που ειπα και οι άλλες μισες αυτα που λέτε προφανως υπάρχει διχογνωμια. 

• Moderators

Εσυ γιατι δεν το τήρησες τοτε αυτο που ισχυε και έπαθες γαστριτιδες? 

καλα αυτο που λες ειναι λιγο χαζο!!! αλλο τι ισχυει και αλλο τι κανουμε! με αυτη τη λογικη δεν θα επρεπε να υπηρχε πολεμος,πεινα, φτωχεια, ολοι θα ηταν κορμαρες και πολλα αλλα..!

• Like 1

καλα αυτο που λες ειναι λιγο χαζο!!! αλλο τι ισχυει και αλλο τι κανουμε! με αυτη τη λογικη δεν θα επρεπε να υπηρχε πολεμος,πεινα, φτωχεια, ολοι θα ηταν κορμαρες και πολλα αλλα..!

Οχι δεν ειναι χαζο γιατι μου λεει οτι τηρει αυτα που ισχυουν και της ειχα πει οτι καποιες φορες οτι ειναι υπερβολική περυσι και μου αρχιζε τα εσυ δεν ξέρεις εισαι κοιλαράς εισαι χοντρος κτλπ :P

dimitra ετσι δεν έκανες?

• Moderators

τωρα δεν ειπε οτι τηρει οτι ισχυει απλα ειπε οτι ειναι αλλο αυτο που μας αρεσει και αλλη η αληθεια!! (δεν ξερω αν αυτο που λες το εχει πει πιο πριν). Πιστεψε με πρωτος ειμαι εγω αυτος που της εχω πει ενα εκατομμυριο φορες οτι ειναι υπερβολικη στο συγκεκριμενο παντως εισαι λαθος

τωρα δεν ειπε οτι τηρει οτι ισχυει απλα ειπε οτι ειναι αλλο αυτο που μας αρεσει και αλλη η αληθεια!! (δεν ξερω αν αυτο που λες το εχει πει πιο πριν). Πιστεψε με πρωτος ειμαι εγω αυτος που της εχω πει ενα εκατομμυριο φορες οτι ειναι υπερβολικη στο συγκεκριμενο παντως εισαι λαθος

Ψηνομαι να βάλω τον έναν μέσα εδω να τα πειτε λιγο :P

Εσυ γιατι δεν το τήρησες τοτε αυτο που ισχυε και έπαθες γαστριτιδες? Οι μισες σελιδες στο νετ λένε αυτο που ειπα και οι άλλες μισες αυτα που λέτε προφανως υπάρχει διχογνωμια.

τι ακριβως να τηρησω? η νευρωση στομαχου ειναι κυριως ψυχοσωματικη

Οχι δεν ειναι χαζο γιατι μου λεει οτι τηρει αυτα που ισχυουν και της ειχα πει οτι καποιες φορες οτι ειναι υπερβολική περυσι και μου αρχιζε τα εσυ δεν ξέρεις εισαι κοιλαράς εισαι χοντρος κτλπ :P

dimitra ετσι δεν έκανες?

προσεχε τον τροπο εκφρασης σου. ποτε δεν χαρακτηρισα κανεναν ετσι.μη παραθετεις λογια που δεν ισχυουν

τι ακριβως να τηρησω? η νευρωση στομαχου ειναι κυριως ψυχοσωματικη

προσεχε τον τροπο εκφρασης σου. ποτε δεν χαρακτηρισα κανεναν ετσι.μη παραθετεις λογια που δεν ισχυουν

Προσέχω αλλα εδώ έγινε θέμα :

http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/page-1333 #19993 

όταν κάποιος βάζει φωτο εδω και το σώμα του ειναι ηδη φτιαγμένο οπως έκανε ο φιλος τις προάλλες και σου λεει οτι θέλω να πάρω και άλλο και οντως ειναι ηδη δεμένος το να του πεις οτι δεν θα βρισκει μπλούζα δεν νομιζω οτι ειναι κάτι αναληθές παρολαυτα ειπες για κοιλουμπες εγκυμονουσας κτλπ κτλπ αντι να συμφωνήσεις μαζι μου που ελεγα κάτι που ισχυε ακομα και αν δεν σου άρεσε.  :P

καλο ειναι να μη βλέπουμε υπεροπτικά αυτους που δεν έχουν φτιαγμένο το σώμα τους γιατι μπορει να υπερτερούν αλλού. Το σωμα και η γυμναστική ειναι για εμάς κυριως. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...