viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Επειδη με απασχόλησε το θέμα του insulin imbalance, αφήνω εδώ κάποια στοιχεια για future reference http://www.medicinenet.com/insulin_resistance/page5.htm#lifestyle_changes_diet_weight_loss_exercise http://www.fitsugar.com/Glycemic-Index-Where-Do-Sweeteners-Fall-3031565 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ρε λιγο ψυχαναγκαστικα δεν ειναι αυτα; εντιτ: εννοω αυτα με τις ινσουλινες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εγω παντως,οταν παω διακοπες παντα ξεφευγω,αλλα παντα ερχομαι 2-3 κιλα λιγοτερο τουλαχιστον,(14 μερες) δεν ξερω πως και γιατι,ειλικρινα.Κινουμαι βεβαια ,αλλα οχι πολυ,βολτες χαλαρες. Το δε μεσημερι εχω μια ορεξη που δεν την εχω στην Αθηνα, ποτε,καμμια ωρα της ημερας. Μιλαμε τρωω αλογο εκεινη την στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αυτο με την ορεξη το εχω κ εγω. Παντα μου ανοιγει στις διακοπες. Ειμαι με μια φιλη μου, και μου λεει χτες πρωτη φορα εσυ πεινας περισσοτερο απο μενα. Πιστευω ειναι φυσιολογικο αν σκεφτουμε οτι το στομαχι σχετιζεται με τη ψυχολογια.. Πας διακοπες, ξεκουραζεσαι εισαι χαλαρος, χαλαρωνει και το σωμα σου γενικοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ρε λιγο ψυχαναγκαστικα δεν ειναι αυτα; εντιτ: εννοω αυτα με τις ινσουλινες Nope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 πω δηλαδη πρεπει τωρα να κατσω να ασχοληθω και μ'αυτα για να μη μοιαζω με γυναικα; Ηδη νιωθω να εχω καταπιεστει λιγο, αλλα ξερω γω, μπορει να τα κοιταξω καποια στιγμη. Τωρα καθε φορα που θα βλεπω τον εαυτο μου στον καθρεφτη θα αρχισω να παρατηρω αυτα, στανταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αυτο με την ορεξη το εχω κ εγω. Παντα μου ανοιγει στις διακοπες. Ειμαι με μια φιλη μου, και μου λεει χτες πρωτη φορα εσυ πεινας περισσοτερο απο μενα. Πιστευω ειναι φυσιολογικο αν σκεφτουμε οτι το στομαχι σχετιζεται με τη ψυχολογια.. Πας διακοπες, ξεκουραζεσαι εισαι χαλαρος, χαλαρωνει και το σωμα σου γενικοτερα. Μπορει να ειναι αυτο,αλλα υποψιαζομαι και τον καθαρο αερα,το οξυγονο. Μιλαμε οταν φτασει μεσημερι αισθανομαι το στομαχι μου αδειο λες και εχω να φαω μερες. Εν τω μεταξυ πριν που εγραψα οτι εχω βει τροπο σιγουρο αδυνατισματος,δεν εννοουσα κατι το πονηρο. Οποιος θελει να του πω, p.m.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εν τω μεταξυ πριν που εγραψα οτι εχω βει τροπο σιγουρο αδυνατισματος,δεν εννοουσα κατι το πονηρο. Οποιος θελει να του πω, p.m.. πριν δεν ηταν πονηρο , τωρα με τα pm ειναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παιδιά επειδή εσείς εδώ είστε έμπειροι, θα ήθελα να σας ρωτήσω: Τι γίνεται όταν κάποιος (εγώ δηλαδή ) κάνει διατροφή για να χάσει κιλά και τώρα λόγω καλοκαιριού "καλοπερνάει" το βράδυ με σουβλάκια κοτόπουλου ή πίτα με σουβλάκι κοτόπουλο και 1 με 2 ποτήρια μπύρας; Υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω κιλά εφόσον 4-5 φορές την εβδομάδα κάνω αερόβια για 1 ώρα/ημέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 dakon εσυ εισαι εξαιρεση. Για τις γυναικες να δουν ποσο καλο κανει το squat: q 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μπύρες; Καλυτερα να μην πας στο gym. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ε και συ μη τα κοπανας καθημερινα τα πυτογυρα ρε φιλε , τρωγε αλλα οχι καθε μερα ! αλαδωτη πιτα , κοτοπουλο καλαμακι ,οχι γυρο και μονο ντοματα μεσα και εισαι κομπλε ! η μια (1) μπυριτσα δε πειραζει μην ακους για μπυροκοιλιες κ τετοια ισα ισα που ειναι απο τα καλυτερα που μπορεις να πιεις αν πρεπει να πιεις κατι εχει και κανα δυο συστατικα χρησιμα που σου προσφερει σε αντιθεση με τα ποτα κ το αλκοολ ! αρκει να ειναι μια , οχι πεντε και οχι καθημερινα .. κινκ μια χαρα κωλαρακι ειχε και το '10 αυτη , οκ οχι οπως μετα , αλλα ειχε ολες τις προδιαγραφες ,, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μπύρες; Καλυτερα να μην πας στο gym. Έτσι και αλλιώς δεν πήγαινα... ε και συ μη τα κοπανας καθημερινα τα πυτογυρα ρε φιλε , τρωγε αλλα οχι καθε μερα ! αλαδωτη πιτα , κοτοπουλο καλαμακι ,οχι γυρο και μονο ντοματα μεσα και εισαι κομπλε ! η μια (1) μπυριτσα δε πειραζει μην ακους για μπυροκοιλιες κ τετοια ισα ισα που ειναι απο τα καλυτερα που μπορεις να πιεις αν πρεπει να πιεις κατι εχει και κανα δυο συστατικα χρησιμα που σου προσφερει σε αντιθεση με τα ποτα κ το αλκοολ ! αρκει να ειναι μια , οχι πεντε και οχι καθημερινα .. Ξέχασα να αναφέρω πως δεν γίνεται καθημερινά αυτό. Άντε το πολύ 3 φορές/εβδομάδα και μπύρα 2 ποτηράκια του κρασιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ρε δε μπορει κανεις να βγαλει συμπερασμα απο αυτα που ειπες. Το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι εξαρταται απ'το αν παιρνεις περισσοτερες η λιγοτερες απ'τις θερμιδες συντηρησης. Αλλα ουτε εγω σου ειπα τιποτα. Μονο στην πραξη μπορεις να δεις στη ζυγαρια, που κι αυτη στο περιπου θα σου δειξει. Αμα φοβασαι πολυ μηπως παρεις, μην τρως. Αλλιως ξεχνα το, φαε, παρε μερικα κιλα και ξαναχασε τα μετα. Επισης εσυ καν σηκωνεις; (αν οχι, κακως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παιδιά επειδή εσείς εδώ είστε έμπειροι, θα ήθελα να σας ρωτήσω: Τι γίνεται όταν κάποιος (εγώ δηλαδή ) κάνει διατροφή για να χάσει κιλά και τώρα λόγω καλοκαιριού "καλοπερνάει" το βράδυ με σουβλάκια κοτόπουλου ή πίτα με σουβλάκι κοτόπουλο και 1 με 2 ποτήρια μπύρας; Υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω κιλά εφόσον 4-5 φορές την εβδομάδα κάνω αερόβια για 1 ώρα/ημέρα; Εξαρταται τι κοπο κατεβαλες πριν στην διαρκεια της ημερας και τι γυμναστικη εκανες.Αν σηκωσες βαρη και εκανες και καλη αεροβικη μπορει και να υποσιτιζεσαι. Μονο αεροβια δεν φτιαχνει σωμα,χρειαζεται να γυμναζεις ολες τις μυικες ομαδες του σωματος σου,κατα προτιμηση 3 φορες την εβδομαδα. (Π.χ. Δευτερα πλατη,δικεφαλους,Τεταρτη στηθος,τρικεφαλους, Παρασκευη ωμους,ποδια,κοιλιακους.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις