Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τρεχετε καθολου ξυπολυτοι?. Σκεφτομαι να ξεκινησω στο κοντινο  γηπεδο που εχει και μαλακο γρασιδι, τελικα μπορει να παθουν καποια ζημια τα ποδια? εχετε ακουσει τιποτα τετοιο απο καποιον ειδικο? (γιατι πολλα κυκλοφορουν στο ιντερνετ αλλοι ετσι αλλοι γιουβετσι).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

το καλο με το barefoot running ειναι οτι αναγκαζεσαι να φτιαξεις το τρεξιμο σου στις "μυτες"

καλο θα ηταν να κανεις πχ 1 προπονηση τη βδομαδα με γυμνο ποδι οχι καθε μερα!!

τελευταια μερα στο νησι! αυριο την κανω για αθηνα!!!

και πρεπει να αδιειασω για τριτη φορα το μπακ πακ μου και να δω τι θα αφησω πισω!

• Like 1

Αυτο το γαλα της μεβγαλ δυο φορες με χει στειλει αδιαβαστο...

Δεν προλαβαινομουν για τουαλετα και τις δυο φορες.

Τοσο καιρο που πινω γαλα.ποτε δεν μου εχει τυχει αυτο...

Μονο με το συγκεκριμενο... ξανα δεν εχει...η κοιλια μου λες και εκανε εκρηξης ηφαιστειου ηταν.

Τρεχετε καθολου ξυπολυτοι?. Σκεφτομαι να ξεκινησω στο κοντινο  γηπεδο που εχει και μαλακο γρασιδι, τελικα μπορει να παθουν καποια ζημια τα ποδια? εχετε ακουσει τιποτα τετοιο απο καποιον ειδικο? (γιατι πολλα κυκλοφορουν στο ιντερνετ αλλοι ετσι αλλοι γιουβετσι).

Mια περιοδο ηταν σε μεγαλο hype αυτα τα vibram τα οποια ειναι σαν να τρεχεις ξυπολυτος. Ειχα ρωτησει την γυναικα (2 φορες μαραθωνοδρομος) τι παιζει και μου ειπε οτι με αυτα γυμναζονται πιο ολιστικα τα ποδια καθως δουλευουν κομματια που λογω της υπαρχης παπουτσιων ατωνουν με αποτελεσμα αμα κανεις σωστη δουλεια, ουσιαστικα γινεσαι injury proof.

Σε προσφατη συζητηση μου ειπε οτι βγηκε ερευνα που αποδεικνυει το αντιθετο και πως η εταιρια δεχθηκε μηνυσεις κλπ κλπ.

• Like 1

ετσι τρεχουν παντως οι αφρικανοι απο παιδακια επειδη δεν εχουν λεφτα για παπουτσια κ ολοι βλεπουμε τους χρονους τους στις μεγαλες αποστασεις ..

λιβε μη το ξαναπαρεις , μεγα φολα το μεβγαλ

• Like 2

Αστα να πανε μαους..αφου δεν μου εφυγαν στο αμαξι να γελαω και να κλαιω μαζι.. παλι καλα που ημουν κοντα στο σπιτι....

Τετοιο πονοκοιλο καιρο βασικα χρονο ειχα να τον νιωσω... αλλα κλαιν δευτερη φορα που το παθαινω.. ακυρο απο μενα...

Είπαμε ότι η πρωινή γυμναστική (= ποδηλασία, για μένα) είναι καύλα, έτσι;  :-)

Εγερτήριο στις 06:00, ελαφρύ πρωινό και βουρ στο ποδήλατο (εκκίνηση στις 06:30)! Έκανα την συνηθισμένη διαδρομή (αυτή που περνάω από ένα μοναστήρι σκαρφαλωμένο στην κορυφή μιας ανηφόρας με κλίση 12%), συμπεριλαμβάνοντας μια παράκαμψη η οποία αύξησε την συνολική διαδρομή κατά 5χλμ (εννοείται ότι ήταν ανηφορική παράκαμψη, τι συζητάμε τώρα;  :-D) και κατάφερα να κρατήσω το χρόνο κάτω από τις 2 ώρες! Συγκεκριμένα, έκανα 45.25χλμ, ride time 1:52:19 και έκαψα 1484 θερμίδες.

Πλέον, ανάπαυση από σήμερα μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (όπου έχει τρέξιμο στο διάδρομο) και τη Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πάω για διαδρομή 90 και πλέον χιλιομέτρων!

Καλό τριήμερο σε όλους!

@Spect~: καλό ταξίδι στην Αθήνα και καλό ταξίδι στην Κίνα! Εύχομαι ό,τι καλύτερο, κάθε επιτυχία, με υγεία πάνω από όλα και γερά πόδια  ;)! Αντιλαμβάνομαι ότι για ένα διάστημα δεν θα γράφεις τόσο συχνά όσο τώρα, να είσαι σίγουρος όμως ότι θα μας λείψεις!

• Like 4

Οκ, απλως οσες φορες εχω κανει σουπερσετ τα σκιζω, και ηθελα να βεβαιωθω πως δεν το κανω λαθος.

Υπαρχουν συγκεκριμενοι συνδυασμοι να ταιριαξω, η απλα συνδυαζω τις ασκησεις που μαρεσουν?

Μπορεις να κανεις πολλες παραλλαγες.

Οπως καμψεις δικεφαλων και πιεσεις τρικεφαλων στην τροχαλια

Βυθισεις με ελξεις

Σκουοτ με πρεσσα αν αντεχεις

leg extesion leg cyrl

Αρσεις θανατου με τραπς

Πιεσεις στηθους μαζι με ελξεις στην τροχαλια..

Κωπηλατικη με αλτηρες μαζι με.πιεσεις ωμων με αλτηρες ορθιος

Αλλα πρεπει να συνδυασεις το προγραμμα σου ετσι ωστε να σου βγαινει σωστα...

Ετσι καπως θα το κανα εγω . Δεν λεω οτι ειναι το σωστοτερο..

εγώ διακοπάρω!!! :D

απολάυστε με στο φωτοτοπικ λεμε! :P 

Σπιτι, στη λαρισα. 40 βαθμοι,

Dips αναμεσα σε 2 καρεκλες, καμψεις, τρικεφαλους, σκουώτ με μιλιταρι πρεσ (2 μπουκάλια νερο για βαράκια) :P

είμαι ΜΟΥ ΣΚΕ ΜΑ! Αυτό κάνει το δροσιστικό ντουζάκι πιο απολαυστικό!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...