johnbond Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης είναι διαδεδομένο αυτό επειδή υποτίθεται ότι ο μεταβολισμός μας πέφτει το βράδυ άρα μην φας υδ/ακα αλλά και αυτό μύθος είναι γιατί δεν πέφτει ο μεταβολισμός. Εννοείς οτι δεν πειράζει να τρως και να κοιμάσαι; Γιατί οι σούμο αυτό ακριβώς κάνουν για να παχύνουν. 3
fylatos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοείς οτι δεν πειράζει να τρως και να κοιμάσαι; Γιατί οι σούμο αυτό ακριβώς κάνουν για να παχύνουν. Αυτό συν μια δίαιτα 8000 θερμίδων. Μάντεψε αν φταίει ότι τρώνε βράδυ ή πόσο τρώνε. 2
Mau-Maus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ενταξει οκ βασικη αρχη ειναι να μη πεφτουμε με γεματο το στομαχι για υπνο για χιλιους δυο λογους ! αν ενας θελει να χασει κιλα (ασχετο στην συζητηση απλα το αναφερω για οποιον ενδιαφερετε) το πρωτο απο ΟΛΑ που θα πρεπει να κανει ειναι να πεφτει για υπνο νηστικος! διατροφες - διαιτες - θερμιδες - γυμναστικες κτλ ακολουθουν μετα ..
Sellers Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Φευγω Ισλανδια για 5 μερες και τρελαινομαι ! Πανω που ειχα ξεκινησει δυνατα gym θα πεσει κενο και μου την σπανε τα σταματα -ξεκινα . Μου μαυρίζεις την καρδιά ρε μαλάκα. 2
fylatos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Διαφωνώ οριζοντίως καθέτως και όπως αλλιώς θέλεις. Το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να ρίξει τον βασικό μεταβολικό ρυθμό του. Μπορεί ανάλογα με τις καυσεις της ημέρας να ρυθμίσει τις θερμίδες του και τελείωσε. Άλλωστε κατά τη διάρκεια του ύπνου για διάφορους λόγους μεταξύ των οποίων και ορμονικοί, γίνεται γενική επισκευή, ειδικά σε άτομα που έχουν γυμναστεί μέσα στη μέρα. Συνεπώς δεν είναι απαραίτητο ότι ο οργανισμός δεν χρειάζεται θερμίδες το βράδυ ή ακόμα και εξίσου πολλές με την ημέρα 3
Mau-Maus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 τελος παντων η δουλεια μου ειναι να ασχολουμε με διαιτες τις οποιες τις βασιζω σε πολυ μεγαλο ποσοστο σε αυτο που σου ειπα (θα μπορουσα να σου εξηγησω τους χιλιους δυο λογους αλλα το χω κανει παρα πολλες σελιδες πισω κ βαριεμαι να το κανω και παλι ) η επιτυχια που εχω ειναι 100% , εσυ στην θεωρια μπορει να εχεις διαφορετικη αποψη οποτε κρατει ο καθενας την δικη του κ ειμαστε μια χαρα κ αγαπημενοι 2
fylatos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Με μια διαφορά ότι εσύ βαδίζεις την θεωρία σου σε προσωπική παρατήρηση και εγώ σε εμπεριστατωμένη έρευνα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ειναι προσωπικη παρατηρηση .. μη μιλησω για τις εμπεριστατομενες ερευνες που μου λες καλυτερα .... τωρα να κατσω να σου εξηγησω γιατι ειναι καλυτερα ενας που θελει να χασει κιλα να πεφτει με αδειο στομαχι για υπνο , εννω εσυ ισχυριζεσαι οτι δε παιζει ρολο γιατι παιζουν ρολο οι καυσεις κ η προπονηση της ημερας οκ νομιζω δε χρειαζεται ..
fylatos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Αν είναι η δουλειά σου ψάξτο παραπάνω και θα έχεις 110% επιτυχία. Βασικά υποθερμιδική δίαιτα μέσα στην ημέρα και καλό γεύμα πριν τον ύπνο έχει καλύτερα αποτελέσματα σε απώλεια λίπους και αύξηση μυϊκής μάζας. Είναι αντίθετο στη κοινή λογική αλλά και πολλές άλλες βιοχημικές διεργασίες είναι. Το αν τις αποδέχεσαι ή όχι είναι δικό σου θέμα.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 το χω ψαξει 20 χρονια , ποσο ακομη? υποθερμικη διαιτα κ υπνος με αδειο στομαχι για καποιον που θελει να χασει κιλα μη μπερδευεσαι με μυικη μαζα κτλ ! ενας που θελει αποκλειστικα να χασει κιλα δε του λεμε φαε πριν κοιμηθεις για να παρεις μυικη μαζα .. τελος παντων επανερχομαι κ αληθεια δεν εχω ορεξη καλη σου νυχτα φιλε ..
Fotis13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πειναω ελεινα ,χτες πηγα gym στις 21:00 λογω δουλειας πως την παλευτε οσοι κανετε προπονηση βραδυ απορω ... 1
yannis27gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Και γω λόγω δουλειάς χρειάστηκε τη Δευτέρα να κάνω βάρη στις 9.30, τρατζικ. 1
wizzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Παραπονιέστε ρε; Λόγω προβλημάτων υγείας (όχι δικά μου, αλλά στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον) έχω να ανέβω στο ποδήλατο από τις 23/08... Τουλάχιστον εσείς γυμνάζεστε...
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγω φετος το καλοκαιρι ηταν το μονο που δεν εκανα ποδηλατο.. Εβλεπα τον Κυβο να καθεται μεσα στο σπιτι , η καρδια μου μ επιανε!
therock Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρά θα βρίσκει, όπως βρίσκουν και άλλοι με κοιλούμπα εγκυμονούσας αυγά (ασπράδι και κρόκο- τις αναλογίες τις ορίζεις μόνος σου..), πίτουρο/νιφάδες/αλεύρι βρώμης, μπέικι πάουντερ. Προαιρετικά: whey, κανέλα, γλυκαντικό, ξύσμα πορτοκολιού, σταφίδες, μπανάνα. Το baking powder δε μου καθεται καλα, πειραζει αν δεν το βαλω? Δεν με νοιαζει να αποκτησει ογκο και υφη η μιξη μου, απλα να εχει την πρωτειναρα και να τρωγεται. Απο αναλογιες τι ποσοτητες ριχνω για να γεμισω ενα τετοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις