Mau-Maus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Τι σημαινουν αυτα για μενα, και τι θα χε αλλαξει αν ειχα παντα σταθερο βαρος και αν ειχα ασχοληθει σε μικροτερη ηλικια. και τι σε νοιαζει τωρα , τι ασχολεισαι , μπορεις να ξαναγινεις μικρος και να τα αλλαξεις ? σε επιασα οτι δεν εννοουσες το σχολειο αυτο καθε αυτο αλλα την σχολικη ηλικια γενικοτερα , μπαινουν οι βασεις στην εφηβια ναι , ομως ποιος εχει τα μυαλα σε αυτην την ηλικια να ασχοληθει με κατι αλλο περα απο το lol και το Call of Duty στις μερες μας , η με τα ουφαδικα και τα μπιλιαρδα καποιες αλλες εποχες λες ? μικρος εισαι νομιζω μια χαρα ειναι η ηλικια που αποφασισες να ασχοληθεις μην ανησυχεις φτανει να μην τα αφησεις 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Θεωρώ σκόπιμο ότι η αύξηση σωματικού βάρους πρέπει να συνοδεύεται και με αύξηση κιλών στην μπάρα. Έβαλα αυθαίρετα ένα νούμερο, ήτοι κάθε μήνα, για κάθε 1-2 κιλά σωματικής μάζας θα "πρέπει" να αυξάνω κατά 5 κιλά πάγκο και σκουοτ και μία επανάληψη στο Pull-up. Πιο κάτω το θεωρώ αποτυχία. Έβαλα σήμερα +5 στο σκουοτ και πολύ το χάρηκα. Άμα καταφέρω ποτέ να κάνω 8 επαναλήψεις με το βάρος μου -κάτι που σύμφωνα με τον άνωθεν σχεδιασμό θα γίνει το ερχόμενο Πάσχα- μπορεί και να κλάψω από συγκίνηση. ------------------------------- Έφτιαξα το πρώτο μέρος της 40κιλης μπάρας, έγινε πιο εύκολα απ' όσο περίμενα. Σε κανα 2 μέρες που θα στεγνώσει καλά το τσιμέντο θα κάνω και το 2ο, εισαγωγή σιδέρου σταλ για μεγαλύτερη ασφάλεια, έπειτα βάψιμο για ομορφιά και... βουαλά, έτοιμη η μπάρα. Κόστος, λιγότερο από 10€ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Θεωρώ σκόπιμο ότι η αύξηση σωματικού βάρους πρέπει να συνοδεύεται και με αύξηση κιλών στην μπάρα. Έβαλα αυθαίρετα ένα νούμερο, ήτοι κάθε μήνα, για κάθε 1-2 κιλά σωματικής μάζας θα "πρέπει" να αυξάνω κατά 5 κιλά πάγκο και σκουοτ και μία επανάληψη στο Pull-up. Πιο κάτω το θεωρώ αποτυχία. Έβαλα σήμερα +5 στο σκουοτ και πολύ το χάρηκα. Άμα καταφέρω ποτέ να κάνω 8 επαναλήψεις με το βάρος μου -κάτι που σύμφωνα με τον άνωθεν σχεδιασμό θα γίνει το ερχόμενο Πάσχα- μπορεί και να κλάψω από συγκίνηση. ασχολείσαι με το powerlifting ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχως στα σχολεια δε γινεται γυμναστικη και κακα τα ψεμματα οι περισσοτεροι τοτε κοιταγαμε πως θα κανουμε κοπανα... εμεις πχ πηγαιναμε στη καντινα και τρωγαμε χαχαχα. Ειναι θεμα γονιων κυριως Θελω να πιστευω οτι ποτε δεν ειναι αργα. Αυτο που δε γνωριζω ειναι σε τι επιπεδο μπορεις να φτασεις οταν ξεκινας σε μια ηλικια πχ σαν αυτη που ειμαι εγω, 24. Ενας ανθρωπος που για πολλα χρονια ηταν εκτος αθλητισμου και με κακη φυσικη κατασταση μπορει να φτασει πχ να τρεξει ενα μαραθωνιο? να κατεβει σ αγωνες κροσφιτ? ή να πρωταγωνιστησει πχ σε καποιο αθλημα και μια σημερινη φωτο (δε ξερω πως φαινεται σ εσας, σ εμενα στο μακ με δεξι κλικ και προβολη εικονας τη δειχνει νορμαλ αλλιως παραμορφωμενη) και αλλη μια στην κατασταση με κρεπαλες σε φαι και πιοτο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Σε οτι επιπεδο θελει κανεις μπορει να φτασει ερασιτεχνικα .Δεν παιζει ρολο ποτε ξεκινας αλλα η θεληση που εχεις και η αυτοπειθαρχια που απαιτειται για να πετυχεις τον στοχο σου. Και εγω με τον αλπινισμο ξεκινησα μετα τα 28 χωρις υποβαθρο και για να κοκορευτω και εγω εκανα παπαδες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ωραια μαργαριτα! φαινεται η διαφορα!!! εγω ξεθαψα μια απο οταν ημουν 18! https://www.dropbox.com/s/k4611l19xl2y3um/DSC01728.jpg?dl=0 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ασχολείσαι με το powerlifting ? Όχι αλλά ξεκινάω από πολύ χαμηλά, οπότε θεωρώ ότι έχω μεγάλα περιθώρια βελτίωσης μέχρι να ταβανιάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 μαργαρίτα πόσους πόντους έχεις χάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι αλλά ξεκινάω από πολύ χαμηλά, οπότε θεωρώ ότι έχω μεγάλα περιθώρια βελτίωσης μέχρι να ταβανιάσω βρε ναι , αλλα μην θεωρείς αποτυχία το να μείνεις στάσιμος για λίγο και να σηκώνεις τα ίδια κιλά , γενικά μην κοιτάς νούμερα αν η προπόνηση σου ζορίζει το σώμα σου ειναι αυτό που θες , το σώμα δεν γνωρίζει κιλά γνωρίζει ζορια και επειδή δε γουστάρει να περνάει τα ίδια ζορια ξανά προτιμά να αναπτυχθεί σε αντοχή ή δυναμη αντίστοιχα. Οπότε το +5 κιλά πάγκος το μήνα κράτα το απλά σαν στόχο κ όχι σαν "πρέπει" , όχι οτι βάζεις τρελούς στόχους , μπορείς και παραμπορείς αλλα να ξέρεις οτι κάποια στιγμή θα σταματήσεις να ανεβαίνεις με αυτό το ρυθμό , μην τρελενεσαι , έστω κ λίγο να αλλάζεις προς το καλύτερο ειναι επιτυχία! αν ησουν powerlifter μόνο τότε θα ηταν αποτυχία, απο τη στιγμή που βάζεις καλά κιλά και αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σου αρέσει πας καλά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 μαργαρίτα πόσους πόντους έχεις χάσει? Δεν εχω μετρησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι αλλά ξεκινάω από πολύ χαμηλά, οπότε θεωρώ ότι έχω μεγάλα περιθώρια βελτίωσης μέχρι να ταβανιάσω Με εχεις τρελανει ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγω με τον αλπινισμο ξεκινησα μετα τα 28 χωρις υποβαθρο και για να κοκορευτω και εγω εκανα παπαδες Τετοια λεγε μου @Spect τελικα παρηγγειλα το 220 θα το εχω αυριο. Αυτο μου χε κολλησει και μ ειχε θελξει απ οταν το χα βαλει οποτε δεν επαιζε να συμβιβαστω με αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 μαργαρίτα πόσους πόντους έχεις χάσει?Δεν εχω μετρησειμισές δουλειές κάνεις ήθελα σήμερα να κάνω γιόγκα/πιλατες αλλά κάτι με πείραξε και το καταραμένο το στομάχι μου με έχει πεθάνει ελπίζω να μην μου βγει σε ίωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχως στα σχολεια δε γινεται γυμναστικη και κακα τα ψεμματα οι περισσοτεροι τοτε κοιταγαμε πως θα κανουμε κοπανα... εμεις πχ πηγαιναμε στη καντινα και τρωγαμε χαχαχα. Ειναι θεμα γονιων κυριως Θελω να πιστευω οτι ποτε δεν ειναι αργα. Αυτο που δε γνωριζω ειναι σε τι επιπεδο μπορεις να φτασεις οταν ξεκινας σε μια ηλικια πχ σαν αυτη που ειμαι εγω, 24. Ενας ανθρωπος που για πολλα χρονια ηταν εκτος αθλητισμου και με κακη φυσικη κατασταση μπορει να φτασει πχ να τρεξει ενα μαραθωνιο? να κατεβει σ αγωνες κροσφιτ? ή να πρωταγωνιστησει πχ σε καποιο αθλημα και μια σημερινη φωτο (δε ξερω πως φαινεται σ εσας, σ εμενα στο μακ με δεξι κλικ και προβολη εικονας τη δειχνει νορμαλ αλλιως παραμορφωμενη) Photo 5-9-14 - 10 25 04 π.μ..jpg και αλλη μια στην κατασταση με κρεπαλες σε φαι και πιοτο Photo 20-8-14 - 16 37 52.jpg Τι εννοεις να πρωταγωνιστησεις σε κάποιο αθλημα? αυτα τα ξέρουν οι προπονητες που κατεβάζουν παιδια σε αγωνες αυτοι μπορουν να αξιολογησουν κάτι τετοιο δεν μπορει να στο απαντησει κάποιος που ασχολειται ερασιτεχνικα με τη γυμναστική. Κατα τα αλλα ολα γινονται αλλα σιγά σιγά. Σιγα και σταδιακά ανεβαίνεις. Η κακη φυσικη κατασταση με εντατική δουλειά γινεται μέτρια μετά απο 1 χρονο(αν θες να το δουλεψεις χαλαρά και χωρις κινδυνους τραυματισμων λογω υπερκοπωσης και πιεσης του οργανισμου) και καλή μετα απο περιπου 2 χρονια. Κακη φυσικη κατασταση = ανεβαινω σκάλες και λαχανιάζω , το χιλιομετρο το βγάζω σε 6+ λεπτά κτλπ. Μέτρια φυσικη κατάσταση = περιπου 4 και 15'' με 4 και 30'' το χιλιόμετρο να το τρέξεις ή 1 και 30'' με 1 και 45'' τον καθε γύρο. Εκτος και αμα θες να αρχισουμε να υπολογιζουμε σε μίλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ετσι κι αλλιως ειναι κατι που ο καιρος το δειχνει! Ερωτηση τωρα.. Δε πειναω για βραδινο αλλα δε μου καθεται καλα να πεσω ετσι για υπνο. Υπαρχουν δυο επιλογες.. 1)γιαουρτι vitaline 2% ή γαλα με βρωμη και δημητριακα fitness. Ποια κουρτινα διαλεγω; Α κι επειδη ειδα υπαρχει ενα θεμα με τον υπνο..θα κοιμηθω σε κανα δυωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις