margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 4.42χλμ σημερα στο διαδρομο. Καλα γι αρχη! 7.5 τρεξιματακι με στασεις στο 6-6.5 και τα τελευταια 5' στο 4.5 γιατι τα χα φτυσει... 44' συνολο. Αυριο παμε για το προγραμμα μας και μεθαυριο παλι αεροβιο. Μου χαλασαν και τ ακουστικα ρε γμτ κι εβγαλα τη μιση ωρα χωρις μουσικη...δε παλευεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Γιατί κάποιος να συνεχίσει να κάνει αερόβιο μεγάλης διάρκειας και όχι διαλειματικές ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Γιατί κάποιος να συνεχίσει να κάνει αερόβιο μεγάλης διάρκειας και όχι διαλειματικές ;;;;; Νομίζω γιατί δεν αρέσει σε όλους (και μένα παλαιότερα δεν μου άρεσε) και γιατί μέχρι φτάσεις στο επίπεδο να κάνεις σωστή HIIT σου βγαίνει ο κώλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Συμφωνώ, περι ορέξεως. Απλά, τα οφέλη του hiit είναι και γαμώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 @teh πρωτη φορα και μετα απο προβλημα στο γονατο θελει προσοχη δε μπορω ν ανεβω πανω απο το 7.5 απο τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 βγάλε απο το μυαλο σου οτι αερόβιο = μονο τρέξιμο. Εγώ έκανα hiit (tabata) στο στατικό ποδήλατο. Εφτυσα πνευμόνι. Μου άρεσε Στην ελλάδα έκανα με τον bro, τρέξιμο στην άμμο, (το γαμησα το γονατο), push ups, burpees, κοιλιακους. Και γαμώ ήταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Τrabata e? psssss 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Χαχα το ξερω ρε οτι αεροβιο δεν ειναι μονο το τρεξιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Τrabata e? psssss τι trabata και δεν το μαρτυράω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 οι αντρες πρεπει να φορανε κολαν στο γυμναστηριο, νομος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ειδες κατι που σε άρεσε ή απλά υπάρχει λόγος που το λες; Το κολάν εγω το φοράω μόνο στο ποδήλατο πάντως. Too awkward. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ειδες κατι που σε άρεσε ή απλά υπάρχει λόγος που το λες; Το κολάν εγω το φοράω μόνο στο ποδήλατο πάντως. Too awkward.ειναι sexy οπως κ να χει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ε, τότε μάλλον εγώ είμαι χωριάτ'ς. Έβλεπα τα ζευγάρια να τρέχουν με τα running τα κολάν και γελούσα γιατί το έβρισκα ridiculous Φαντάσου τώρα, να πας σε σιδεράδικο με κολάν (φεύγω τώρα να προλάβω το σιδεράδικο το κλειστοφοβικό!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 οι αντρες πρεπει να φορανε κολαν στο γυμναστηριο, νομος! Τρολλαρεις ε? Ειδα εναν στο γυμναστηριο μου και ηταν σαν γκευ (Βασικα ειναι και γκευ)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 και για κάποιο λόγο τα κολάν τα φοράνε συνήθως γυναίκες/άντρες(όσοι έχω δει) που δεν έχουν ωραίο σώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις