Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο σοβαρό ειναι το ατύχημα?  Αν τα πόδια σου είναι ατροφικά όσο πιο πολύ τουμπανιάζεις επάνω τόσο μεγαλύτερη διαφορά θα φένεται. 

1ο ποδι ατροφικο στο σημειο του τετρακεφαλου κυριως λογω γυμναστικης και η γαμπα λογω παραλυσης του μυος.

2ο ποδι γαμπα μια χαρα, απο τον τετρακεφαλο λειπει ο εξω πλαγιος, λογω αφαιρεσης του ( και μην ξεχναμε οτι ο εξω πλαγιος ειναι αυτος που δινει ογκο και σχημα )

φετος θα μπω σε ειδικο προγραμμα και πιστευω οτι θα βαλω λιγα κιλα στα ποδια μεχρι του χρονουν τον Μαιο

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ρε τι μλκς που είσαι. Πας Ισλανδία και γκρινιάζεις που εμείς πάμε στο πανηγύρι του Αγ. Μάμα και μας παίρνει το κλάμα από τη χαρά;

χαχαχαχα οχι ρε χαρουμενος ειμαι , ηφαιστεια  ,blue lagoon  χαμος ,απλα παιζει ατσαλο με το   gym μετα τις διακοπες (που δεν ηταν 3 μηνες οπως εσυ προτυπο ) που προσπαθεις να ξαναμπεις σε  mode εντατικης γυμναστικης και κοβεται ο ρυθμος.

Φυσικα επιλογη μου ειναι να παω  just saying ...

• Like 1
Δημοσ.

περαστικα φιλε ευχομαι να πανε ολα καλα κ να βαλεις κιλακια στα ποδια !

οσο αναφορα τα δικεφαλα δε κανεις τιποτα με το να τα γυμναζεις μερα παρα μερα - θελουν 48 ωρες αποκαταστασης -ξεκουρασης δλδ- θα σου προτεινα σουπερ σετ με τρικεφαλα δυο φορες την βδομαδα !

φωτη πριν λιγο ανοιξε  θεμα καποιος που την κανει για ισναλνδια  μονιμα για δουλεια   ελπιζω να μην εισαι εσυ ρε φιλε :)

• Like 2
Δημοσ.

ναι ? ουτε που το ειδα μια κλεφτη ματια εριξα μονο  !

θα ξοδευω 1'' απ το χρονο μου πλεον για τα αλλα θεματα στο μπλα μπλα και πολυ τους ειναι !

και μια φωτο απο το τελευταιο μπανακι για φετος

πρωτο πλανο η μουνιτσ@ και το κ@λαρακι της κουκλας μου, δε ντρεπεται δεν εχει τετοια κολληματα :-)

αυτα τα δημητριακα

HONEY_ALMOND_425G21.jpg
τα εχει ο αβ με -50%
τα 375 γρ δηλαδη στα 1.40 ευρω , οσοι τρωτε χτυπηστε τα ειναι πολυ καλα  , θα τα εξαφανισουν ..
στα 2,80 οκ ειναι ακριβα στα 1.40 ομως λενε ! παρτε κ βρωμη που ειναι φτηνη και καντε μιξη !
με κανα  ξηροκάρπι μεσα και ειστε κομπλε !
  • Like 5
Δημοσ.

Φευγω Ισλανδια για 5 μερες και τρελαινομαι ! Πανω που ειχα  ξεκινησει δυνατα  gym θα πεσει κενο και μου την σπανε τα σταματα -ξεκινα .

να πάω γω στη θέση σου; γκρινιάζεις κιόλας ... ντροπή....

Δημοσ.

Iρλανδια παει ρε μην μπερδευεσαι ,εγω παω για 5 μερες ταξιδι αστραπη για αναψυχη :P

το χειμωνα δεν παιζει να μην παω!!  

(οχι ιρλανδια!)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω παρει κιμα κοτοπουλο. Αν τον βρασω σε νερο σκετο, χωρις σαλτσες και ζουμια, για να τον φαω με μακαρονια, θα τρωγεται?

φιλε οχι...ειναι υπερβολικα ανοστο

Εν πασει περιπτωση ειπα να το δοκιμασω. Προτη φορα βραζω κιμα. Τον εβρασα 1 ωρα σε τερμα φωτια. Ελπιζω να εχει βρασει τωρα γιατι δεν μπορω να το καταλαβω και να μην παθω τπτ...

Δημοσ.

Και να σου πω και κατι; Θα παω καθε μερα gym για μια βδομαδα να αναπληρωσω τις μερες που θα χασω . Και οτι κοψω:P δημητρα ηρεμησε ειπα!

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Δημοσ.

εχει χλαπακιασει κανεις banana η/και vanilla flavours της TPW ? http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-whey-protein-90-isolate-2000gr-detail#.VAcc0PmSw6w

κανα review ?  :-)

Δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχε στο νου σου ότι αφού κοιτάς isolate (γιατί ?) η υφή και η γεύση είναι λίγο πιό αραιές από τις concentrate.

Δημοσ.

Σήμερα στο τρέξιμο είπα να δοκιμάσω να τρέχω με όλη την πατούσα να έχει επαφή στο ταρτάν. Δηλαδή όσο είναι δυνατόν να βοηθάνε και τα δάχτυλα και να δίνουν ώθηση. Είδα ότι έτσι πρέπει να γυμνάζονται καλά οι γάμπες, έτσι; Σαν να έκανες πεζοπορία σε βουνό ήταν. Τις άλλες φορές πήγαινα στο φλού, όπως να'ναι πατούσα. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος;

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχε στο νου σου ότι αφού κοιτάς isolate (γιατί ?) η υφή και η γεύση είναι λίγο πιό αραιές από τις concentrate.

Ουπς , λάθος λινκ έβαλα , δεν πρόσεξα τι κλικαρα....θενξ.

Ψάχνω καμία άλλη εκτός απο σοκολάτα , την βαρέθηκα....

http://www.musclemax.gr/proteins/the-portein-works-whey-protein-80-2000gr-detail#.VAdGHJJdaK0

Παλιά δεν την έβγαζε και σε 90αρα?

Δημοσ.

Ξεκιναω για φετος απο αυτο το σημειο, στα 74 κιλα(1.74-1.75 υψος). Στοχος μεχρι τον Μαιο τα 80 κιλα οσο καθαροτερα γινεται με full ογκο και μετα γραμμωση για ενα 2μηνο.
Αντε να δουμε...

• Like 6
Δημοσ.

Γιατι δεν παιρνετε πιτουρο βρωμης απο τα βιολογικα που ειναι ηδη αλεσεμενο και εχει 15γρ πρωτεινης!!

Εγω τωρα εχω φτιαξει ενα πρωινο οπου για συστατικα εχω ενα μιξ απο κουακερ (kiddy), δικοκο σιταρι και λιναροσπορο χρυσο. Πως σας φαινεται? Μπορω να παιξω και καλυτερα?

Εγω το πρωι παίζω με κουάκερ απο MILHOUSE ριχνω μέσα βρασμενο νερο ....... ταχινι + μελι το ανακατευω και το τρώω. Θελω κατι ελαφρυ γιατι στις 8 καμια φορά τρέχω 5-10 χιλιόμετρα αναλογα τα κέφια. Πριν το τρέξιμο 50γρ σοκολάτα και μετα μια μπανάνα. Μεσημεράκι όσπρια ή κρεατικό (κοτοπουλο - μπιφτεκι) χωρις ψωμια απογευμα κανα φρουτάκι ή κανα σαντουιτς με πολυσπορο ψωμι ή γαλοπουλα με τυρι μεσα σε ριζογκοφρετες και το βράδυ γιαουρτι με φρουτα. 

Ξεκιναω για φετος απο αυτο το σημειο, στα 74 κιλα(1.74-1.75 υψος). Στοχος μεχρι τον Μαιο τα 80 κιλα οσο καθαροτερα γινεται με full ογκο και μετα γραμμωση για ενα 2μηνο.

Αντε να δουμε...

Ποσο ακομα??? δεν θα βρισκεις μπλούζα να μπεις μεσα :/ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...