ennoeitai Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 αφου παει εκει η κουβεντα ας το βαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 με παρεξηγησες! το γιδια πηγαινε στους γυμναστες ;p δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=brQYPCYvtwU#t=23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 χαχα εχω ριξει πολυ γελιο. Και με τα related. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Έχω προσπαθήσει με τα σκυλιά, έχω ήδη ένα που δεν το ήθελα αλλά το έφερε η γυναίκα μου με το ζόρι. Τι βόλτες το πήγα, τι χάδια το έκανα, τι παιχνίδια, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ. Είμαι απονενοημένη περίπτωση, τέλος. Εν τω μεταξύ, είναι κι αυτό εναντίον μου. Ό,τι εργαλείο ξεχάσω (γάντια, κατσαβίδια, κτλ) θα το βρω κομμάτια + ότι ανοίγει τρύπες και μου χει κάνει σουρωτήρι τον κήπο. ----------------------------------------------- Χτες είχα μια λίβε day. Αφού σοβάτησα, έσκαψα, τσιμένταρα και έβαψα, αργά το απόγευμα έκανα τα βάρη μου -είπα ότι δε θα χάσω την προπόνηση, παρά την κούραση. Όχι μόνο βγήκε αλλά είχα και μια μικρή αύξηση σε στήθος + ώμους. Ρε μπας και η κούραση προκαλεί αύξηση αδρεναλίνης και δίνει αύξηση επιδόσεων; Γι αυτό ο μικρός όλο λέει ότι αυξάνει τα κιλά; Α, τον ύπουλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Επρεπε να είχα διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο νωρίτερα... http://www.bodybuilding.com/fun/ms-fit6.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Χαχαχαχα... Το χω παθει να γυρισω απο την δουλεια στα καπακια ετσι με τα νευρα την ενταση που χα να παω για σκουοτ και να ανεβασω, ενω πηγαινα ξερωντας οτι θα κλαταρω, αλλα ηταν πολυ καλη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 today i will enjoy the high life http://birmingham.regency.hyatt.com/en/hotel/activities/hotel-activities/spa.html τσεκαρετε πισινα και φιτνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Η διατροφη εχει παει περιπατοοο Κει που χτες το βραδυ πχ εφαγα δυο αβγα με σαλατουλα, λεω καλα ειμαστε. Βγαινουμε παμε σ ενα παρτυ, καταληξαμε παλι στις 3 το ξημερωμα να τρωμε σουβλακια. Προχτες ειχαμε φαει κατα τις 11 γλυκες κρεπες πηγαμε για ποτο & στις 4 πλακωσαμε πατατες με σος. Σημερα στη παραλια εφαγα μια ομελετα τυλιγμενη σα σαντουϊτς , που χε μεσα φετα ντοματα ελιες γαλοπουλα πιπεριες.μπομπα. Δε μπορω ν αντισταθω.. Σπιτι εχω παρει μπαρες φρουτα κατι κρακερς ολικης για τη λιγουρα. Αλλα οταν ειμαστε εξω τοσες ωρες και προτεινει καποιος φαϊ, τελειωσε. Δε γ@μιεται; 20 μερες ας κανω τις μαλακιουλες μου κι απο Σεπτεμβρη παλι στα ιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 κανε κρατει μαργαριτα και μην παρασυρεσαι απο την παρεα... Ή εστω διαλεγε την πιο σωστο γευμα... Ασε να λενε δεν πειραζει και τετοια... εσυ κανε το κομματι σου και μην σε νοιαζει τ θα πουν... Εγω ετσι μετα απο βολτα ολοι γυναικες αγορια να τρωνε σαντουιτσς 5:00 η ωρα το πρωι και γω να λεω δεν πειναω ... ηξερα οτι σε ενα τετραωρο θα σηκωνομουν να φαω βρωμη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εχω βρει τον τροπο να αδυνατιζεις εστω και αν κανεις ποτε,ποτε καταχρησεις,αλλα δυστυχως δεν μπορω να τον πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εγω ετσι μετα απο βολτα ολοι γυναικες αγορια να τρωνε σαντουιτσς 5:00 η ωρα το πρωι και γω να λεω δεν πειναω ... ηξερα οτι σε ενα τετραωρο θα σηκωνομουν να φαω βρωμη... Ναι το έχω πάθει και εγώ αυτό αργά το βράδυ κατά τις 4 να πάμε για σάντουιτς, δεν έπεσα σε πειρασμό γιατί σε 5 ώρες είχε βρώμη το πρόγραμμα. Κάποιες φορές θα "ακολουθήσεις" την παρέα αν βγείς έξω για μάσα... Δλδ αν θέλει η παρέα πιτόγυρο αναγκαστικά θα πας και εσύ αλλά παίρνεις πχ μια μπριζόλα μοσχάρι και τρως ή φιλετάκι κοτόπουλο. Την άλλη μέρα πας σε θαλασσινά ξέρω γω, την επόμενη για μακαρονάδα με κιμά.. Εμείς κάπως έτσι τη βγάζουμε. Ντάξει cheat meals είναι και αυτά λίγο πολύ αλλά κρατιέσαι καλύτερα... Το γλυκό θέλει εγκράτεια, ευτυχώς δεν με τρελένει προσωπικά και δε το ζητάω αλλά μπορεί να φάω αν τύχει μια φορά... Το ασχημο είναι η παρέα να το ρίχνει έξω σε καθημερινή βάση με αλκοολ και πιτόγυρα/παϊδάκια/σαντουτις/κρέπες και έτσι μπορεί πχ σε 15 μέρες να γυρίσεις πίσω με μπυρόκοιλο, δεν θέλει πολύ.... Πάντως μια στο τόσο εννοείται θα φάω και από αυτά, διακοπές είμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εγω ρε παιδια οκ προσπαθω οπως ολοι εδω να κανουμε καλη διατροφη χωρις χαζα.Μια φορα το μηνα ομως το δινω και καταλαβαινει.Και πραγματικα το απολαμβανω περισσοτερο απο πριν πχ που ετρωγα 3-4 γυρους τη βδομαδα.1 το μηνα αλλα οταν τρως ολα τα υγειινα τοσο καιρο που δεν εχουν καμια γευση καταλαβαινεις τι θεικια γευση εχουν ολα τα cheat meals που κανουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Επ, εμένα βγάλε με έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εγω αποφασισα να το χαρω εδω που ειμαι. Ειναι εστιατορια που μ αρεσουν πολυ, ποικιλιες πανω στη θαλασσα. Οκ σπιτι προσεχω τι τρωω αλλα εξω θα το φχαριστηθω. 20 μερες ειναι οι διακοπες , μετα τα κεφαλια παλι μεσα. Αλλωστε λιωνω στ αεροβιο , σημερα αρχιζω παλι ενδυναμωση. Απο κιλα δε παιζει να χω θεμα. Ε τωρα για τ ανθυγιεινο του πραγματος αμα προσεχεις ολο τον υπολοιπο καιρο, πιστευω παλευεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παλευεται μαργαριτα δεν ειπε κανεις.. αλλα σε γυρναει πισω να ξερεις.. Και εικοσι οι μερες για μενα ειναι πολλες... Χτες ειδα εναν ωραιο τυπο.. πολυ τουμπανο σε ωμους χερια στηθος.. αλλα οταν εκατσε στην ξαπλωστρα χυθηκε εκει δεν με εκανε την εντυπωση που μου εκανε οταν ηταν ορθιος...... Γουστα αυτα.. αλλα το σωμα που ειχε με καναδυο μηνες υποθερμιδικη θα τα κομματια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις