Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Spect πηγαινα να γραψω οτι δε συμφωνω αλλα με το τελευταιο σου ποστ αλλαξε το θεμα. Εγω θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια. Δηλαδη η πολλη σκεψη δε κανει καλο, πρεπει να ακους τη καρδια σου, να κανεις αυτο που γουσταρεις κ οσο γινεται να σαι αυθορμητος.

Απ την αλλη φυσικα κ χρειαζεται και το μυαλο.

Γενικα παντως τα συναισθηματα δεν ειναι καλο να καταπιεζονται.

Αντε να ρθει η γαμωκυριακη επιτελους να ξεκινησω κ τις προπονησουλες μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

οπως τα λεει ο ροκ ειναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ !  μακαρι πολλες φορες να ημασταν ρομποτ αλλα δεν ..

παντως οσο περισσοτερο κουμανταρεις  την καρδια με το μυαλο , οσο περισσοτερο γαιδουρι εισαι συναισθηματικα τοσο πιο 'ευκολα' ειναι ολα !

μαργαριτα την κανεις για τηνο κωλοφαρδι  ? φωτη να της ριξουμε την καταρα η να της την χαρισουμε τι λες ? :)

• Like 2

• Moderators

το πηδηξαμε λιγο το τοπικ!! σαν ριαλιτι της ανιτας το καναμε :P

μαους ειναι ηδη εκει!

σημερα στην προπονηση ημουν χωμα για καποιο λογο και δεν ξερω γιατι! 5 προππονησεις μετραω ακομη!

αυριο εχει ποδια για να ξεκουρασω λιγο τα χερια γιατι δεν τραβουσαν σημερα

σημερα στην προπονηση ημουν χωμα για καποιο λογο και δεν ξερω γιατι!

Μηπως ητανε λιγμενα τα χορτα ?? :-D :P

σπεκτ λυπαμαι για το σκυλο σου , το διαβασα με την μικρη μου στα ποδια μου  (εκει που ειναι καθημερινα εδω και 3 χρονια) κ ουτε που θελω να το σκφτομαι , ασε ...

• Like 1

Maus ειμα ηδη Τηνο απο Δευτερα! Μεχρι στιγμης ρακετες φουλ, σερφ , και "εξερευνηση" με μασκουλα και αναπνευστηρα.

Απ αυριο θ αρχισω κολυμπι 20' με ελευθερο-υπτιο καθε μερα και απο τη Κυριακη το προγραμματακι μου. Με τη γυμναστρια τραβηξαμε και σε βιντεο τις ασκησεις να μαι σιγουρη οτι τις θυμαμαι σωστα. Χαχα

• Like 1

Σημερα κλεινει το γυμναστηριο για 2 εβδομαδες και λογω καποιας υποθεσης,θα μεινω φετος Αθηνα οποτε θα μου την βαρεσει ασχημα αν ειμαι χωρις προπονηση για 17 μερες. :( Υπαρχει καποιο που να μην κλεινει εκτος ισως απο -2/+2 απο τις 15?

Κανενα δημοσιο υπαρχει κοντα σε Μετρο,σταθμο Ηλεκτρικου? Μενω Ανω Πατησια.(Αν ξερει καποιος ευχαριστω προκαταβολικα.)

ναι αλλα το μυαλο βοηθαει στο να μην σταματας τη ζωη σου οταν σταματαει η ζωη καποιου αλλου!

Καλά τα λες. Η λύση είναι μία. Νέο σκυλί αύριο κιόλας.

• Like 2

Ναι.

Κριμα σπεκτ για τον σκυλο, για μερικους ειναι πιο κοντα κι απο ανθρωπο. Εγω δεν τα συμπαθω παντως, μην με παρετε με τις πετρες, σεβομαι αυτους που τ' αγαπανε. Αλλα εγω δε νιωθω, δεν...

Welcome to the club... Kαπως ετσι ειμαι και εγω μιας και δεν με γεμίζουν καθόλου τα τετράποδα. Δε σημαινει αυτο βεβαια οτι θελω να παθουν κατι.

Κρίμα για το σκυλί πάντως...

Σήμερα είχα πει να πάω τελευταία μέρα πριν φύγω να κάνω πλάτη ήμουν κομμάτια γιατί ήμουν με 4 ώρες μόλις ύπνο και το απέφυγα. θα κλεψω λιγο χρονο να παω αυριο. Γενικα δεν ειχα πολυ ορεξη σημερα ενιωθα αδυναμος απ το πρωι ευτυχως η ζυγαρια σταθερα δειχνει 67 κιλα.

Κυριακή βράδυ φεύγω για Πάρο και μετά Εύβοια. Από τις 19 θα τα λέμε πάλι.

• Moderators

Δεν ειναι τραγικό να αναγκάζεις υπέρβαρους, me thunder thighs, να κάνουν barbell lunges?

το τραγικο ειναι να αφηνεις ή να αφηνεσαι να γινεις υπερβαρος. 

το εχουμε πει αρκετες φορες οτι στα γυμναστηρια ειναι γιδια οι περισσοτεροι οποτε οτι κουλο και να δεις μην σου κανει εντυπωση

το τραγικο ειναι να αφηνεις ή να αφηνεσαι να γινεις υπερβαρος. 

το εχουμε πει αρκετες φορες οτι στα γυμναστηρια ειναι γιδια οι περισσοτεροι οποτε οτι κουλο και να δεις μην σου κανει εντυπωση

Okay, ας πούμε οτι ειναι γίδια.

Αυτα τα γίδια πλήρωσαν για τις υπηρεσίες ενός personal trainer. Οταν βλέπεις αυτα τα γίδια να μην έχουν ισορροπία και να κοντεύει να τους ξαναβγεί το άσθμα, με τα barbell lunges, τότε δεν αναρωτιέσαι για τον επαγγελματισμό του PT?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...