Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

εγω πριν λιγο τελειωσα ενα ντοκιμαντερ το fat sick and nearly dead!

ειναι ενας τυπος ο οποιος για 2 μηνες ξεκιναει να πινει μονο χυμους απο φρουτα και λαχανικα και τον βοηθαει να κανει επανεκκινηση τον οργανισμο του,να κοψει φαρμακα, να εξαφανιστει ενα αυτοανοσο που ειχε και να βελτιωσει τη ζωη του και εν τελει να μπορεσει να κανει μια νεα ζωη! 

ωραιο ντοκιμαντερ αξιζει να το δει καποιος! (δεν ειμαι υπερ του να το κανεις αυτο για μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα που και που για λιγες μερες νομιζω ειναι καλο!) και επισης δεν μιλαμε για τη ζωη που κανουν αθλητες κτλ που εχουν αλλες αναγκες αλλα για ενα μεσο ανθρωπο

μαους γουσταρω απαντηση!!! :P

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

παιδες ποσες επαναληψεις ειναι καλο να κανεις καποιος στις ασκησεις, και για να παει απο το ενα σετ στο επομενο ποση ωρα πρεπει να ξεκουραζεται;;;

Δημοσ.

τα επαιξες μαζι και δε φουσκωσαν τα χερια ??

Ναι αλλα μιλαμε για στιγμιαιο Pump, ή ακομα και μετα την προπονηση πετυχαινεις καλυτερα αποτελεσματα?

Επειδη αν ειναι να κουαζω τα χερια μου πιο γρηγορα, με αποτελεσμα να πετυαινω λιγοτερα κιλα ή επαναληψεις απλα για να φουσκωνουν οσο ειμαι gym, και μετα να επανερχονται χωρις σημαντικη προοδο, ποιο το νοημα? Δεν ξερω τι ισχυει για αυτο ρωταω εδω τα εμπειρα τσακαλια ;)

• Like 1
Δημοσ.

κανε ,  να εχεις υπομονη και να μη βιαζεσαι !

εγω ενα σετακι κανω σουπε σετ και τα χερια γινονται τουμπανο ! 

με οποιο τροπο και να πρηστεις μετα απο λιγη ωρα φευγει το πρηξιμο δε μενει για παντα ! 

το θεμα ειναι ομως να πριζεσαι , ετσι σιγα σιγα μεγαλωνεις  ..

το ασχημο ειναι να κανεις κ να μη πριζεσαι καθολου εκει υπαρχει προβλημα ...

Δημοσ.

Οκ, απλως οσες φορες εχω κανει σουπερσετ τα σκιζω, και ηθελα να βεβαιωθω πως δεν το κανω λαθος.

Υπαρχουν συγκεκριμενοι συνδυασμοι να ταιριαξω, η απλα συνδυαζω τις ασκησεις που μαρεσουν?

Δημοσ.

για αρχη ταιριαξε τα δικεφαλα στην μπαρα καθιστος με της γαλλικες για τρικεφαλα

και τα δικεφαλα με αλτηρες με τρικεφαλα στην τροχαλια !

χιλιοι-δυο συνδιασμοι υπαρχουν σιγα σιγα θα δοκιμαζεις και θα δεις ποιοι πιανουν περισσοτερο εσενα !

μη βιαζεσαι , κανενος δε μεγαλωσαν τα χερια σε μια νυχτα !  υπομονη θελει , καλη προπονηση καλη μαζα και υπομονη ...

και για να σου απαντησω στην πρωτη σου ερωτηση , ο λογος που ενδείκνυται να παιζονται μαζι τα δικεφαλα με τα τρικεφαλα ειναι επειδη ειναι κοντινες μυικες ομαδες , και οταν εχουμε στειλει αιμα και εχουμε κανει τουμπανο τα δικεφαλα , ειναι πολυ ευκολο το αιμα να το στειλουμε και στα τρικεφαλα,  μιας και ειναι κοντα και να τα κανουμε κ αυτα τουμπανο!

δεν ενδείκνυται πχ σουπερ σετ μεταξυ ωμους και γαμπες ! αλλοι βεβαια μπορει να το κανουν και αυτο οπως την εχει δει ο καθενας ,  εδω εχω δει σουπερ σετ   με διαδρομο και  παγκο  εκει θα κολλησουμε ?

• Like 1
Δημοσ.

Τις προαλλες μου δειξε η κολλητη μου ενα βιντεο. Ηταν ενας τυπος 30κατι-40 δε θυμαμαι ακριβως ο οποιος ηταν παρα πολυ χοντρος, τεραστιος. Και ξεκινησε διατροφη κ γυμναστικη μ εναν περσοναλ τρεϊνερ.

Το βιντεο ειναι συγκλονιστικο.. Στην αρχη η ασκηση του ηταν να.. Σηκωνεται απ τον καναπε. Και τελικα εγινε κορμαρα φιλαρακι με τον τρεϊνερ & γενικα αλλαξε ολη του η ζωη.

Μαλιστα αν θυμαμαι καλα εγινε κι ο ιδιος μετα τρεϊνερ.

Θα δω μηπως μου στειλει λινκ κ το ποσταρω.

Εγω παντως πριν αρχισω γυμναστικη ΔΕΝ επαιζε να μπορεσω να βγαλω κοντα δυο ωρες στη σανιδα.

Το μωρο της ξαδερφης μου το κραταω περιςςοτερη ωρα αγκαλια απο το μεγαλυτερο της οταν ηταν σ αντιστοιχη ηλικια.

Γ@μαει η γυμναστικη ρε.

• Like 1
Δημοσ.

No worries. Θα πω ενα φιλαρακι να ερθει να με υποδεχτει με μπαλονια hello kitty και πινακιδα να λεει "Darth Konstantinos Lakiaras".

χαχα Κωνσταντινο σε λενε ρε; Εγω Ντινο σε ειχα πει για πλακα απ'το Αλλαντιν.

εγω πριν λιγο τελειωσα ενα ντοκιμαντερ το fat sick and nearly dead!

Ωραιος. Θα το δω.

Τον 45 Stone Virgin λες (ετσι λεγεται το ντοκυμαντερ στο youtube. το παρατσουκλι του ειναι 600 pound virgin). Ο οποιος ητανε 600 λιβρες (~270 κιλα) εφτιαξε σωμα καλο οπως λες, ενεπνευσε κοσμο, του κανανε γκρουπ κλπ. και το ακομα πιο απιστευτο ειναι οτι τα ξαναπηρε μετα, και ξαναπηγε παλι στις 600 λιβρες. Νομιζω το '09 τα χασε και το '11 τα ξαναπηρε. Δες τονε, εχει και λογαριασμο στο youtube. David Elmore Smith τον λενε. Απο τοτε λεει οτι το ξαναπαλευει και πρεπει να χει ξαναχασει καμια πενηνταρα, αλλα δεν τον κοβω για αλλα.

Αλλα οντως απιστευτος.

Αυτος που ειναι πολυ καλος ειναι ο περσοναλ τρεινερ του που λες (Chriss Powel), ο οποιος απο τοτε το εκανε ριαλιτι. Αυτα τα επεισοδια αξιζουν να τα δεις, στο youtube τα εχει. Εκει θα δεις τη δυναμη που λες.

Extreme makeover, weightloss edition. Εχω εντυπωσιαστει τοσο απο μερικες περιπτωσεις, που πιστευω οτι θα τις θυμαμαι για παντα.

Απλα προσεχε μην το παρακανεις κι εσυ με τη γυμναστικη μετα και βγαλεις κι εσυ κανενα τρελο cpk και παθουνε τιποτα τα νεφρα σου.

• Like 1
Δημοσ.

για αρχη ταιριαξε τα δικεφαλα στην μπαρα καθιστος με της γαλλικες για τρικεφαλα

και τα δικεφαλα με αλτηρες με τρικεφαλα στην τροχαλια !

χιλιοι-δυο συνδιασμοι υπαρχουν σιγα σιγα θα δοκιμαζεις και θα δεις ποιοι πιανουν περισσοτερο εσενα !

μη βιαζεσαι , κανενος δε μεγαλωσαν τα χερια σε μια νυχτα !  υπομονη θελει , καλη προπονηση καλη μαζα και υπομονη ...

και για να σου απαντησω στην πρωτη σου ερωτηση , ο λογος που ενδείκνυται να παιζονται μαζι τα δικεφαλα με τα τρικεφαλα ειναι επειδη ειναι κοντινες μυικες ομαδες , και οταν εχουμε στειλει αιμα και εχουμε κανει τουμπανο τα δικεφαλα , ειναι πολυ ευκολο το αιμα να το στειλουμε και στα τρικεφαλα,  μιας και ειναι κοντα και να τα κανουμε κ αυτα τουμπανο!

δεν ενδείκνυται πχ σουπερ σετ μεταξυ ωμους και γαμπες ! αλλοι βεβαια μπορει να το κανουν και αυτο οπως την εχει δει ο καθενας ,  εδω εχω δει σουπερ σετ   με διαδρομο και  παγκο  εκει θα κολλησουμε ?

How the puts γινεται αυτο?

Δημοσ.

Ε ο καθενας οτι του κατεβει κανει...

Αυτος καπου το.διαβασε το ειδε καπου το κατεβασε απο το μυαλο.του το εκανε.. αυτο ειναι το θεμα ή οχι οτι δεν βρεθηκε να του πει γιατι υο κανεις αυτο...

• Like 1
Δημοσ.

Τις προαλλες μου δειξε η κολλητη μου ενα βιντεο. Ηταν ενας τυπος 30κατι-40 δε θυμαμαι ακριβως ο οποιος ηταν παρα πολυ χοντρος, τεραστιος. Και ξεκινησε διατροφη κ γυμναστικη μ εναν περσοναλ τρεϊνερ.

Το βιντεο ειναι συγκλονιστικο.. Στην αρχη η ασκηση του ηταν να.. Σηκωνεται απ τον καναπε. Και τελικα εγινε κορμαρα φιλαρακι με τον τρεϊνερ & γενικα αλλαξε ολη του η ζωη.

Μαλιστα αν θυμαμαι καλα εγινε κι ο ιδιος μετα τρεϊνερ.

Θα δω μηπως μου στειλει λινκ κ το ποσταρω.

Εγω παντως πριν αρχισω γυμναστικη ΔΕΝ επαιζε να μπορεσω να βγαλω κοντα δυο ωρες στη σανιδα.

Το μωρο της ξαδερφης μου το κραταω περιςςοτερη ωρα αγκαλια απο το μεγαλυτερο της οταν ηταν σ αντιστοιχη ηλικια.

Γ@μαει η γυμναστικη ρε.

στις διακοπες μου, οι αλλοι λαχανιαζαν στις ανηφορες/κατηφορες, εγω δν ενιωθα τπτ.

ανεβασα/ κατεβασα βαλιτσες/δυο εξαδες νερο στο/απο τν 3ο ομορφο κ οι αλλοι γουρλωναν τα ματια.

Βαρη κ παλι ΒΑΡΗ

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

μαους παιζει γαλικες?

εγω την εχω σταματησει για τους αγκωνες!

αν και παππους σημερα πηγα για ενα 5αρι και ειχα τρελη ορεξη!

το τελευταιο χιλιαρι το κανα στο 4.26!! μετα απο τοσο καιρο καλα ηταν !(και κανω και καθε μερα μιση ωρα στεπ και ειχα κανει και σημερα με τουμπανο ρυθμο οποτε ηταν ηδη κουρασμενα τα ποδια!! πεταει ο παππους ρε!! :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...