Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ισχύει οτι αν παίρνεις συνέχεια τον ίδιο τύπο πρωτείνης μπορεί να αναπτύξεις δυσανεξία;

Έχει μια λογική, ειδικά αν τρως κάθε μέρα το ίδιο πράγμα και 2-3 φορές μάλιστα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Κανείς τα μακροσυστατικά για ελιά μοσχάρι; 

Μόνο βραστό το βρήκα: 31γρ. πρωτεΐνη και 13γρ. λιπαρά

Ισχύει οτι αν παίρνεις συνέχεια τον ίδιο τύπο πρωτείνης μπορεί να αναπτύξεις δυσανεξία;

Έχει μια λογική, ειδικά αν τρως κάθε μέρα το ίδιο πράγμα και 2-3 φορές μάλιστα.

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να υπάρχει και μία προδιάθεση και να το παρακάνεις. Αν έχεις υποψίες μπορείς να κοιτάξεις για κάποια τεστ δυσανεξίας.

• Like 1

Γιάνναρε τέλιος!!!

Μια ερώτηση.

Εκεί που έχεις βάλει το μονόζυγο, έχεις κόψει εσύ σίδερο για να "κουμπώσει" (το μονόζυγο)?

Ή είχε έτοιμη "τρύπα-κενό" το σίδερο;

Ο σιδεράς ετοιμασε την εσοχή για να κάτσει το μονόζυγο και το κόλλησε στο σίδερο-προέκταση. Του είπα και έβαλε βίδα για να σφίγγω το μονόζυγο, just in case.

Κάνω κάθε μέρα -εκτός Κυριακής που δεν κάνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ- 4 φορές τη μέρα * 3 pull ups. Στόχος κάθε 3 βδομάδες να προσθέτω 1 επανάληψη και να φτάσω σε 21 βδομάδες να κάνω 10 pull ups. Είδωμεν.

----------------

Έβαλα πολλά μαζεμένα κιλά -δεν περίμενα να μπουν τόσο εύκολα- και τσίμπησα λιπος στην κοιλιά (σιγά μη τη γλίτωνα).

1. Σταματάω να παχαίνω και κάνω recomp μέχρι να φύγει; Δε νομίζω. Θα πάρει πάααααρα πολύ καιρό.

2. Κάνω δίαιτα για να το χάσω και ξανά από την αρχή;

3. Συνεχίζω απτόητος μέχρι να φτάσω στο στόχο (80+ κιλά) και μετά αρχίζει η δίαιτα/γράμμωση; 

Κλίνω προς την κουρτίνα 3, πεστε και σεις οι παλιοι, μη βρω κανένα ζονκ από πίσω (όποιος κατάλαβε την πρόταση πρόδωσε ηλικία :))

• Like 1

Λοιπον σημερα ξεκινησα το προγραμμα που μου ειχε βγαλει η προπονητρια για τα 5χλμ το Νοεμβρη. Εκανα 5κ σε διαφορες ταχυτητες, το γονατο μου να μη το ματιασω, μια χαρα ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!

Αυριο εχει πισινα και μεθαυριο ρεπο μετα απο ενα σουπερ 5μερο.

Εκτος απο το τρεξιμο, οπως ειπα θελω ν ασχοληθω και με κατι αλλο, σε ανταγωνιστικο επιπεδο.. Ισως αυτο να ειναι το κολυμπι, αναλογα με τους αγωνες που διοργανωνονται.

Θελω να συνεχισω απο εκει που σταματησα. Οταν εκανα αθληματα, τα πηγαινα σουπερ, και στο λυκειο τα κοψα λογω του κωλοθυρεοειδους, μαχαιρι.

Ποτε δεν ειναι αργα ομως. Πιστευω με σωστη τακτικη και προετοιμασια ολα γινονται. Η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω. :)

• Like 2

Ο σιδεράς ετοιμασε την εσοχή για να κάτσει το μονόζυγο και το κόλλησε στο σίδερο-προέκταση. Του είπα και έβαλε βίδα για να σφίγγω το μονόζυγο, just in case.

Κάνω κάθε μέρα -εκτός Κυριακής που δεν κάνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ- 4 φορές τη μέρα * 3 pull ups. Στόχος κάθε 3 βδομάδες να προσθέτω 1 επανάληψη και να φτάσω σε 21 βδομάδες να κάνω 10 pull ups. Είδωμεν.

----------------

Έβαλα πολλά μαζεμένα κιλά -δεν περίμενα να μπουν τόσο εύκολα- και τσίμπησα λιπος στην κοιλιά (σιγά μη τη γλίτωνα).

1. Σταματάω να παχαίνω και κάνω recomp μέχρι να φύγει; Δε νομίζω. Θα πάρει πάααααρα πολύ καιρό.

2. Κάνω δίαιτα για να το χάσω και ξανά από την αρχή;

3. Συνεχίζω απτόητος μέχρι να φτάσω στο στόχο (80+ κιλά) και μετά αρχίζει η δίαιτα/γράμμωση; 

Κλίνω προς την κουρτίνα 3, πεστε και σεις οι παλιοι, μη βρω κανένα ζονκ από πίσω (όποιος κατάλαβε την πρόταση πρόδωσε ηλικία :))

Γιάννη εγώ θα πήγαινα προς 3 αλλά ξέχνα το νούμερο. Φτάσε εσύ σε ένα σημείο που θεωρείς καλή την μυϊκότητά σου και ικανοποιείσαι με τον εαυτό σου και ρίχτου στο recomp μετά. 

• Like 1

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να υπάρχει και μία προδιάθεση και να το παρακάνεις. Αν έχεις υποψίες μπορείς να κοιτάξεις για κάποια τεστ δυσανεξίας.

Προς το παρόν δεν έχω κάποιο πρόβλημα..Εξάλου δεν παίρνω πρωτείνη συστηματικά.

Θέλω όμως να την αυξήσω(κυρίως τη whey) και με προβληματίζει μήπως σε 1-2 χρόνια αναπτύξω πρόβλημα και "κάψω" μια άριστη πηγη πρωτείνης.

Όσο για τα τεστ,νομίζω οτι δεν υπάρχει κάποιο που να είναι γενικά αποδεκτό οτι είναι αξιόπιστο.

Για κάθε μία μέθοδο εξέτασης υπάρχουν πολλές θεωρίες περι αναξιοπιστίας.

Θέλω όμως να την αυξήσω(κυρίως τη whey) και με προβληματίζει μήπως σε 1-2 χρόνια αναπτύξω πρόβλημα και "κάψω" μια άριστη πηγη πρωτείνης.

Όσο για τα τεστ,νομίζω οτι δεν υπάρχει κάποιο που να είναι γενικά αποδεκτό οτι είναι αξιόπιστο.

Τεστ δυσανεξίας μόνο μέσω αιμοληψίας 

Λοιπον σημερα ξεκινησα το προγραμμα που μου ειχε βγαλει η προπονητρια για τα 5χλμ το Νοεμβρη. Εκανα 5κ σε διαφορες ταχυτητες, το γονατο μου να μη το ματιασω, μια χαρα ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!

Αυριο εχει πισινα και μεθαυριο ρεπο μετα απο ενα σουπερ 5μερο.

Εκτος απο το τρεξιμο, οπως ειπα θελω ν ασχοληθω και με κατι αλλο, σε ανταγωνιστικο επιπεδο.. Ισως αυτο να ειναι το κολυμπι, αναλογα με τους αγωνες που διοργανωνονται.

Θελω να συνεχισω απο εκει που σταματησα. Οταν εκανα αθληματα, τα πηγαινα σουπερ, και στο λυκειο τα κοψα λογω του κωλοθυρεοειδους, μαχαιρι.

Ποτε δεν ειναι αργα ομως. Πιστευω με σωστη τακτικη και προετοιμασια ολα γινονται. Η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω. :)

offtopic

oh god μισω το κολυμπι.εκανα μικρη και η προπονητρια μας ειχε τρελανει στη φωνη.οταν πηγα γυμνασιο μου ειχε προτείνει να το  σκεφτω για πρωταθλητισμό.εκοψα λασπη.ειχα σκεφτει αν για απλο κολυμπι μου ειχε πρήξει τα νευρα φαντασου για μετάλλια και τετοια πως θα κανει..

Αν σε προβληματίζει τόσο κάνε την σε κύκλους την λήψη της και μην υπερβάλεις με τις ποσότητες.

• Moderators

ψιτ ποδηλατη που εισαι??

σκεφτομαι για κουρσα γυρω στα 600€

κατι να προτεινεις>? ειδα ενα vitus me 550 στο chain reaction!!

σαν μαρκα σου λεει κατι??

Αν και δε ρωτας εμενα θα το καταπιω :P Δε θα πηγαινα σε vitus θα προτιμουσα κατι σε orbea,trek,cube ή scott. Πχ τρεκ http://cyclist.gr/product.php?codenum=TRK1414000004414

Να ξερεις βεβαια οτι σ αυτα τα χρηματα δε βρισκεις κουρσα με τρελλα περιφερειακα. Αλλα το συγκεκριμενο τρεκ ειναι τιμιοτατο, ειχε και γνωστος μου το προηγουμενο μοντελο κ ηταν ευχαριστημενος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...