tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 http://www.lifo.gr/team/erotica/50755 do they even squat? hipthrust? lunge? κλπ κλπ κλπ; 2
benign Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 http://www.lifo.gr/team/erotica/50755 do they even squat? hipthrust? lunge? κλπ κλπ κλπ; Αυτές οι χοντροκολλαρες είναι αντιαισθητικες βρε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 πολλες ωρες ξυπνιος, λιγες ωρες υπνου και αρκετη κουραση! οι τελευταιες προπονησεις το πιστευω οτι θα ναι οι χειροτερες ! παρολα αυτα χτες ετρεξα 8χλμ !! 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Λοιπον εφυγα για ελαφονησο τα λεμε στις 17 καλα να περασετε ολοι οτι και να κανετε , θα στειλω preview me kammia photo . Οσοι τρωτε την καταρα μου να εχετε! Μαους αν ειναι αυτη που νομιζω η μεθοδος @@ αδυνατιζεις ,πιο πολυ πεινας. Sent from my iPhone5 using Insomnia 4
wizzy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Επίσημα σε διακοπές/άδεια από σήμερα. Πρώτη πρωινή ποδηλασία 46,3χλμ, μείον 1373 θερμίδες. Συνεχίζω ακάθεκτος, ελπίζω να βολέψει να πάω και απογευματινη, αλλιώς έχει τρέξιμο στο διάδρομο! Βtw, για να μην νομίζετε ότι τόσο καιρό κάθομαι επειδή δεν γράφω τις ποδηλασίες μου, απλά σας λέω ότι ποδηλασίες πηγαίνω κάθε 2-3 μέρες, απλά είναι μικρών αποστάσεων - 40-45χλμ - κυρίως λόγω καιρού (ζέστη και υγρασία) - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι "χαλαρές" διαδρομές. Αν όλα πάνε καλά, σε μια εβδομάδα θα κάνω μια απόσταση γύρω στα 90χλμ - θα σας ενημερώσω! Καλές διακοπές σε όλους! 1
margaritagr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πηρα 1.5κιλο σε 10 μερες.. Τελικα κομμενες οι μαλακιες! Καλα να περασετε οσοι φευγετε τωρα διακοπες!!! 1
Mau-Maus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 φωτη καλα να περασεις φιλε , οντως πολυ πεινα η μεθοδος ! ποδηλατη επισης καλες διακοπες ! μαργαριτα ετσι ειναι η σειρα , πρωτα κανουμε τις μαλακιες , μετα ανεβαινουμε στην ζυγαρια και μετα βριζουμε χαχαχααχ ωραιος ο λιβε που γελαει 2
ennoeitai Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Τελικα οσο περναει ο καιρος το σιγουρευω. Μονο ετσι γινεται ρε. Το ιδιο και με το καπνισμα. Δεν πα να λες οτι θες, μονο αμα το παρακανει ο αλλος θα το κοψει. Το παρακανεις, το σιχαινεσαι και μετα εχεις ενα δυνατο κινητρο. Αλλιως δεν εχεις. Εγω αυτο πλεον λεω οποτε με ρωτανε πως το κοψα. Οσο καπνιζεις 5-10 τη μερα, δυσκολα θα το κοψεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 καλες διακοπες οσοι πατε!!! μαργαριτα πανε τα τσιτ μιλ τωρα ε? εγω αν και κουρασμενος σημερα στον επικλινη (πιεσεις με αλτηρες ) ανεβασα στα 40 κιλα 6 επαναληψεις !
tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Φτανω ελλαδα το ξημερωμα στις 2:55. Υay! Σπεκτ επειδη κατεβαινω κερκυρα θα σε ελεγα να παμε για κανα ποτο αλλα τετοια ωρα που φτανω γαμησετα! Σπεκτ επειδη κατεβαινω κερκυρα θα σε ελεγα να παμε για κανα ποτο αλλα τετοια ωρα που φτανω γαμησετα!
Liverpool89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 καλες διακοπες οσοι πατε!!! μαργαριτα πανε τα τσιτ μιλ τωρα ε? εγω αν και κουρασμενος σημερα στον επικλινη (πιεσεις με αλτηρες ) ανεβασα στα 40 κιλα 6 επαναληψεις ! Σπεκτ θηριο... Αλλα το προβλημα με τους αλτηρες πως το αντιμετωπιζεις.. το σηκωμα εννοω. Τα βαζεις στα γονατα και κανεις αποτομο και τα φερνεις πανω ή σε βοηθαει καποιος;. Εγω κανω το πρωτο στο βαθμο που μπορω...
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 αναλογα τα κιλα! στα πολλα σηκωνω το ενα εγω και το αλλο μου το δινουν ειναι μαλακια να τα σηκωνεις μονος σου γιατι εκτος του οτι μπορεις να τραυματιστεις χαλας αρκετη ενεργεια μονο και μονο για να τα σηκωσεις την οποια θα μπορουσες να την αφιερωσεις στις επαναληψεις! ποτε ερχεσαι κερκυρα ρε?
Mau-Maus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σπεκτ επειδη κατεβαινω κερκυρα θα σε ελεγα να παμε για κανα ποτο αλλα τετοια ωρα που φτανω γαμησετα! Σπεκτ επειδη κατεβαινω κερκυρα θα σε ελεγα να παμε για κανα ποτο αλλα τετοια ωρα που φτανω γαμησετα! Oβερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις