bosei Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Bosei, τι υψος; Ωραιος, ωραίοι και οι κοιλιακοί! Δείτε εδώ ένα κλειστοφοβικό γυμναστήριο! http://www.templegyms.com/birmingham Δεν προλαβαίνω να το δω σήμερα ομως ρε γαμώτο! Thanks...1,75 είμαι. Και γαμώ το γυμναστήριο...απ' ό,τι είδα είναι αυτό που έχει βγάλει κάμποσα βίντεο προπόνησης ο Yates
tehAllantin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Franchise του Yates ειναι. αλλα κλειστοφοβικο ρε φίλε. Θα πάω αύριο να δω. Φεύγω τώρα για το άλλο το φτηνιάρικο! Εντάξει, αφού ήμουν τυχερός και βρήκα δωμάτιο σχετικα φτηνό (φεύγει ο Ινδος συγκάτοικος απο το σπίτι που φιλοξενούμαι τώρα), θα την παλέψω για λίγο ακριβότερο γυμναστήριο αν είναι. 1
Antwni Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 bosei γάμησες! Σαν γκόμενα τον Φώτη γκρινιάζεις και εσύ. (Πλάκα κάνω, έτσι) Κομπλεδούρα είσαι! Αϊ ρε που ξέρεις από κόκαλα, γύρνα καμια 500αρια σελίδες πίσω να δεις τη φώτο του Αντώνη -που χάθηκε αυτός; πνίγηκε;- και να καταλάβεις τι εστί κόκαλο. Εδώ είμαι!Αχνοφαίνομαι δεν με βλέπεις? Πώς να φανώ βέβαια μπροστά στα ντούκια που έχει το νήμα xD (Ήμουν για banια) Πότε ανέβασα εγώ φώτο μου εδώ και δεν το θυμάμαι πάντως? 1
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Antwni επειδή έχασα την φωτό σου για ρεποστ ιτ λίγο! Επίσης, δεν ειχα μπαταρία για να δείτε την εισοδο του γυμναστηρίου να γελάσετε. Που φυσικά δεν μπήκα...
therock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια λυστε μου αυτη την απορια Once and for all. Το Power rack ειναι ενας ορθοστατης πολυτελειας? Εστω οτι εχω ξεχωριστο μερος για μονοζυγο-διζυγο, το power rack τι μενει να μου προσφερει? Στηριξη μπαρας σε διαφορετικα υψη, για πιεσεις παγκου, φορτωση μπαρας στην πλατη για squat, και deadlift σωστα? Γιατι πρεπει να εχω ενα "τετραγωνο κλουβι" για αυτο και να μην φτιαξω απλα 2 οριζοντιες μπαρες?
alex_000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια λυστε μου αυτη την απορια Once and for all. Το Power rack ειναι ενας ορθοστατης πολυτελειας? Εστω οτι εχω ξεχωριστο μερος για μονοζυγο-διζυγο, το power rack τι μενει να μου προσφερει? Στηριξη μπαρας σε διαφορετικα υψη, για πιεσεις παγκου, φορτωση μπαρας στην πλατη για squat, και deadlift σωστα? Γιατι πρεπει να εχω ενα "τετραγωνο κλουβι" για αυτο και να μην φτιαξω απλα 2 οριζοντιες μπαρες? http://youtu.be/wqWyy24hJWg αν θες να προπονείσαι στο max στο σπίτι είναι απαραίτητο κατ εμέ. Το πάτωμα δεν θα αντέξει 100 κιλά να πέφτουν από 1 μέτρο ύψος. Στο bench press σώζει ζωές επίσης. 1
therock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ποσοι εδω μεσα κανετε 5x5 και για ποιο λογο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο προγραμμα απο απομονωσεις? http://youtu.be/wqWyy24hJWg αν θες να προπονείσαι στο max στο σπίτι είναι απαραίτητο κατ εμέ. Το πάτωμα δεν θα αντέξει 100 κιλά να πέφτουν από 1 μέτρο ύψος. Στο bench press σώζει ζωές επίσης. Οκ κομπλε σαν να με επεισες. Βασικα εξω απο σπιτι θα το χω, αλλα και παλι γιατι να σπασω το τσιμεντο...
Antwni Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Antwni επειδή έχασα την φωτό σου για ρεποστ ιτ λίγο! Δεν έχω ανεβάσει φώτο μου εδώ...νομίζω Παρακαλείται ο yiannis27gr να αναλάβει θέση
yannis27gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δεν έχεις ανεβάσει δική σου, είχες ανεβάσει έναν τύπο, κόκαλο στο φουλ,που είχε πάρει στάση σούπερμαν. Μλκ, κλαίω με το βίντεο 1
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δεν έχω ανεβάσει φώτο μου εδώ...νομίζω Παρακαλείται ο yiannis27gr να αναλάβει θέση μαλακα αντωνι, την δικια μου του 2006/7 ανεβασες μην σου.....;; 1
Antwni Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μου είχε ανεβάσει και ο maumaus (χάθηκες αυτός τώρα...) ένα gifaki που σήκωνα την μπάρα όταν ήμουν μικρός αλλά βρίσκεται και αυτό 1317 σελίδες πίσω... Oh wait...
gatokoritso Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 well that explains a lot... Site: Up Hill Both Ways: How the Status Quo Bias is Making You Wimpy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις