Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκιναω για φετος απο αυτο το σημειο, στα 74 κιλα(1.74-1.75 υψος). Στοχος μεχρι τον Μαιο τα 80 κιλα οσο καθαροτερα γινεται με full ογκο και μετα γραμμωση για ενα 2μηνο.

Αντε να δουμε...

Ωραίος Μίμη...οι ώμοι ξεκινάνε ήδη από πολύ καλό σημείο. Όπως είχα πει και στον Γιάννη τις προάλλες άσε τα νούμερα στην ζυγαριά και απλά σταμάτα εκεί που εσύ νιώθεις καλά. Για παράδειγμα αν έχεις φτάσει 80 και έχεις κι άλλα περιθώρια όσον αφορά το λίπος να ανέβεις κι άλλο κρίμα δεν είναι να μείνεις 80 ? Φυσικά ισχύει και το αντίθετο...αν λιπώσεις αρκετά κρίμα είναι για μερικά νούμερα ακόμα να λιπώσεις κι άλλο.

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σημερα επεστρεψε η γυμναστρια μου και με τσεκαρε σε ολο μου το προγραμμα. Μου πε λοιπον οτι ενω περιμενε στη καλυτερη να κανω συντηρηση τον αυγουστο, αυξησα και λιγο τη δυναμη μου. Κι αυτο ειναι κατι που ειδα κ εγω τις προηγουμενες μερες , και σχετιζεται βεβαια με το πως εβγαλα το προγραμμα μου. Επισης εχει ανοιξει λιγο η πλατη μου.

Αυριο δε θα παω, τη Παρασκευη εχω προπονηση τρεξιματος & μαλλον τρεξιμο θα κανω και το Σαββατο. Κυριακη τιποτα, και απο Δευτερα αλλαζουμε το προγραμμα και ανεβαινουμε λεβελ.

Το γονατο απο τη δευτερα διαμαρτυρεται . Αρχισε παλι να με ψιλοποναει, λογικο αφου πιεζεται.. Το προσεχουμε και συνεχιζουμε.

Και τελος ενα πιατο μακαρονια ολικης με σαλτσα πεστο & σαλατα με αγγουρι, ντοματα, κρεμμυδι, κοκκινη πιπερια, ελιες, γαλοπουλα, τυρι χαμηλων λιπαρων.

@star ποση ωρα πριν το τρεξιμο η σοκολατα?

Δημοσ.

Ουπς , λάθος λινκ έβαλα , δεν πρόσεξα τι κλικαρα....θενξ.

Ψάχνω καμία άλλη εκτός απο σοκολάτα , την βαρέθηκα....

http://www.musclemax.gr/proteins/the-portein-works-whey-protein-80-2000gr-detail#.VAdGHJJdaK0

Παλιά δεν την έβγαζε και σε 90αρα?

Αν ψάξεις στο ιντερνετ θα βρεις πολλά review για τις γεύσεις.

Όχι η concentrate δεν έβγαζε 90άρα.

Δημοσ.

Σημερα επεστρεψε η γυμναστρια μου και με τσεκαρε σε ολο μου το προγραμμα. Μου πε λοιπον οτι ενω περιμενε στη καλυτερη να κανω συντηρηση τον αυγουστο, αυξησα και λιγο τη δυναμη μου. Κι αυτο ειναι κατι που ειδα κ εγω τις προηγουμενες μερες , και σχετιζεται βεβαια με το πως εβγαλα το προγραμμα μου. Επισης εχει ανοιξει λιγο η πλατη μου.

Αυριο δε θα παω, τη Παρασκευη εχω προπονηση τρεξιματος & μαλλον τρεξιμο θα κανω και το Σαββατο. Κυριακη τιποτα, και απο Δευτερα αλλαζουμε το προγραμμα και ανεβαινουμε λεβελ.

Το γονατο απο τη δευτερα διαμαρτυρεται . Αρχισε παλι να με ψιλοποναει, λογικο αφου πιεζεται.. Το προσεχουμε και συνεχιζουμε.

Και τελος ενα πιατο μακαρονια ολικης με σαλτσα πεστο & σαλατα με αγγουρι, ντοματα, κρεμμυδι, κοκκινη πιπερια, ελιες, γαλοπουλα, τυρι χαμηλων λιπαρων.

@star ποση ωρα πριν το τρεξιμο η σοκολατα?

Μη τρως μακαρονια για βράδυ γιατι ειναι υδατάνθρακας και θα το αποθηκεύσει σαν λίπος ο οργανισμος , τουλαχιστον έτσι εχω ακουσει. Κατα τα αλλα καλη επιλογη ολα αυτα τα λαχανικά. 

