margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Χαλια ειναι το κολλαν σε αντρα ακομα κ αν εχει γυμνασμενο σωμα. Βεβαια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα αλλα αν ειχε ο γκομενος μου θα του το σκιζα με το ψαλιδι Κατα τ αλλα ειπα να παω ενα βημα παραπερα τη διατροφη μου.. Προμηθευτηκα καστανο ρυζι και μακαρονια ολικης. Μετα απο ενα μηνα διατροφης θα κανω και μια λιπομετρηση να δω που ειμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Χαλια ειναι το κολλαν σε αντρα ακομα κ αν εχει γυμνασμενο σωμα. Βεβαια αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα αλλα αν ειχε ο γκομενος μου θα του το σκιζα με το ψαλιδι οσους έχω δει με κολαν χάλια σώμα ειχαν , οπότε δεν έχω γνώμη. Εγω αν κ έχω πόδια/κώλο να κάτσει όμορφα το θεωρώ αστείο για άντρα θα φόραγα μονο αν έκανα κάποιο άθλημα που το χρειάζεται , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το χω δει (και) σε ποδηλατες με πολυ καλο σωμα. Οκ εκει ειναι must αλλα και παλι δε μου καθεται καλα στο ματι. Να τσιμπησω κανα τετοιο μιας που σιχαινομαι τη βρωμη; http://www.musclemax.gr/ydatanthrakes/the-protein-works-pure-fine-oats-2000gr-detail#.VADcGNoayK0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το χω δει (και) σε ποδηλατες με πολυ καλο σωμα. Οκ εκει ειναι must αλλα και παλι δε μου καθεται καλα στο ματι. Να τσιμπησω κανα τετοιο μιας που σιχαινομαι τη βρωμη; http://www.musclemax.gr/ydatanthrakes/the-protein-works-pure-fine-oats-2000gr-detail#.VADcGNoayK0 Μα βρώμη είναι αυτό... Κι εγώ δεν μπόρώ σκέτη βρώμη...δοκίμασε να την κάνεις σε blender με νερό κρύο και whey...εγώ έτσι την τρώω πιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ελεγα επειδη ειναι σκονη κ εχει γευση σοκολατα μηπως παλευοταν αλλιως. Θα το δοκιμασω στο blender να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ζεστό νερό, λίγο λεμόνι, λίγο αλάτι. Κόλαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ελεγα επειδη ειναι σκονη κ εχει γευση σοκολατα μηπως παλευοταν αλλιως. Θα το δοκιμασω στο blender να δω Άγευστη είναι αυτή που πόσταρες...δεν φέρνει αυτή με την σοκολάτα. Σε σκόνη την κάνεις και στο blender...βάζεις και whey και πίνετε πολύ ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 To gym ειναι οτι πιο σιδεράδικο hardcore εχω δει ποτέ μου! (αν εξαιρέσεις εκείνο το ανοιχτό γυμναστήριο στη ρωσία ) Νομισα οτι θα πεθάνω από την υγρασία και τώρα νιώθω πως ΠΡΕΠΕΙ να απολυμανθώ. Απογοήτευσα τον εαυτό μου, im a weak lame manling με ocd στην καθαριότητα και όχι ΤΡΟΥ μπιλντεράς! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Αυτά είναι Αλλαντίν. Δεν είναι υγρασία ρε αυτό στον τοίχο...είναι από την χαρντκορίλα που πετάνε τα βάρη στον τοίχο Πάντως όντως πολύ μικρό/κλειστό...καμιά μέρα που θα χει πάνω από 5-6 άτομα πως θα την παλεύετε ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Allantin. εκεί έχει κολάν; τίγκα τεστοστερόνη ο τοίχος ρε, μη μασάς !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Άγευστη είναι αυτή που πόσταρες...δεν φέρνει αυτή με την σοκολάτα. Σε σκόνη την κάνεις και στο blender...βάζεις και whey και πίνετε πολύ ωραία. Φανταζομαι μπορω να τη κανω σκονη και να τη παρω μαζι μου ωστε να τη βαλω κ αυτη στο σεικερ αργοτερα, δε παθαινει κατι, σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Φανταζομαι μπορω να τη κανω σκονη και να τη παρω μαζι μου ωστε να τη βαλω κ αυτη στο σεικερ αργοτερα, δε παθαινει κατι, σωστα; Μια χαρά μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Γιατί κάποιος να συνεχίσει να κάνει αερόβιο μεγάλης διάρκειας και όχι διαλειματικές ;;;;; Είμαι φαν του ΗΙΙΤ -κι ειδικα του ΤΑΒΑΤΑ- αλλά είναι αλήθεια ότι με ΗΙΙΤ δεν φτιάχνεις πνευμόνια μεγάλων αποστάσεων. Άλλα τα οφέλη της αερόβιας μεγάλης διάρκειας, κι άλλη του ΗΙΤ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ειναι αρκετα κλειστοφοβικό. Και πολύ τρου. Απλά, να, οταν έρθουν τα ντούκια αυτο σκέφτομαι κι εγώ. Πως θα χωράμε... Άυριο στο φτηνιάρικο με την είσοδο τράπεζα; Σημερα οι Εγγλεζάρες πληρώθηκαν. Ηδη αρχίσαν να βγαίνουν τα κορίτσα (16-46) με τα μίνι τα κολλητά, oh mon dieu Παω να απολαύσω το τελευταίο μου ΣΚ off για πολύ καιρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 well that explains a lot... Site: Up Hill Both Ways: How the Status Quo Bias is Making You Wimpy Να διαβάσεις το Predictably Irrational του Dan Ariely. Εκεί να δεις τι θα βρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις