arianos16 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Κανένα ενδιαφέρον αρθράκι γύρω από low-carb διατροφές υπάρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ναι ρε, περιμενε να μπει ο νικοσ89, αυτος πρεπει να ξερει μερικα καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Πρέπει να έχει πέσει πολύ μάσα για να μην μιλάει κανείς 'Eνοχοι όλοι! Αύριο με τις pics σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μπα, λίγο το όρος λίγο κάτι άλλα τρεχάματα, δεν κατάφερα να φάω αυτή τη βδομάδα κι έχασα το 1/2 κιλό από τα 2 που έβαλα. Φάτε και για μένα ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Τρώω Εγώ Γιάννη.. Δεν έκανα και τίποτα χτες αστα.. Αλλά πολύ κούραση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εγω ελεγα αυτη την εβδοναδα να την κανω οφφ.. ή να παιξω σε κιγα κιλα αλλα με δισετ.. ή σουπερ σετ. Πρεπει να αγορασω ακομα μια μπαρα και εναν παγκο... Χτες το βραδυ με βλεπει ο αδερφος μου, επλενα τα δοντια μου, μου λεει τι πλατη ειναιβαυτη ρε, αναβολικα παιρνεις;;;...χαχάχχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μασησε τα.... fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Κανένα ενδιαφέρον αρθράκι γύρω από low-carb διατροφές υπάρχει ? πολλά , αλλα η γνώμη μου ειναι να μην κάνεις low carb αν δεν εισαι σε χαμηλά ποσοστά λίπους , δεν σου χρειάζεται κάνε μια ισοροπιμένη υπο-υπερ/θερμιδική και εισαι κομπλέ. Και οι low carb κάνουν δουλειά όπως όλες οι διατροφές αν τις κάνεις σωστά , το θέμα ειναι να διαλέξεις την κατάληλη για εσένα Ναι ρε, περιμενε να μπει ο νικοσ89, αυτος πρεπει να ξερει μερικα καλα. ξέρω αλλα οπως ειπα δεν το συνιστώ , ολες οι ψαγμένες και περίεργες διατροφές ειναι για ψαγμένες και περίεργες καταστάσεις , για κάποιον που απλά θέλει να χάσει λιπος η να βάλει μυς οταν ειναι αρχάριος το καλύτερο ειναι να φάει σωστά κ ισοροπιμένα και να πάει βάση θερμίδων. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εγω ελεγα αυτη την εβδοναδα να την κανω οφφ.. ή να παιξω σε κιγα κιλα αλλα με δισετ.. ή σουπερ σετ. Πρεπει να αγορασω ακομα μια μπαρα και εναν παγκο... Χτες το βραδυ με βλεπει ο αδερφος μου, επλενα τα δοντια μου, μου λεει τι πλατη ειναιβαυτη ρε, αναβολικα παιρνεις;;;...χαχάχχχα Γιατι να αγοράσεις μπάρα; Κι εγώ χρειάζομαι μια στο 1,50 μέτρο αποκλειστικά για σκουοτ, θα πάρω ένα σωλήνα 3/4 ιντσών, και θα τον κάνω μπάρα. Είναι απλή διαδικασία, φτηνή και σένα πιάνουν τα χέρια σου, τη φτιάχνεις εύκολα. Έχει δέσει καλά το σώμα σου, φάνηκε και στη φώτο που ανέβασες. Έχεις στόχο να παχύνεις κι άλλο ή θα μείνεις στα ίδια κιλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 πολλά , αλλα η γνώμη μου ειναι να μην κάνεις low carb αν δεν εισαι σε χαμηλά ποσοστά λίπους , δεν σου χρειάζεται κάνε μια ισοροπιμένη υπο-υπερ/θερμιδική και εισαι κομπλέ. Και οι low carb κάνουν δουλειά όπως όλες οι διατροφές αν τις κάνεις σωστά , το θέμα ειναι να διαλέξεις την κατάληλη για εσένα ξέρω αλλα οπως ειπα δεν το συνιστώ , ολες οι ψαγμένες και περίεργες διατροφές ειναι για ψαγμένες και περίεργες καταστάσεις , για κάποιον που απλά θέλει να χάσει λιπος η να βάλει μυς οταν ειναι αρχάριος το καλύτερο ειναι να φάει σωστά κ ισοροπιμένα και να πάει βάση θερμίδων. Εγω εκανα πλακα επειδη ξερω οτι εισαι pro carb, αλλα για αλλη μια φορα εισαι σωστος. Συμφωνω. Ρε δεν εχεις φτιαξει καμια before/after να παρουμε εμπνευση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 πολλά , αλλα η γνώμη μου ειναι να μην κάνεις low carb αν δεν εισαι σε χαμηλά ποσοστά λίπους , δεν σου χρειάζεται κάνε μια ισοροπιμένη υπο-υπερ/θερμιδική και εισαι κομπλέ. Και οι low carb κάνουν δουλειά όπως όλες οι διατροφές αν τις κάνεις σωστά , το θέμα ειναι να διαλέξεις την κατάληλη για εσένα ξέρω αλλα οπως ειπα δεν το συνιστώ , ολες οι ψαγμένες και περίεργες διατροφές ειναι για ψαγμένες και περίεργες καταστάσεις , για κάποιον που απλά θέλει να χάσει λιπος η να βάλει μυς οταν ειναι αρχάριος το καλύτερο ειναι να φάει σωστά κ ισοροπιμένα και να πάει βάση θερμίδων. +1000000000000 Νίκο μου ούτε κέτωση ούτε low carb ούτε χαζομάρες παρόμοιες, υποθερμιδικά και τέλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Πιστεύω ότι τόσα χρόνια γυμναστικής θα πιάσουν τόπο.. 20κιλά μπακπακ+μια σχολική περίπου αλλά 7.. αυτα θα είναι τα βάρη τις επόμενες μέρες.. Και έχω χάσει το μπ3 μου γαμω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εγω εκανα πλακα επειδη ξερω οτι εισαι pro carb, αλλα για αλλη μια φορα εισαι σωστος. Συμφωνω. Ρε δεν εχεις φτιαξει καμια before/after να παρουμε εμπνευση; παιζει να την εσβησα κατα λάθος οταν έσβηνα συνημμένα απο τον πινακα ελεγχου θα ριξω κανα look γιατι κρατάω στο pc έτσι κ αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Γιατι να αγοράσεις μπάρα; Κι εγώ χρειάζομαι μια στο 1,50 μέτρο αποκλειστικά για σκουοτ, θα πάρω ένα σωλήνα 3/4 ιντσών, και θα τον κάνω μπάρα. Είναι απλή διαδικασία, φτηνή και σένα πιάνουν τα χέρια σου, τη φτιάχνεις εύκολα. Έχει δέσει καλά το σώμα σου, φάνηκε και στη φώτο που ανέβασες. Έχεις στόχο να παχύνεις κι άλλο ή θα μείνεις στα ίδια κιλά; Ναι θα παχυνω κι αλλο... δεν μενω στασιμος... ειδα και ενα ωραιο προγραμματακι... θα το ποσταρω οταν μπορεσω... Λεω να ξεκινησω αυτο. Τωρα με δελεαζει λιγο το power clear που θα παιζω με κιλα ασφαλειας διοτι δεν εχω ολυμπιακη μπαρα να στριβουν τα κιλα και θα χω θεμα και αντι για πρεσσα θα κανω εκτασεις τετρακεφαλλων μια και πρεσσα δεν εχω... Ας το ριξει μια ματια και ο Ντακον.... Υποψιν δεν ειναι δικο μου το προγραμμα... Να φτιαξω κανενα μονοζυγο κανενα παγκο,κανενα διζυγο ναι...Με μπαρες δεν παιζω, μια στραβη θα εχω ασχημο τραυματισμο χερια,δοντια στηθος, σαγονι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ένα αργό 5αρί μετα απο λίγο ύπνο,καλό πρωινό και σε λίγες ώρες αναχωρω για αεροδρόμιο. Καλά να περνάτε μεχρι να ξαναγράψω και κάντε και λίγη γυμναστική για εμάς που δεν θα μπορούμε.. αντίος αμιγκος 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις