Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εγω ποδηλατο χωρις να το δοκιμασω δε θα επαιρνα. Στη θεση σου θα πηγαινα να κανω μια σωματομετρηση σ ενα ποδηλατικο καταστημα, να ξερω ακριβως που βρισκομαι. Πχ εγω στο mtb μου ημουν αναμεσα σε 2 νοημερα με βαση τι προτεινε η εταιρεια. Ε τα δοκιμασα και τα δυο και με τη βοηθεια των παιδιων του μαγαζιου (grammarios bikes) διαλεξα το σωστο.

• Moderators
Δημοσ.

μαργαριτα εσυ εισαι και λιγο πιο "ψειρας" απο μενα! (δεν το λεω με κακια μην το παρεις στραβα)

εγω ειμαι λιγο πιο χυμα! πχ αυτα που διαβαζω με γιατρους κτλ εγω ας πουμε δεν θα τα κανα γιατι ξερω οτι δεν χρειαζεται τοσο ξεψειρισμα :)

και το αλλο δεν το ειχα δοκιμασει και ημουν μια χαρα!! 

Δημοσ.

ειδα και αυτο το γουιλιερ

http://www.wiggle.co.uk/wilier-montegrappa-sora-2015/

Αυτό δεν είναι Specialized! :P  Πάντως, είναι καλύτερο από το Vitus, ο αλουμινένιος σκελετός του Wilier είναι πιο υψηλών προδιαγραφών. Επίσης, τα περιφερειακά του είναι καλύτερα. Προβληματίζει το γεγονός ότι δεν αναγράφει βάρος, ψάξε το. Τέλος, μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο το γεγονός ότι έχει 9άρα κασέτα πίσω αντί για 11άρα (πιο μικρό εύρος ταχυτήτων, άρα θα λείπουν οι "ελαφριές" σχέσεις, χρήσιμες στις ανηφόρες).

Εγω ποδηλατο χωρις να το δοκιμασω δε θα επαιρνα. Στη θεση σου θα πηγαινα να κανω μια σωματομετρηση σ ενα ποδηλατικο καταστημα, να ξερω ακριβως που βρισκομαι. Πχ εγω στο mtb μου ημουν αναμεσα σε 2 νοημερα με βαση τι προτεινε η εταιρεια. Ε τα δοκιμασα και τα δυο και με τη βοηθεια των παιδιων του μαγαζιου (grammarios bikes) διαλεξα το σωστο.

Spect~, αυτό που λέει η Μαργαρίτα είναι σωστό - στο τόνισα και στο πρώτο μου post. Το road bike δεν είναι παίξε-γέλασε. Εάν κάνεις λάθος στην επιλογή μεγέθους ή/και στο "στήσιμο" του ποδηλάτου, το πιο πιθανό είναι (τι πιθανό, σίγουρο είναι) ότι θα αρχίσεις να πονάς σε γόνατα, αστραγάλους, ισχία, μέση, πλάτη, κατά πάσα πιθανότητα θα τα παρατήσεις λόγω πόνων και εάν δεν τα παρατήσεις υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πάθεις ζημιά.

Δεν είναι θέμα εάν κάποιος είναι "ψείρας" ή όχι - είναι θέμα πρόληψης δυσάρεστων κατάστασεων.

μαργαριτα εσυ εισαι και λιγο πιο "ψειρας" απο μενα! (δεν το λεω με κακια μην το παρεις στραβα)

εγω ειμαι λιγο πιο χυμα! πχ αυτα που διαβαζω με γιατρους κτλ εγω ας πουμε δεν θα τα κανα γιατι ξερω οτι δεν χρειαζεται τοσο ξεψειρισμα :)

και το αλλο δεν το ειχα δοκιμασει και ημουν μια χαρα!! 

Δημοσ.

Δε παρεξηγουμαι!

Κοιτα να δεις ειναι πολυ σημαντικο να ειναι σωστο το ποδηλατο πανω σου.. Επειδη ειμαι μελος και σε ποδηλατικο φορουμ χρονια τωρα, αρκετος κοσμος εχει καει με λαθος νουμερο, γι αυτο και στο ειπα! Τωρα βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα για σενα :)

• Moderators
Δημοσ.

ξερω οτι το μεγεθος ειναι το πιο σημαντικο στο ποδηλατο!! αλλα συμφωνα με τα size charts των εταιρειων βγαζω ακρη :)

πχ εγω ειμαι 170 και σε ολες τις εταιρειες βλεπεις μεγεθη να αλλαζουν στο 165-170 170-175

εκει εινα ιτο θεμα αλλα και παλι αν δεν εχεις εμπειρια δεν θα καταλαβεις διαφορα!! 

Δημοσ.

Αυτό έλεγα να κάνω,αλλά τις άλλες μέρες τι πρωτείνη θα παίρνω;

Οι φυτικές δεν είναι ούτε τόσο αποδοτικές,ούτε εύκολο να πάρεις μεγάλη ποσότητα λόγω διαλυτότητας,γεύσης κτλ..

Έχεις άπειρες επιλογή ρε συ. Αυγά/κοτόπουλο/γαλοπούλα/μοσχάρι/χοιρινό (ψαρονέφρι)/low fat τυριά/total γιαούρτι/ψάρια. Έτσι κι αλλιώς για 1 γεύμα θα την είχες την whey...στα υπόλοιπα τι τρως ?

Δημοσ.

Αξιζει να παιρνω βραστη γαλοπουλα σε παριαζακι να την κοβω κιβακια και να την βαζω σε σαλατες? Εχει καλη βιολογικη αξια, η υπαρχουν και καλυτερες επιλογες?

Δημοσ.

Αξιζει να παιρνω βραστη γαλοπουλα σε παριαζακι να την κοβω κιβακια και να την βαζω σε σαλατες? Εχει καλη βιολογικη αξια, η υπαρχουν και καλυτερες επιλογες?

Λέμε "όχι" στα τυποποιημένα αλλαντικά, πάρε κανονική, ψήστην και βάλτην όπου γουστάρεις

• Like 1
Δημοσ.

Με το καλο η αγορα τοτε ρε συ!! Εφοσον θα σαι Αθηνα περνα μια απο cyclist, τα παιδια ειναι 100% επαγγελματιες και γνωστες.

Εγω παιδια ειμαι ενας ανθρωπος που του αρεσει ο υπνος. Κακα τα ψεμματα δεν ειμαι πρωινος τυπος, μισω το ξυπνημα. Ομως για το γυμναστηριο βαζω ξυπνητηρι και γουσταρω κιολας. Οπως πχ σημερα αν και ξενυχτησα χτες, 9 ξυπνια ωστε να φαω καλο πρωινο και να περασουν 3 ωρες για τη πισινα.

Σκεφτειτε οτι μεσα στη βδομαδα εχω running course και πρεπει να μαι 8 στη Γλυφαδα. Αρα μιλαμε για εγερτηριο στις 6 στην καλυτερη, αλλα το σκεφτομαι κι απλα ανυπομονω να ρθει αυτη η μερα!!!

Ενταξει μου πηρε καποια χρονια αλλα πιστευω για πρωτη φορα μετα τη σχολικη περιοδο, μπηκα στον ισιο δρομο.

Σημερα εδινα μαθημα στις 2 αλλα εγω 1:30 θα μαι πισινα :D :P

Μην κοκορεύεσαι :P

Καλημέρα παιδιά, καλό μήνα. Ερώτηση, ο Mau-Maus έχει χαθεί κι από δω?

Παίζει να με αντικατέστησε και να έχει φάει ban αυτός τώρα :P

Και ο Φώτης χάθηκε νομίζω από εδώ...

Ελπιζουμε να κερδισε το joker.Ban δεν εφαγε παντως.

Πού το ξέρεις ότι δεν έχει φάει?

• Like 1
Δημοσ.

Τα αλλαντικά έχουν νιτρώδες νάτριο. Μακριά παιδιά, μακριά. Αυτό που λέει η Δήμητρα είναι η σωστή επιλογή για συχνή κατανάλωση.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια σημειωθηκε. Νεα απορια. Γιατι επισης ολοι οι bbuilders εχουν θεμα με την γλουτενη, και μπορει καποιος να καταριψη τον μυθο περι ολικης? Καπου ακουσα οτι δεν ειναι τοσο καλο να καταναλωνως συνεχως και αποκλειστικως μονο προιοντα ολικης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...