Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαρι φιλετο (Μπακαλιαρο, γλωσσα, γαλεο, κτλ) μπορω να ψησω σε ψησταρια, ή ειναι μονο για τηγανι? Επισης για πειτε κανα καλο ψαρι που να μην θελει καθαρισμα και ξεκοκαλιασμα και να τρωγεται!

Πολύ ωφέλιμο ψάρι, είναι ο σολομός! Με το λίπος του να περιέχει ωμέγα 3 και με υπέροχη γεύση! Η γλώσσα γίνεται στη σχάρα. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μπακαλιάρο. Δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα. Όμως εκτός από το ψήσιμο στη σχάρα, μια καλή ιδέα είναι να βρεις πετρόψαρα, που είναι μικρά, και να φτιάξεις κακαβιά.

Ένα ιδιαίτερα νόστιμο και δυναμωτικό φαγητό που έχει ελάχιστο επίπεδο λίπους και πλούσια αρώματα!

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αυτο το ντοκυμοντερ ειναι πολυ καλο και εχει και χιουμορ.Το εχω αγορασει,πολυ καλες οδηγιες για διατροφη και γυμναστικη.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωφέλιμο ψάρι, είναι ο σολομός! Με το λίπος του να περιέχει ωμέγα 3 και με υπέροχη γεύση! Η γλώσσα γίνεται στη σχάρα. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μπακαλιάρο. Δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα. Όμως εκτός από το ψήσιμο στη σχάρα, μια καλή ιδέα είναι να βρεις πετρόψαρα, που είναι μικρά, και να φτιάξεις κακαβιά.

Ένα ιδιαίτερα νόστιμο και δυναμωτικό φαγητό που έχει ελάχιστο επίπεδο λίπους και πλούσια αρώματα!

Κακαβια τι ειναι ψαροσουπα? Κανει για μας?

Σολωμος τι διαφορα εχει αυτος που ειναι στα ψυγεια τον σουπερ μαρκετ, σαν λεπτη μακροστενη φετα, με αυτον της κονσερβας rio mare?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουτε εγω δεν πιστευω οτι ειμαι στην φωτο....Μαλλον πολυ καλος ειναι ο φωτογραφος.....

Παμε γερα, αυριο θα το δωσω να καταλαβει...

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 7
Δημοσ.

ελα ασε τις μαλακιες  , ποιος ειναι λεγε  αχαχααχαχαχ

ωραιος λιβε μπραβο  ,  αρπαξες  !

• Like 1
Δημοσ.

Γκομενακι ο Λιβε!

Σημερα ετρεξα 500μ σ ενα γηπεδακι και μετα κοιλιακους-ραχιαιους, no ενοχληση. Αυριο εχει το προγραμματακι ενδυναμωσης κ μεθαυριο παλι τρεξιμο, τα παω ενναλαξ. Α και το πρωι 20' κολυμπι, 10 σε ελευθερο και 10 σε υπτιο.

Αμα δε χασω αυτα π πηρα να μη με λενε Μαργαριτα :P

• Like 2
Δημοσ.

Κακαβια τι ειναι ψαροσουπα? Κανει για μας?

Σολωμος τι διαφορα εχει αυτος που ειναι στα ψυγεια τον σουπερ μαρκετ, σαν λεπτη μακροστενη φετα, με αυτον της κονσερβας rio mare?

Ναι, είναι ψαρόσουπα και κάνει για εμάς! Ακόμη θυμάμαι εκείνη την κακαβιά που είχε φτιάξει η νονά μου από τα ψάρια που είχε πιάσει ο νονός, κάτω στο νησί!!

Είναι υπέροχο και ελαφρύ φαγητό. Κι επειδή τα πετρόψαρα είναι δυσεύρετα, μπορεί να γίνει και με άλλα, μεγαλύτερα ψάρια. Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω την συνταγή που χρησιμοποιώ. Όσο αφορά τον σολομό, ό,τι είναι σε κονσέρβα διαφέρει τουλάχιστον στην προσθήκη συντηρητικών! Και φυσικά στην γεύση κλπ.

Δημοσ.

Ουτε εγω δεν πιστευω οτι ειμαι στην φωτο....Μαλλον πολυ καλος ειναι ο φωτογραφος..... 

ωραίος ρε , αλλα τι παίζει με τη μουτζούρα στο χέρι ?

utrollm8.jpg αχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχαχα...Δεν ειμαι μονος στην φωτο δεν θελω να φανει ...αυτο ειναι ολο...για εμενα κλαιν...

ναι ρε , για τη μαυρη μουτζουρα στο χέρι λεω 

χρειαζόταν ? αχχαχαχχαχα

Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 1
Δημοσ.

Χαλαρά και σήμερα. Άργησα να ξεκινήσω (έφυγα 08:40), οπότε είπα να μην πιεστώ πολύ για να μην "κλατάρω" από τη ζέστη. Βόλτα στην πόλη, λοιπόν, 39.72χλμ, μείον 1168 θερμίδες. Το "κλου" της υπόθεσης; Όπου θυμόμουν ότι είχε ανηφόρα, πήγαινα και την ανέβαινα! :-)  Καλά ήταν...

• Like 2
Δημοσ.

λιβε , pro tip , αλλο πραγμα επρεπε να σβησεις απο τη φωτογραφια και οχι το χερι... =p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...