Fotis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πεθαινε ο σκυλος μου σημερα Δεν ξερω τι λενε σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειχα ποτε κατοικιδια μονο κατι νεροχελωνακια παλια δεν ξερω αν πιανεται ? Spect λυπαμαι πολυ ρε συ. Καλη δυναμη ευχομαι Καλα εχω λιωσει στην αεροβια εδω περα...ρακετες ολη μερα ακομα και στο σπιτι, κολυμπι, σερφ. Απεκτησα και σημαδια στα δυο κοκκαλα της λεκανης και πονανεεεε. Να μια χτεσινη φωτο με τη μαυριλα που σημερα εχει εξαπλωθει. No pain no gain ρε! : Sent from my iPad using Insomnia ΛΟΛ για το σορτς αφαιρω stylish points . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Χαχα ημουν σιγουρη οτι θα το σχολιασεις! Κοιτα να δεις δεν ειμαι με γκομενο... Ωραιοτατα ειναι τα πυτζαμακια με τον Σνουπι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μαργαρίτα μην ντρέπεσαι....τόσα άτομα είμαστε εδώ.Πες μας ποιος σε βαράει να έρθουμε να τον φτιάξουμε.Μπλέ μαρέ σε έχει κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 μαργαριτα εχω πυτζαμες με το coyotte!! μην μασας!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Χαχαχα! Δε με δερνουν.... Marks of adventure ειναι αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Spect συλληπητηρια φιλε. Εχω χασει 2 σκυλια και ξερω... Καλα κουραγια... Οι διαβασμενοι του τοπικ για πειτε, αυτη η μλκια αξιζει λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 linkin ευχαριστω! οσο για το αλλο εγω θα ρωτησω : γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 linkin ευχαριστω! οσο για το αλλο εγω θα ρωτησω : γιατι? Γιατι το πηρε η γυναικα μου (χορτοφαγος) και δεν ξερω αν αξιζει γενικα καθως δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος με τα nutrients. Aξιζει ή να κανω τον κινεζο?? (no pun intended) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο! σχεδον τα ιδια μπορεις να τα παρεις απο γιαουρτι/κοτατζ! οποτε γιατι να μην επιλεξεις εκεινα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Συλληπητηρια μαν, καλο που ησουν προετοιμασμενος. Εγω παντως εχω χασει 4 σκυλια, οποτε σαν εμενα δεν νομιζω να υπαρχει καποιος τοσο Hardcore. Μετα το 2ο καταλαβα, πως πρεπει να τα αγαπας χωρις να δενεσαι. Αν μπορεις να καταφερεις να ξεχωρισεις κατι τετοιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 θενκς μαν!! γενικα τα συναισθηματα πλεον θελουν μυαλο οχι καρδια! το μυαλο δεν σε προδιδει σχεδον ποτε σε αυτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 θενκς μαν!! γενικα τα συναισθηματα πλεον θελουν μυαλο οχι καρδια! το μυαλο δεν σε προδιδει σχεδον ποτε σε αυτα +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 φωτη το μονο κακο σε αυτο που ειπα ξερεις ποιον ειναι για μενα? οτι το μυαλο απαιτει και αρχιδια! και στην κοινωνια που ζουμε λιγοι τα εχουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Κοιτα το μυαλο ως γνωστον ειναι λογικη, η καρδια ειναι συναισθημα. Και ως επι το πλειστον Λειτουργουμε με συναισθημα γιατι ειμαστε ανθρωποι και οχι ρομποτ. Οσο μυαλωμενοι και αν ειμαστε και αν ξερουμε ποιο ειναι το σωστο, δεν παυουμε να νιωθουμε οπως νιωθουμε. Απλα να εισαι ευγνωμον που ειχες συντροφια σου και αγαπησες αυτο το ζωακι ολα αυτα τα χρονια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ναι αλλα το μυαλο βοηθαει στο να μην σταματας τη ζωη σου οταν σταματαει η ζωη καποιου αλλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις