Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

πολλες ωρες ξυπνιος, λιγες ωρες υπνου και αρκετη κουραση! οι τελευταιες προπονησεις το πιστευω οτι θα ναι οι χειροτερες ! :P

παρολα αυτα χτες ετρεξα 8χλμ !!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον εφυγα για ελαφονησο τα λεμε στις 17 καλα να περασετε ολοι οτι και να κανετε , θα στειλω preview me kammia photo . Οσοι τρωτε την καταρα μου να εχετε! Μαους αν ειναι αυτη που νομιζω η μεθοδος @@ αδυνατιζεις ,πιο πολυ πεινας.

Sent from my iPhone5 using Insomnia

• Like 4
Δημοσ.

Επίσημα σε διακοπές/άδεια από σήμερα.

Πρώτη πρωινή ποδηλασία 46,3χλμ, μείον 1373 θερμίδες. Συνεχίζω ακάθεκτος, ελπίζω να βολέψει να πάω και απογευματινη, αλλιώς έχει τρέξιμο στο διάδρομο!

Βtw, για να μην νομίζετε ότι τόσο καιρό κάθομαι επειδή δεν γράφω τις ποδηλασίες μου, απλά σας λέω ότι ποδηλασίες πηγαίνω κάθε 2-3 μέρες, απλά είναι μικρών αποστάσεων - 40-45χλμ - κυρίως λόγω καιρού (ζέστη και υγρασία) - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι "χαλαρές" διαδρομές. Αν όλα πάνε καλά, σε μια εβδομάδα θα κάνω μια απόσταση γύρω στα 90χλμ - θα σας ενημερώσω!

Καλές διακοπές σε όλους!

• Like 1
Δημοσ.

φωτη καλα να περασεις φιλε , οντως πολυ πεινα  η μεθοδος !

ποδηλατη επισης καλες διακοπες !

μαργαριτα ετσι ειναι η σειρα ,  πρωτα κανουμε τις μαλακιες , μετα ανεβαινουμε στην ζυγαρια και μετα βριζουμε χαχαχααχ

ωραιος ο λιβε που γελαει :)

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα οσο περναει ο καιρος το σιγουρευω. Μονο ετσι γινεται ρε. Το ιδιο και με το καπνισμα. Δεν πα να λες οτι θες, μονο αμα το παρακανει ο αλλος θα το κοψει. Το παρακανεις, το σιχαινεσαι και μετα εχεις ενα δυνατο κινητρο. Αλλιως δεν εχεις. Εγω αυτο πλεον λεω οποτε με ρωτανε πως το κοψα. Οσο καπνιζεις 5-10 τη μερα, δυσκολα θα το κοψεις.

• Moderators
Δημοσ.

καλες διακοπες οσοι πατε!!! μαργαριτα πανε τα τσιτ μιλ τωρα ε? :P

εγω αν και κουρασμενος σημερα στον επικλινη (πιεσεις με αλτηρες ) ανεβασα στα 40 κιλα 6 επαναληψεις !

Δημοσ.

Φτανω ελλαδα το ξημερωμα στις 2:55. Υay!

Σπεκτ επειδη κατεβαινω κερκυρα θα σε ελεγα να παμε για κανα ποτο αλλα τετοια ωρα που φτανω γαμησετα!

Σπεκτ επειδη κατεβαινω κερκυρα θα σε ελεγα να παμε για κανα ποτο αλλα τετοια ωρα που φτανω γαμησετα!

Δημοσ.

καλες διακοπες οσοι πατε!!! μαργαριτα πανε τα τσιτ μιλ τωρα ε? :P

εγω αν και κουρασμενος σημερα στον επικλινη (πιεσεις με αλτηρες ) ανεβασα στα 40 κιλα 6 επαναληψεις !

Σπεκτ θηριο...

Αλλα το προβλημα με τους αλτηρες πως το αντιμετωπιζεις.. το σηκωμα εννοω. Τα βαζεις στα γονατα και κανεις αποτομο και τα φερνεις πανω ή σε βοηθαει καποιος;.

Εγω κανω το πρωτο στο βαθμο που μπορω...

• Moderators
Δημοσ.

αναλογα τα κιλα! στα πολλα σηκωνω το ενα εγω και το αλλο μου το δινουν

ειναι μαλακια να τα σηκωνεις μονος σου γιατι εκτος του οτι μπορεις να τραυματιστεις χαλας αρκετη ενεργεια μονο και μονο για να τα σηκωσεις την οποια θα μπορουσες να την αφιερωσεις στις επαναληψεις!

ποτε ερχεσαι κερκυρα ρε?

Δημοσ.

Oβερ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...