Μιση ώρα πριν το τρέξιμο. Παυλιδης με γέμιση (εγω τουλάχιστον) έχει ζάχαρη αλλα δεν έχει σημασια θα το κάψεις ολο , μαύρη έτσι?  :P

στο γονατο τι ακριβως προσοχη δινεις? τωρα που εισαι σπιτι κανεις διατάσεις?

Δημοσ.

Χαχα με γεμιση, η μαυρη σε μαρανε :P

Οταν λεω λοιπον οτι προσεχουμε εννοω...οτι δε κανω ασκησεις ή δε δινω ενταση που θα το επιβαρυνουν. Ξεκουραση γιατι χρειαζεται και αυτη, και παντα επιγονατιδα & παγος μετα την προπονηση.

Δημοσ.

Μη τρως μακαρονια για βράδυ γιατι ειναι υδατάνθρακας και θα το αποθηκεύσει σαν λίπος ο οργανισμος , τουλαχιστον έτσι εχω ακουσει. Κατα τα αλλα καλη επιλογη ολα αυτα τα λαχανικά. 

Μιση ώρα πριν το τρέξιμο. Παυλιδης με γέμιση (εγω τουλάχιστον) έχει ζάχαρη αλλα δεν έχει σημασια θα το κάψεις ολο , μαύρη έτσι?  :P

στο γονατο τι ακριβως προσοχη δινεις? τωρα που εισαι σπιτι κανεις διατάσεις?

Bro-science

• Like 4
Δημοσ.

Χαχα με γεμιση, η μαυρη σε μαρανε :P

Οταν λεω λοιπον οτι προσεχουμε εννοω...οτι δε κανω ασκησεις ή δε δινω ενταση που θα το επιβαρυνουν. Ξεκουραση γιατι χρειαζεται και αυτη, και παντα επιγονατιδα & παγος μετα την προπονηση.

Γιατι τι θα πάθεις αμα έχει γεμιση η σοκολατα? αφου μετά προκειται να κάνω χιλιομετρα. Για να με τονώσει την παιρνω. 

@bosei δεν σε κατάλαβα :/

Εκανα κατι κάμψεις πριν λιγο και ακουσα τον αγκωνα να κάνει κρακ κρακ σε καθε επαναληψη τι διαολο? 

Δημοσ.

Πλακα κανω επειδη εγραψες οτι εχει ζαχαρη αλλα ειναι μαυρη :)

Α εγω αυτα τα κρακ πια τα χω συνηθισει αμα δε τ ακουω λεω κατι δε παει καλα :P

• Like 1
Δημοσ.

Πλακα κανω επειδη εγραψες οτι εχει ζαχαρη αλλα ειναι μαυρη :)

Α εγω αυτα τα κρακ πια τα χω συνηθισει αμα δε τ ακουω λεω κατι δε παει καλα :P

Χωρις γεμιση δεν τρωγεται με τιποτα καλυτερα να φας κουβερτούρα :P

δεν ειμαι σιγουρος αν κάνει κάτι η επιγονατιδα στο γονατο σου .... κοιτα αν δεν πονάς δεν υπάρχει προβλημα να αυξησεις την ένταση της προπονησης μέχρι να νιώσεις τσιμπημα. Τωρα αν πονας τσεκαρε τα παπουτσια σου κανε καθημερινα διατάσεις και στο σπιτι και βαζε καθε μερα παγο ακομα και οταν δεν πονάς. Προληπτικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω βαρεθει να βαζω παγο δυο μηνες τωρα , μπαφιασα :P αλλα τι να κανω.. Προσεχω και γιατι τρεμω μη τυχον ποναω τη μερα του αγωνα.. Βεβαια και να ποναω δε παιζει να μη τερματιςω..ακομα και μπουσουλωντας που λεει ο λογος.

• Like 1
Δημοσ.

Μύθος είναι...

Δεν ξερω γιατι το ακουσα απο ανθρωπο που ασχολειται και διαβαζει αρκετα για την γυμναστική. Ειναι τελειως κολλημενος οποτε τον ακους να συζητάει λεει μονο για αυτά. 

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι το ακουσα απο ανθρωπο που ασχολειται και διαβαζει αρκετα για την γυμναστική. Ειναι τελειως κολλημενος οποτε τον ακους να συζητάει λεει μονο για αυτά. 

Ε, έχει να διαβάσει καιρό τότε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...