alex_000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Οκ τώρα ? https://www.dropbox.com/s/zcl4vv0f2556kxj/20140828_145726_Android111.jpg?dl=0 τέντα! Όπως τα λες ακριβώς είναι. Πολύ χαμηλό λίπος, μπράβο. Πόσα κιλά είσαι? Νομίζω οι ώμοι σου κάναν μεγάλη διαφορά. 1
bosei Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 τέντα! Όπως τα λες ακριβώς είναι. Πολύ χαμηλό λίπος, μπράβο. Πόσα κιλά είσαι? Νομίζω οι ώμοι σου κάναν μεγάλη διαφορά. Thanks. Γάμα τα τα κιλά...70 και έχω ξενερώσει την ζωή μου γιατί μου την σπάει έτσι όπως μπαίνω στις μπλούζες. 2-3 βδομάδες υπομονή μέχρι να γεμίσω νεράκια. Ναι οι ώμοι φέτος ήταν δυνατοί...και πριν φύγω διακοπές είχαν πολύ καλά μπαλαρίσματα. 1
alex_000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ε το θέμα με τα κιλά έτσι είναι, τα -5 στο μάτι φαίνονται +5. Μην σε απασχολεί. 2
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο συγκεκριμένο topic και χρειάζομαι τα φώτα σας. Θέλω να ξεκινήσω και πάλι γυμναστική, μιας και μετά από κάνα μήνα τα παρατάω λόγω βαρεμάρας, κυρίως στα γυμναστήρια. Πλέον, θέλω οπωσδήποτε σύσφιξη και γράμμωση, και δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι, αλλά διάφοροι γυμναστές μου έχουν πει πως γραμμώνω αρκετά εύκολα. Ερχόμαστε στα δύσκολα τώρα. Βαριέμαι τα γυμναστήρια. Τόσο πολύ, που μπορεί να κοιμηθώ πάνω σε όργανο. Επιπλέον, έχω δισκοπάθεια και δισκοκήλη, οπότε δεν μπορώ να κάνω οτιδήποτε και εννοείται χωρίς έμπειρο γυμναστή. Οπότε προσπαθώ να βρω την ιδανική γυμναστική για μένα. Ποδήλατο δεν θέλω να κάνω γιατί δεν θέλω να καταπονώ ιδιαίτερα τα γόνατα λόγω δουλειάς, την μέση δεν μπορώ να την αποφύγω. Merci Καλως ηρθες ,η ερωτηση ποια ειναι ? Οκ τώρα ? https://www.dropbox.com/s/zcl4vv0f2556kxj/20140828_145726_Android111.jpg?dl=0 Ωραιος μπος κομπλε εισαι, τωρα αρχισε να βαζεις προσεκτικα παντα ξερεις εσυ . 1
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ρε μλκ δεν υπαρχεις ,δεν ειχες ρωτησει πριν για την σχολη τι παιζει ? Αν ηταν να πας στην Κινα να χτυπησεις tattoo εκανες και εδω . In other news χτες ελιωσα στο diablo sto ps4 ,περιμενα και κοσμο σπιτι και δεν πηγα gym .AΛΛΑ θα παω σημερα εκτακτως γιατι εχω τυψεις που το εχασα θα μου φύγει το κοτόπουλο από το στόμα!!! κλαίω από τα γέλια @bosei, δεν θόλωσες καθόλου, πολύ καλά σχήματα, ανταμείβεσαι για την δουλειά σου, μπράβο 1
bosei Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 @bosei, δεν θόλωσες καθόλου, πολύ καλά σχήματα, ανταμείβεσαι για την δουλειά σου, μπράβο Ε δεν θόλωσα αλλά έμεινα εγώ και τα κόκαλά μου .
John323 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σοβαρη ερωτηση γιατι εχει πεχτει αγχος. Γενικα γυμναζομαι κυριως αεροβια με γρηγορο περπατημα και λιγο τρεξιμο και 2 φορες τη βδομαδα βαρη. Καλη φυσικη κατασταση αλλα οχι και μαραθωνιος... Τον τελευταιο μηνα το ειχα ριξει στο τρεξιμο, εκανα 4-5 ωρες τη βδομαδα με αρκετα βαρβατα σπριντ. Μετρωντας τους παλμους μου ειδα οτι σε κατασταση ηρεμιας ειναι 54~60. Επισης εχω και κατι ελαφρες αρρυμθιες οι οποιες υποψιαζομαι οτι ωφειλονται σε αγχος. Εσεις εχετε τοσο χαμηλους παλμους λογω ασκησης? ΥΓ. Εχω κανει πληρες καρδιολογικο τσεκ απ πριν 8 μηνες, θεωρω μαλλον υπερβολικο να ξαναπαω...
John323 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ε σε ενα μηνα εκει που ο σφυγμος μου ηρεμιας ηταν 65~70 επεσε κανα 10αρι. Σε ολους σας εχει συμβει/συμβαινει? Εχεις κανεις σας την λεγομενη αθλητικη καρδια?
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Όσοι τρέχουν το έχουν. Δεν είναι τίποτα.
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Κομπλέ σε βλέπω. Τι αγχώνεσαι? Του εκανες διαγνωση ρε Dakon? lol
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ε δεν θόλωσα αλλά έμεινα εγώ και τα κόκαλά μου . τι κοκαλα καλε? μια χαρα φαινονται τα μουσκουλα. δν εχεις καθολου σαβουρες που μας ειπες οτι ετρωγες 1
yannis27gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ε δεν θόλωσα αλλά έμεινα εγώ και τα κόκαλά μου . Αϊ ρε που ξέρεις από κόκαλα, γύρνα καμια 500αρια σελίδες πίσω να δεις τη φώτο του Αντώνη -που χάθηκε αυτός; πνίγηκε;- και να καταλάβεις τι εστί κόκαλο. Μια χαρά είσαι, μούσκουλα και γράμωση σούπερ. Όπως είσαι εσύ τώρα θέλω να γίνω εγώ του χρόνου. --------------------------- Χτες έσπασα το 1o μου λάστιχο. Ω, ρε, παλικάρια που βγάζει η αρειανομάνα Σαλονίκη .
bosei Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αϊ ρε που ξέρεις από κόκαλα, γύρνα καμια 500αρια σελίδες πίσω να δεις τη φώτο του Αντώνη -που χάθηκε αυτός; πνίγηκε;- και να καταλάβεις τι εστί κόκαλο. Μια χαρά είσαι, μούσκουλα και γράμωση σούπερ. Όπως είσαι εσύ τώρα θέλω να γίνω εγώ του χρόνου. --------------------------- Χτες έσπασα το 1o μου λάστιχο. Ω, ρε, παλικάρια που βγάζει η αρειανομάνα Σαλονίκη . Τρόπος του λέγειν...απλά ξενερώνω κάθε φορά τέτοια εποχή που 'μαι αεράτος . Κι εγώ κάπου πέρσι έσπασα ένα πάνω μου πάνω στο ζέσταμα αλλά ήταν και 3-4 χρόνων λάσχιχο.
tehAllantin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Bosei, τι υψος; Ωραιος, ωραίοι και οι κοιλιακοί! Δείτε εδώ ένα κλειστοφοβικό γυμναστήριο! http://www.templegyms.com/birmingham Δεν προλαβαίνω να το δω σήμερα ομως ρε γαμώτο! http://www.thegymgroup.com/find-a-gym/gym/the-gym-birmingham/ πάω εδώ, 24/7!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις