Liverpool89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 δεν δειχνει κατι.. Σημερα προπονηση σουπερ σετ δισετεπαναληψεις 4*6 ... Εχουμε και λεμε. Πιεσεις στηθους με μπαρα σε ισιο παγκο μαζι με pulldown Επικλινη παγκος με αλτηρες κωπηλατικη με μπαρα Στρατιωτικες με τραπς 3*5/3*15 καμψεις δικεφαλλων με αλτηρες μαζι με πιεσεις τρικεφαλλων στην τροχαλια 3*6 και ενα σετ με λιγα κιλα 3*10 δικεφαλλα με αλτηρες δεν ηξερα οτι τα χα τα 18κιλα σε καθε αλτηρα... ηταν πορωση. Αυτη η εβδομαδα ετσι θα την κανω ... αυριο ποδια μαλλον θα πατησω το κοκκινο κουμπι να ερθει το ασθενοφορο...χχχαχάχαχαχαχα 2
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 δεν δειχνει κατι.. Σημερα προπονηση σουπερ σετ δισετεπαναληψεις 4*6 ... Εχουμε και λεμε. Πιεσεις στηθους με μπαρα σε ισιο παγκο μαζι με pulldown Επικλινη παγκος με αλτηρες κωπηλατικη με μπαρα Στρατιωτικες με τραπς 3*5/3*15 καμψεις δικεφαλλων με αλτηρες μαζι με πιεσεις τρικεφαλλων στην τροχαλια 3*6 και ενα σετ με λιγα κιλα 3*10 δικεφαλλα με αλτηρες δεν ηξερα οτι τα χα τα 18κιλα σε καθε αλτηρα... ηταν πορωση. Αυτη η εβδομαδα ετσι θα την κανω ... αυριο ποδια μαλλον θα πατησω το κοκκινο κουμπι να ερθει το ασθενοφορο...χχχαχάχαχαχαχα ρε κράτα και λίγο να σε ξεζουμίσει η γυναίκα, μη ξεζουμίζεσαι μόνος σου!!! χεχε!!! πωπω τα δισετ τα σπάνε, τρελή πώρωση!! καλές δυνατές προπονήσεις Λίβε! 1
Santigh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά μια ερώτηση για τα γόνατα να κάνω για να δω αν το έχουν και άλλοι. Εμένα τα γόνατα μου όταν είμαι όρθια λυγίζουν προς τα πίσω αντί να στέκονται ίσα,λέτε να είναι προβληματικά;Ποτέ δεν με ενόχλησαν απλά μου κάνει εντύπωση.
yannis27gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Και μια υπαλληλος μου εχει το ιδιο θεμα. Σπαστικο, ε; Λιβε, και γω δισετ κάνω εδώ και κανα 2μηνο -νομίζω-, είναι πολύ πιο γουστόζικη η προπόνηση έτσι. Αλλά μόνο στον άνω κορμό, δεν τολμάω δισετ στα πόδια Σπεκτ, καλό ταξίδι ρε συ!
Liverpool89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εγω μονο αυτη την εβδομαδα ετσι.. μετα επιστρεφω στα κανονικα.....
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ο σάκος έμεινε στη Μόσχα για σήμερα. Η ζέστη και η υγρασία εδώ γαμιεται.. έχω λιώσει
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αγνοούμε επιδεικτικά ότι μας λες, μέχρι να δούμε πλήρη ανάλυση κινέζων γένους θυληκού !!!!!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δύσκολο για την ώρα το μυαλό έμεινε πίσω 1
gatokoritso Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 στις διακοπες παρολο που ειχα ανεβασει τις θερμιδες στις 2000 πηρα μονο μισο κιλο. λεω αν εχω ορεξη να ξεκινησω σημερα αλλα δεν ξερω τι προγραμα να κανω.. α ρε σπεκτ μας πηγες στα ξενα.αληθεια τοση ζεστη στη κινα? 2
Fotis13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Honey i'm home! Eπιασα το μαυρισμα του maus μετα απο 9031471093 μπανια και μετα ξυπνησα . Υστερα απο 8 μερες αποχη απο γυμναστικη και τις προβλεπομενες κρεπαλες στο φαι και σε ποτα αν και εκανα sup και κολυμπι, επανερχομαι σημερα με χαλαρο προγραμμα για να κανουμε ηπια εισαγωγη. 6
Mau-Maus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αστα φωτη καηκα χαχχααχχ ετσι θελει φιλε καλα κανεις , μασα και καλοπεραση να απολαυσουμε οσες περισσοτερες τετοιες μερες μπορουμε .. οποιος τρελλαινεται ολο τον χρονο ειναι αρρωστος , εμεις την περασαμε την αρρωστια , γιναμε καλα 3
Liverpool89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Για μενα μιλας μαους;;;; χαχαχχαψ... Σημερα ποδια δισετ σουπερ σετ... ετρεμα σε μια φαση..χαχαχα.. αλλα μ αρεσε.. Τελειωνω και παω σπιτι με λεει η μανα μου βουλωσε ο νεροχυτης πως θα σκυψω λεω εγω τωρα... μαρτυριο... 1
margaritagr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καλως τα παλικαρια μας!! Φωταρα ρεμαλοζωη ε;; Εμεις μαλακιζομασταν εδω 5 το πρωι κ παιρναμε ποζες Παρτε μια Sent from my iPhone using Insomnia 10
benign Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ο σάκος έμεινε στη Μόσχα για σήμερα. Η ζέστη και η υγρασία εδώ γαμιεται.. έχω λιώσει Προσοχη απο που θα περασει το αεροπλανο,μονο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις