margaritagr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Είμαι φαν του ΗΙΙΤ -κι ειδικα του ΤΑΒΑΤΑ- αλλά είναι αλήθεια ότι με ΗΙΙΤ δεν φτιάχνεις πνευμόνια μεγάλων αποστάσεων. Άλλα τα οφέλη της αερόβιας μεγάλης διάρκειας, κι άλλη του ΗΙΤ. Πως φτιαχνεις πνευμονια μεγαλων αποστασεων ; Γενικα για ακσησεις και τροπους αυξησης αντοχης &βελτιωσης φυσικης καταστασης τι θα λεγατε...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 άλλαξα πρωινό κ δεν ξαναμαγειρευω κεικ βρώμης κλπ , πολυ βαβούρα κ το σιχάθηκα κιολας.θέλω κάτι ποιο απλό , αλλα το θέμα ειναι πως τώρα τρώω 100βρώμη/500 γάλα/200 αχλάδι/κανέλα και μου φαίνεται ψιλοσκατάΤο γάλα το έβρασα για καλύτερα αλλα μου έρχετε μια φάση να ξεράσω τώρα στο τσάκ να αλλάξω την βρώμη με μπασμάτι κ να τρώω ρυζογαλάκι για πρωινό αχχαχααχχαχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Πως φτιαχνεις πνευμονια μεγαλων αποστασεων ; Γενικα για ακσησεις και τροπους αυξησης αντοχης &βελτιωσης φυσικης καταστασης τι θα λεγατε...; Αν έχεις σκοπό να τρέξεις 10 χλμ, θα ξεκινήσεις τρέχοντας 1, μετά 2, κ.ο.κ.. Με το ΗΙΙΤ βελτιώνεις την ικανότητα να διατηρείς υψηλή ένταση για μεγάλο -σχετικά- χρονικό διάστημα. Με το τρέξιμο έχεις πιο χαμηλή ένταση αλλά πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, με το ΗΙΙΤ καις λιγότερες θερμίδες άμεσα αλλά συνεχίζεις να καις θερμίδες και μετά το πέρας της γυμναστικής, με το τρέξιμο καις περισσότερες θερμίδες άμεσα αλλά όχι μετά το τέλος. Προσωπικά προτιμώ ΗΙΙΤ, λόγω χρόνου και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ρε για διαλλειματική που λέτε στο τρέξιμο. Δεν την κάνω επειδή όταν τελειώνω νιώθω ότι δεν έκανα προπόνηση. Κρατάει λίγη ώρα. Ενώ με τρέξιμο χιλιομέτρων λες ρε παιδί μου, ναι σήμερα πήγα για τρέξιμο. Τέσπα ας κάνω λίγο ακόμα αντοχή και μετά πάμε και εκεί. Και προστοπαρών πρέπει να μπει το κολύμπι στο πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ρε για διαλλειματική που λέτε στο τρέξιμο. Δεν την κάνω επειδή όταν τελειώνω νιώθω ότι δεν έκανα προπόνηση. Κρατάει λίγη ώρα. Ενώ με τρέξιμο χιλιομέτρων λες ρε παιδί μου, ναι σήμερα πήγα για τρέξιμο. Τέσπα ας κάνω λίγο ακόμα αντοχή και μετά πάμε και εκεί. Και προστοπαρών πρέπει να μπει το κολύμπι στο πρόγραμμα. Άμα κάνεις διαλειμματική και στο τέλος λες ότι είναι σαν να μην έκανες προπόνηση, τότε κάτι κάνεις λάθος. Ίσως δεν δίνεις το 100% όταν χρειάζεται. Τι πρωτόκολλο χρησιμοποιείς για τη διαλειμματική; Ποσα δευτερόλεπτα δηλαδή κάνεις σε γρήγορο ρυθμό και πόσα σε αργό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Κοίτα κλαιν μαιν προπόνηση κάνω. Ας πούμε κάνω 6 με 8 γύροτς σταδίου, στις στροφές τρέχω 100αρι και στα ισιάδια πάω αργά. Δεν είναι ότι το έχω ψάξει. Βέβαια πιασμένος είμαι την άλλη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Vozinioti όπως σου λέει ο Θωμάς κάτι δεν κάνεις σωστά. Είτε παραξεκουράζεσαι είτε δεν πας all out. Εγώ (και υπάρχουν και πολλές αναφορές στο ιντερνετ) τις πρώτες 2-3 φορές ψιλοξέρασα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Κοίτα κλαιν μαιν προπόνηση κάνω. Ας πούμε κάνω 6 με 8 γύροτς σταδίου, στις στροφές τρέχω 100αρι και στα ισιάδια πάω αργά. Δεν είναι ότι το έχω ψάξει. Βέβαια πιασμένος είμαι την άλλη μέρα. Είναι σωστός αυτό που κάνεις, δηλαδή χαλαρό τρέξιμο στις ευθείες του σταδίου και γρήγορο στις στροφές. Απλά προσπάθησε να δίνεις το 100% των δυνάμεων σου στις στροφές. Όταν συμπληρώσεις 4 γύρους κάνεις ένα γύρο μόνο με περπάτημα και μετά ξανά το προηγούμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Θα το ξαναδοκιμάσω και θα δω. Γενικά όπως και σε όλα τα πράγματα στην ζωή, πρέπει πρώτα να τα σκατώσεις 2-3-4 φορές και μετά τα κάνεις σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μα βρώμη είναι αυτό... Κι εγώ δεν μπόρώ σκέτη βρώμη...δοκίμασε να την κάνεις σε blender με νερό κρύο και whey...εγώ έτσι την τρώω πιά. Γιατι δεν παιρνετε πιτουρο βρωμης απο τα βιολογικα που ειναι ηδη αλεσεμενο και εχει 15γρ πρωτεινης!! Εγω τωρα εχω φτιαξει ενα πρωινο οπου για συστατικα εχω ενα μιξ απο κουακερ (kiddy), δικοκο σιταρι και λιναροσπορο χρυσο. Πως σας φαινεται? Μπορω να παιξω και καλυτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Γιατι δεν παιρνετε πιτουρο βρωμης απο τα βιολογικα που ειναι ηδη αλεσεμενο και εχει 15γρ πρωτεινης!! Εγω τωρα εχω φτιαξει ενα πρωινο οπου για συστατικα εχω ενα μιξ απο κουακερ (kiddy), δικοκο σιταρι και λιναροσπορο χρυσο. Πως σας φαινεται? Μπορω να παιξω και καλυτερα? Έχω δοκιμάσει και πίτουρο...δεν μου αρέσει ούτε αυτό. Και τα 15γρ. είναι φυτική πρωτεΐνη... Για το δίκοκκο σιτάρι και τον χρυσό λιναρόσπορο δεν ξέρω macros κτλπ αλλά αν σ' αρέσουν οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 @bos τι ποσοτητα βρωμης βαζεις στο σεικερ; Εγω μολις χτυπησα στο μουλτι 2 κουταλιες μετριες, εβαλα και τη πρωτεινη απο πανω, και τη μπανανα μου στην τσαντα.. Ετοιμο το μεταπροπονητικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 @bos τι ποσοτητα βρωμης βαζεις στο σεικερ; Εγω μολις χτυπησα στο μουλτι 2 κουταλιες μετριες, εβαλα και τη πρωτεινη απο πανω, και τη μπανανα μου στην τσαντα.. Ετοιμο το μεταπροπονητικο Ανάλογα...από 90 ως 110γρ. βάζω. Απλά υπολόζιγε ότι θέλει και παραπάνω νερό με την βρώμη μέσα. Εγώ γι αυτές τις ποσότητες βάζω γύρω στα 300-350 ml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Καλως ηρθες ,η ερωτηση ποια ειναι ? Ωραιος μπος κομπλε εισαι, τωρα αρχισε να βαζεις προσεκτικα παντα ξερεις εσυ . Ποιο είδος γυμναστικής είνα κατάλληλο για μένα και τα προβλήματα της μέσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ανάλογα...από 90 ως 110γρ. βάζω. Απλά υπολόζιγε ότι θέλει και παραπάνω νερό με την βρώμη μέσα. Εγώ γι αυτές τις ποσότητες βάζω γύρω στα 300-350 mlΔιαβασα πριν λιγο οτι η αναλογια βρωμης πρωτεινης πρεπει να ειναι 4:1.. Πρεπει τη Δευτερα να παρω μια ζυγαρια να μη τα κανω κατα προσεγγιση. Edit: παω τωρα να παρω ζυγαρια, δε γ@μιεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις