nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 πόσο εισαι 25? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos! Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ...... τις γαμπες αν θελουμε μπορουμε να τις γυμνασουμε και καθε μερα δεν εχουν κανενα θεμα ! και οντως η γενετική γαμπών ειναι ο Νο1 παραγοντας για τον καθενα μας και μετα η προπονηση που θα τους κανει .. Ασχέτως από τα γούστα των γυναικών, η εκγύμναση των ποδιών είναι πολύ καλή -αν και δύσκολη- και χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Ο σημαντικότερος λόγος για την άσκηση του κάτω μέρους του κορμού είναι η σταθερότητα των γονάτων και γενικότερα των ποδιών! Πιστεύω ότι η όψη που δημιουργεί εντύπωση, αφορά κυρίως τους ώμους, τους κοιλιακούς και τις γάμπες. Αλλά, ας μην ξεχνάμε ότι κάνουμε ό,τι κάνουμε για εμάς και όχι για τους άλλους. Πρέπει να έχουμε μια αντικειμενική άποψη της συμμετρίας και φυσικά υπόψη την γενετική προδιάθεση. Καλό δεκαπενταύγουστο σε όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 http://enallaktikidrasi.com/2014/03/kardioxeirourgos-milaei-gia-tin-apati-tis-xolisterinis/#ixzz39LiHjLj4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 αν και παππους σημερα πηγα για ενα 5αρι και ειχα τρελη ορεξη! το τελευταιο χιλιαρι το κανα στο 4.26!! μετα απο τοσο καιρο καλα ηταν !(και κανω και καθε μερα μιση ωρα στεπ και ειχα κανει και σημερα με τουμπανο ρυθμο οποτε ηταν ηδη κουρασμενα τα ποδια!! πεταει ο παππους ρε!! ) Άσε μας ρε "παππού", μας κοροϊδεύεις μου φαίνεται... σημερινό PR στο 5άρι με πολλά νεύρα (λόγω επιστροφής στην Αθήνα) & πολύ ζόρι (AKA τα 'φτυσα ) Ξεμένω από πνευμόνια αρκετά πριν κουραστούν τα πόδια, αλλά θα στρώσει που θα πάει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αντε να δω ποτε θα κανω κ εγω τα πρωτα μου 5Κ ... Ζηλευω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 σπεκτ καλα κανεις , κ γω τις αποφευγω τις γαλλικες , τους γαμανε τους αγκωνες , μονο με λιγα κιλα τις κανω ! Akanthos! συμφωνω φιλε , επισης καλο δεκαπενταυγουστο και σε σενα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 σπεκτ καλα κανεις , κ γω τις αποφευγω τις γαλλικες , τους γαμανε τους αγκωνες , μονο με λιγα κιλα τις κανω ! Akanthos! συμφωνω φιλε , επισης καλο δεκαπενταυγουστο και σε σενα .. Εγω τωρα τελευταια τι κανω με αλτηρες οχι μπαρα. Εναλλακτικη ασκηση που να πιανει το ιδιο και να μην ζοριζει αγκωνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Χθες εχασα την προπονηση επειδη δεν την παλευα λογω αυπνιας. Σημερα λεω να κανω δυο φορες για να μη χαλασω το προγραμμα μου. Εχω μονο δυο μερες οφφ τη βδομαδα αυτο το διαστημα και θα προτιμουσα να εκανα δυο φορες σημερα. Και γενικα, για το μελλον, σε περιπτωση που δε γινεται αλλιως καλυτερα να το κανει κανεις ετσι ή να το αφηνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Χθες εχασα την προπονηση επειδη δεν την παλευα λογω αυπνιας. Σημερα λεω να κανω δυο φορες για να μη χαλασω το προγραμμα μου. Εχω μονο δυο μερες οφφ τη βδομαδα αυτο το διαστημα και θα προτιμουσα να εκανα δυο φορες σημερα. Και γενικα, για το μελλον, σε περιπτωση που δε γινεται αλλιως καλυτερα να το κανει κανεις ετσι ή να το αφηνει; αυτο ειναι λάθος οι καλύτερες επιλογές ειναι 1) αντι για off σ/κ πας και το σαββατο , 1-2 ώρες απο το χρόνο σου ειναι δε θα χάσεις κ τη μέρα 2) την Δευτέρες ξεκινας απο εκει που έμεινες , δηλαδή κάνεις την προπόνηση που έχασες πάντως μη τρελένεσαι κ εγω έτσι έκανα και ξέρω τι σου λεω , δεν κερδίζεις κάτι έτσι και να ξέρεις οτι μια προπόνηση δεν αλλάζει κάτι , αντι να εισαι έτσι (φαντασου τον εαυτο σου) σε 1 χρόνο θα εισαι έτσι σε 1 χρόνο και μια μέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Zaknafein λιγο καιρο πριν ειχα το 5αρι κοντα στο 20!! παππους σου λεω εγινα!!! καλημερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 αυτο ειναι λάθος οι καλύτερες επιλογές ειναι 1) αντι για off σ/κ πας και το σαββατο , 1-2 ώρες απο το χρόνο σου ειναι δε θα χάσεις κ τη μέρα 2) την Δευτέρες ξεκινας απο εκει που έμεινες , δηλαδή κάνεις την προπόνηση που έχασες πάντως μη τρελένεσαι κ εγω έτσι έκανα και ξέρω τι σου λεω , δεν κερδίζεις κάτι έτσι και να ξέρεις οτι μια προπόνηση δεν αλλάζει κάτι , αντι να εισαι έτσι (φαντασου τον εαυτο σου) σε 1 χρόνο θα εισαι έτσι σε 1 χρόνο και μια μέρα Το 1) οκ, δεκτο. Στο 2) εχασα τη μπαλα να σου πω την αληθεια, κοιταω αριστερα κοιταω δεξια πουθενα η μπαλα. Βρε λες να ειναι κατω απ'το κρεβατι, κοιταω κατω απ'το κρεβατι, οχι. Δεν ειναι. Οκ παντως, σωστο οτι για τη μια φορα δε χαλασε ο κοσμος, απλα ελεγα τωρα αμα δεν κανω δυο φορες σημερα ή δεν κανω στο οφ (που το ηθελα για φουλ ξεκουραση), πρεπει μετα αντι για Δευτερα-Κυριακη, να κανω το προγραμμα Τριτη-Δευτερα. Και δεν το ηθελα ουτε αυτο. Αλλα μαλλον θα το κανω στο οφφ. Αυτα ειναι τα προβληματα των χωρων του πρωτου κοσμου να σημειωσω εδω. (δεν παω πουθενα, στο σπιτι κανω με το βαρος του σωματος :ΔΔΔΔΔΔΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εμένα μ αρέσει να κάνω γρήγορο βάδην 1 με 2 ηώρα τα ξημερώματα.Σαν βρυκόλακας αισθάνομαι αλλά μ αρέσει ,δεν έχει καθόλου ζέστη.Αντιθέτως έχει ωραία δροσιά και το απολαμβάνεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εννοειται καλυτερα χαραμισε μια μερα οφφ να κανρις την προπονηση που εχασες.. Πχ αν κανεις σημερα διπλη προπονησξ μια το πρωι μια το απογευμα.στην.δευτερη θα υστερισεις και την αλλη μερα θα σαι λιωμα αν την κανεις σωστα... Χαραμισε μια.μερα οφφ. Εγω πως θα το εκανα. Θα την εκανα μια μερα οφφ, αλλα πρωι, πχ δεκα η ωρα, ωστε να εχω ολη την υπολοιπη μερα για ξεκουραση, αν την επομενη εχω προπονηση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ψαρι φιλετο (Μπακαλιαρο, γλωσσα, γαλεο, κτλ) μπορω να ψησω σε ψησταρια, ή ειναι μονο για τηγανι? Επισης για πειτε κανα καλο ψαρι που να μην θελει καθαρισμα και ξεκοκαλιασμα και να τρωγεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Σωστος Λιβερπουλ κι εγω αυτο λεω να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις